sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Say Orange!

Yksi makeimmista ja maukkaimmista oransseista on ehdottomasti Color Clubin Tangerine Scream.


Appelsiinin oranssi shimmerinen neonlakka. 3 kerrosta.
Yksinkertaisesti niin hieno että tekisi mieli haukata pala! Ensin luulin että tämä lakka oli mennyt piloille kuten tapahtui violetille lakalle tästä samaisesta kokoelmasta. Ja mulle on tapahtunut etenkin neon pinkkien kohdalla sellaista että ovat menneet pilalle eli ovat haalistuneet kumman värisiksi vaikka jotkut ovat olleet vasta vuoden avattuina. Näin on käynyt ainakin China Glaze Purple Panicille, Konad jollekin neon pinkille, Color Clubin Mrs. Robinsonille ja Color Club Ultra Violetille. 


No muttajoo...tämä ei ollutkaan pilalla vaan päällyslakka antoi lisää väriä. Tämäkin lakka kuuluu kategoriaan nopeat eli lakka kuivaa nopeasti kerrosten välillä. Ja kesävärinä tämä on ykkönen :)


Voisitko pukeutua tähän oranssiin kesällä?

13 kommenttia

 1. aivan ihana! Varsinkin kun rusketusta tulisi niin ois varmaan tosi hieno :3

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniin sävyinen! Toistuuko väri kuvissa oikein? Päälleni en valitettavasti (ainakaan yläosaan) voisi laittaa näin oranssia, mulla kun on oranssi tukka... Mutta varmasti muuten voisin laittaa :). Tää lakka menee gotta-have-listalle :).

  VastaaPoista
 3. On tosi kiva oranssi ;). Mutta näin aiheesta poiketen onko noi Nufun lakat niin hyviä et niitä kannattaisi ostaa ja onko ne tuoksuvat kynsiöljyt toimivia ? :)

  VastaaPoista
 4. oi miten herkullinen, noms :D

  VastaaPoista
 5. SuviPetra: Niin on :)

  Sannu: Toistuu :) upea lakka on!

  Nana: Lakat on hyviä ja öljyt tuoksuvat ihanilta ja ovat kauniita katsella mutta aika heikkoja tehoiltaan. Creativen Solar oil on sata kertaa parempaa :)

  HANI: Kiitos :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä, erittäin mielelläni! Oranssit on ihania kesälakkoja ja niissä pitää olla potkua! Eli ei mitään laimeita ja läpikuultavia, mitä kirkkampi sen parempi.

  VastaaPoista
 7. Tämä on ollut ostoslistallani jo pitkään ja ostoskoriin meni nyt tilausta tehdessäni etunenässä. :) Vaikka olen aina vähän oransseja lakkoja vierastanut niin tämä on IHANA!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista :) olen nyt reissussa joten kommenttien julkaisu voi kestää mutta postauksia on kyllä ajastettu reissun ajaksikin ;)

  VastaaPoista
 9. Maukas on erittäin kuvaava tälle lakalle, ihan sylkee alkoi erittymään =)))

  VastaaPoista
 10. Voisin ehdottomasti käyttää! :) Ihanan oranssi ja pirteä, hih, taatut kesäkynnet :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥