maanantai 18. kesäkuuta 2012

Geelilakkaus - Päivä 14

Päivä 14 ainakin mun laskujen mukaan =)Lakkaus pysyi kyllä hyvin ja kynnet tuntuivat suojatuilta. Halusin kuitenkin nämä pois koska kyllästyin ihan totaalisesti liki pari viikkoa olleisiin kynsiin. Kasvurajaa tuli näkyviin kynsinauhoista päin ja muutamasta kynnestä lähti lakkauksesta paloja.

Myös muutamaan kynteen tuli kynsien käpristymisen vuoksi "irvotusta"  / kupruilua ja koska niitä tuli räplättyä niin lakkaus oli helppo poistaa. 

En siis liottanut asetonilla vaan lakkaus lähti repimällä pois. En sitä suosittele mutta ei se asetonilla muhituskaan herkkua ole kynsille. Kynnen pintaa sai vähän viilata tasaiseksi mutta kumma kyllä, kynnet eivät kärsineet yhtään.


Mikäli kiinnostuit geelilakkauksesta niin blogiani selaamalla löydät aiemmat kirjoitukseni Geelilakkaus kategoriasta. Käytin Color Clubin geelilakkoja joita saa CesarsShopista.


Laitoin päiväksi pelkkää aluslakkaa, Orlyn Nail Armoria. Teinkin havainnoin että tämä ei kestä ilman päällyslakkaa, alkaa halkeilemaan pois liuskoina :( siksi näissä kuvissa kynnet näyttävät epätasaisilta, johtuu siis aluslakasta eikä geelilakkauksen repimisestä. 
Mikäli haluat lukea Orlyn geelilakoista niin myös Terhen on kirjoittanut aiheesta. Löytyy tästä.
Kyllä on ihanaa kun saa lakata kynnet tänään jollain uudella lakalla! Halusin Ranskalaisen manikyyrin jossa lakkana Orly French Tip. Konad laatta m36 josta kukat. 

16 kommenttia

 1. Aloin juuri laskemaan kauan normilakkaukseni on kestänyt ehjänä niin nyt on päivä 11. :D On vaan niin nätit ettei ole ollut syytä poistaa, enkä oikeastaan ole ehtinyt. Ainoa lohkeama on peukalossa, samanlainen kun tuossa sinulla eli lakka on lähtenyt isona liuskana kärjestä. Mutta menköön nyt päivän, kun on niin siistit muuten. :)

  Eli kyllä se OPI vaan kestää, ja kestää.. :D

  VastaaPoista
 2. ^Mitä OPI lakkaa sulla on? Kyllä OPI on ihan paras merkki kestävyydeltään, ei sitä suotta kehuta :)

  VastaaPoista
 3. Nuo ranskikset on kyllä ihanat :)

  VastaaPoista
 4. Ranskikset on tosi hienot :) Kärsin vieroitusoireista, koska en voi lakata kynsiä juuri lainkaan tänä kesänä, kun olen koko ajan töissä. Ravintola-ala >:( Onneks on tää sun blogi, että mun into kuitenkin säilyy.

  VastaaPoista
 5. Voi kun sulla on pitkät ja hyvässä kunnossa olevat kynnet!

  VastaaPoista
 6. Princesses Rules! ja mielestäni tuo on kestänyt aina hyvin. :) Lähes luottolakakseni voisin luokitella; äärettömän kaunis/hillitty sävy ja kestää. :) Tosin tänään menee vaihtoon että pääsee testailemaan uusia lakkoja. :D

  VastaaPoista
 7. Miten ihmeessä saat kyntes pysymään noin pitkinä ja hyvinä...? mulla on itelläni normisti tosi pehmeät kynnet ja ne repeää ja taittuu ja liuskottuu ja kaikkea mahdollista... Ja on todella ohuet. Oon nyt syöny piimaxia, ja se oikeastaan vaikutti vaan niin että liuskottuessa lähtee sitten ihan koko kynnen vaalea osa -.-' Eli se ei siis auttanut yhtään... Ja muutenkaan kynnet ei koskaan pysy kivan mallisina, koska niistä aina katkeaa/repeää ne "kulmat" pois.. Osaisitko sanoa voiko näille tehdä mitään? Saako liuskoittumisen jotenkin kuriin? Se on varmaan se pahin ongelma :/ Kynnenkovettaja mulla on nyt kans et kynsien pehmeys on jo hoidossa

  VastaaPoista
 8. Vastasin eilen toiselle kysyjälle kynsiongelmista:

  Anonyymi sanoi...
  Voi miten oot saanu pidettyä sun kynsiä noin hyvässä kunnossa ? :O Ittelläni ne alkaa liuskottumaan tosi nopeasti eikä siis ehdi kasvaa kovinkaan pitkiksi ennen kuin lohkeaa... Onko sulla jotain vinkkiä miten ne saisi parempikuntoisiksi ?

  Charming Nails sanoi...
  ^Syön Biotiinia + kalkkia + d-vitamiinia. Viilaan vain lasiviilalla, käytän hyvää aluslakkaa ja pidän lakkauksen moitteettomana aina :) käytän kynsiöljyäjä, kynsinauhavoiteita ja käsirasvaa. En myöskään räplää kynsillä mitään :)

  VastaaPoista
 9. Nätit ranskikset meni ihan ohi aiemmin.

  VastaaPoista
 10. Onpa nätti ranskis! Tosi kaunis, ja hyvä idea tuo leimaus rajan päällä. Tuolla konstin voisin vielä itsekin yrittää, jäisi raja vähän piiloon. Kiitos ihanista postauksista!

  VastaaPoista
 11. Onpa ihanat nuo sun kynnet tolla ranskalaisella manikyyrillä! :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥