tiistai 12. kesäkuuta 2012

Wet´n´Wild luomivärit

Sain muutamia Wettiksen luomivärejä kokeiltavaksi. Pakko sanoa että ennakkoluuloja oli mutta koska en ole immuuni hehkutuksille niin kyllä nämä vähän kiinnostivat :) ainakin Nean ja Nekun blogista löytyy Wettis luomiväreistä enemmän infoa. Nean postauksen perusteella tilasin eBaystä yhden paletin lisää ;)

Omat luomivärini ovat Silent Treament ja I´m Getting Sunburned paletit ja Lagoon solo.Väriä lähti swatchatessa hyvin. Värien koostumus on kimaltava ja pehmeä, hiukan erilainen kuin mihin olen tottunut mutta kivoja meikkejä sain aikaan. Kummassakin paletissa on erittäin kauniit ja yhteensopivat värit. Ainut vika on että rasiat ovat aika heppoisia, luomivärit särkyvät hyvin helposti jos kolahtavat tai tipahtavat jonhonkin.


Ai niin ja eBaystä tilattu paletti oli Lust jonka valitsin pitkän vertailun ja kokemusten lukemisen perusteella. En halunnut mitään huonoa palettia ettei vaan sitten jäisi käyttämättä. 
Tässä vielä Lustin swatch. Pakko kehua että tämä on kyllä suosikkini! Värit ovat mattaisia ja todella pigmenttisiä! Tykkään tästä enemmän kuin noista saaduista koska tosiaan mattavärit sopivat minulle paremmin.

Muita Wettis faneja? Meikkikuvia lähipäivinä!

6 kommenttia

 1. OOn monesti meinannu seppälässä ostaa, mutta sitten laatu on jäänny mietityttään !!

  VastaaPoista
 2. Wet n wild:n tuotteet on hyviä .. hintaansa nähden... ainakin kun tilaa ulkomailta, saa naurettavan halvalla :)... mä tykkään!

  VastaaPoista
 3. harmittaa kun en aikanani hamstrannut toista lustia itselleni, silloin kmun niitä oli vielä seppälöissä. se on ihan paras noista paleteista ja kovassa käytössä

  VastaaPoista
 4. Mattasävyt näyttävät tosi hyviltä :) En ole kylläkään koskaan omistanut mitään Wet n Wildilta.. Ennakkoluuloja edelleen, vaikka kuinka monessa blogissa niitä on kehuttu :/

  VastaaPoista
 5. Minulla on kokemuksia vain Wet 'n' Wildin yhdestä ripsarista, jonka pihiyksissäni ostin. Siitä en oikein tykännyt, mutta luomivärit ovat näköjään kokeilun arvoisia! :)

  VastaaPoista
 6. Hei kiitos kommenteista :)

  Terkkuja teille täältä reissun päältä! Tänään ostin aivan ihanan Inglot luomiväripaletin ja huomenna suuntaan Turun MAC pisteelle. Tuurikin tsekattu :) mulla vähän tietokone ongelmaa, yritän kuitenkin saada kotona ladattua kuvia uusista ostoksista.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥