torstai 26. heinäkuuta 2012

Arvostelussa uudet Konad Princess lakat

Hain postista CesarsShopin paketin josta paljastui pari kivaa juttua sekä uudet Konad Princess leimauslakat.Moni on varmasti huomannut nämä uutuudet Cesarilla. Tiedän että peittävyydestä on kyselty joten testataan se samantien. 
Minulla sattuukin olemaan kynsissä ihana hiekkainen nude jossa häivähdys lilaa, nimittäin Snowcrystal uutuus Nude Melange. 2 kerrosta, kuivuu suhteellisen hyvin eikä raidoitu. Kiva sävy, tsekatkaa Kickseistä elo-syyskuussa ;)Erittäin nätti lakka ja tämän päälle on hyvä kokeilla vaaleampia ja neon sävyisiä Konad leimauslakkoja. Olen kaivannut hopeaa ja kultaista leimauslakkaa ja nyt niitä saatiin. Nämä ovat glitterisiä ja vähän epäilin peittävyyttä mutta hyvin toimivat. Pikkurillissä hopea ja kulta nimettömässä. Keskarissa oranssi ja etusormessa keltainen.Pikkurillissä ja nimettömässä molemmat pinkit ( ovat aika samanlaisia ), keskarissa sininen ja etusormessa vihreä.


Kaikki peittivät hyvin. Ei mitään valittamista vaikka ovat neon lakkojen tapaan ohuempia koostumukseltaan kuin jotkut muut Konad lakat. Mutta pääasiahan on se peittävyys, muista hakea kynsilakan ja leimauslakan väliltä kontrastia jotta kuviot erottuvat parhaiten. 

Paketista löytyi myös Konad BB-voide! En ole ikinä kokeillut mitään BB voidetta joten on varmasti korkea aika. Kirjoitan tuotteesta myöhemmin lisää kunhan sitä kokeilin.


Sekä vanulappuja ja suosikkini Inm pikakuivattaja. Jos et ole jo kokeillut niin tilaa kokeiluun. Voin luvata ettet pety :)

Herättikö mielenkiintoa? Vaikuttivatko uutuudet houkuttelevilta?

7 kommenttia

 1. Paljonko lakkojen hinta suunnilleen? Onko sulla muuten omat kynnet vai käytätö raknteita? :)

  VastaaPoista
 2. ^Lakat maksavat 5,90 e / kpl. Omat kynnet on :)

  VastaaPoista
 3. Mä en kyllä tuohon INM pikakuivattajaan ihastunut, kerran kokeillut ja taidan lahjoittaa jollekkin.. Ei kuivattanut mielestäni yhtä hyvin kuin Seche eikä kiiltokaan ollut samaa tasoa. :(

  VastaaPoista
 4. tarvitseeko siihen konadleimaamiseen aina noita konad lakkoja, vai käykö normaalitkin ?=)

  VastaaPoista
 5. juhuu lisää leimauslakkoja!! ootko muuten kokeillu miten noi näkyy esim mustan päällä? tuo kultainen kiinnostaisi kovasti!

  VastaaPoista
 6. Onko BB-voiteessa Dimethicone? Lumenen on ja mulla on naama täynnä näppylää =(

  VastaaPoista
 7. Celia: Höh, lahjoita se mulle :D annan sulle jonkin vaihtarin!

  Anonyymi: Käy kunhan on tarpeeksi paksua, kannattaa vaan kokeilla :)

  lode1: En kokeillut kun sain nämä vasta 4 tuntia sitten :) kyllä kultainen näkyy mustan päällä uskoisin mutta esim. tuo keltainen ei välttämättä.

  milipili: Kyllä siinä on, INCI on pitkä valitettavasti. Mutta kiinnostaa kokeilla kyllä silti mutta en pysty joka päivä käyttämään. Keksikää BB voide ilman lisäaineita kiitos...

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥