tiistai 19. kesäkuuta 2012

Raspberry Rush

Yksi parhaista pinkeistä on Color Clubin Raspberry Rush. Tiedättekö miksi? Se näyttää syötävän hyvältä mutta myös tuoksuukin siltä!


Lakka siis kuuluu Wicked Sweet tuoksukokoelmaan jossa on ihania neon värisiä ja makealta tuoksuvia lakkoja. Lakat tuoksuvat levittäessä ja hetkisen lakkauksen jälkeen, ehkä n. parisen tuntia. Sitten tuoksu häviää mutta onneksi ihana vadelmapinkki väri jää kynsille :) Ehkä nämäkin jakavat mielipiteet, tykkäätkö sinä tuoksuvista lakoista vai et? Minä tykkään, ovat kivaa vaihtelua ja näissä on niin ihanat väritkin joista ei voi olla pitämättä.


Tuoksuvia Color Club lakkoja myy CesarsShop jolta löytyy myös Tuoksuvat päällyslakat!

8 kommenttia

 1. Onpas räväkkä, ihan uniset silmät aukesi =)

  Mulle ei tuo mitään lisäpointtia tuoksuva lakka, voishan ne kaikki tuoksua hentoisesti imelälle, mutta kun kestää tavankin hajua niin ei ole vaatimus.

  t:milipili

  VastaaPoista
 2. ihana sävy, minä tykkään tuoksuvista lakoista myöskin vaikka haju ei niin kauaa kestäkkään.

  VastaaPoista
 3. Toi on kyllä ihana lakka, tarviikin kaivaa se taas esille! Kyllähän se tuoksu on kiva bonus lakassa, en kyllä enää edes huomaa sitä normilakanhajuakaan... Onneksi! :P

  VastaaPoista
 4. Minulla on jokin tuoksuva diorin lakka, jonka en edes tiennyt tuoksuvan. Mutta onhan jokin kiva kukkais- tai hedelmäinen tuoksu parempi kuin se kynsilakkojen normaali haju ;) Hassua, itse lakkaan juuri hyvin samanvärisellä pinkillä kynsiäni :D

  VastaaPoista
 5. Voi miten oot saanu pidettyä sun kynsiä noin hyvässä kunnossa ? :O Ittelläni ne alkaa liuskottumaan tosi nopeasti eikä siis ehdi kasvaa kovinkaan pitkiksi ennen kuin lohkeaa... Onko sulla jotain vinkkiä miten ne saisi parempikuntoisiksi ?

  VastaaPoista
 6. ^Syön Biotiinia + kalkkia + d-vitamiinia. Viilaan vain lasiviilalla, käytän hyvää aluslakkaa ja pidän lakkauksen moitteettomana aina :) käytän kynsiöljyäjä, kynsinauhavoiteita ja käsirasvaa. En myöskään räplää kynsillä mitään :)

  Kiitos kommenteista :)

  VastaaPoista
 7. oi pinkkiä, pinkkiä... niin kaunis lakka! :)

  VastaaPoista
 8. Musta tuo haisee myöhemminki, mut pitää olla nenä kii kynsissä. Riippuisko se päällyslakasta sitten?

  Tää pinkki on oikeestaan kokoelman ihanin, ja levittyykin hyvin.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥