lauantai 23. kesäkuuta 2012

Barbuda Banana

Teki mieli leimailla uusilla CesarsShopin XL laatoilla. Halusin taas yllättäen jotain kesäistä, ehkä jotain keltaista? Yksi ihana, aina upea keltsi on Essie Barbuda Banana
Onhan se vähän sellainen lakka että hermot menee, saa laittaa 3 kerrosta ja silti raidoittuu mutta on se vaan nätti. Pastelli keltainen on niin kesäinen ja sopii ruskettuneelle iholle. 
Nämä leimaukset ovat XL laatasta K. Nimettömiin laitoin Color Club Take The Stage kultaglitterlakkaa.

6 kommenttia

 1. Pitäisikö tuon xl-laatan kanssa käyttää myös sitä xl-stamperia? Kokeilin konadin scraperilla ja stamperilla, mutta kuvat ovat todella suttuisia. Konadin laatoilla tätä ongelmaa ei ole koskaan ollut. Mietin vain menivätkö rahani laatan suhteen hukkaan vai auttaako stamperin ja scraperin vaihto?

  Kiitos ihanasta, inspiroivasta blogistasi! <3

  VastaaPoista
 2. Kiva nähdä sun kynsillä pitkästä aikaa (?) keltaista! Söpöt ja kesäiset! Munkin pitäis testailla omia XL-laattojani, en vielä ole ehtinyt, mutta varmaan tänään pääsee ainakin toinen testiin. :)

  VastaaPoista
 3. Helinä: Minä käytän XL stampperiakin ja suosittelen sitä. XL laattojen laatu ei ole ihan Konadin luokkaa mutta lähes täydellistä kuitenkin :)

  milipili: Kiitos :)

  Niniane: Kiitos, testailuiloa sulle :)

  VastaaPoista
 4. Onpas kivan väriset kynnet! En yleensä välitä keltaisesta, mutta toi lakka näyttää kyllä kesäiseltä :)
  Mulla ainakin yleensä pastellivärien kanssa raidoittuminen korjaantuu sillä, että laitan alle yhden kerroksen valkoista lakkaa. Pastellikeltaiset taitaa olla kyllä pahimmasta päästä raidoittumisen suhteen :D

  VastaaPoista
 5. Laura: Tuo vinkki onkin unohtunut, kiitos muistutuksesta :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥