torstai 24. toukokuuta 2012

Firecracker

MAC Firecracker ilmestyi pari kesää sitten. Ihastuin väriin heti ja on kyllä hyvä että hankin tämän silloin, tämä on aivan ihana vihreille silmille.


Ekassa meikissä pohjustus MAC Paint Pot Perky joka ei ollut tälle hyvä, veti Firecrackerin liian persikaksi. Muuten kaunis meikki, käytin MAC luomivärejä paitsi Surf joka on MSCHICin tuotantoa.

^Vaikka tuossa meikissä oli viittä eri luomiväriä mm.mattaa oranssia ja mattamustaa niin lopputulos oli kuitenkin hyvin luonnollinen.


Toisessa meikissä minulla oli Firecracker ja turkoosi MAC Too Dolly.^Tämä oli kiva kokeilu mutta ei ehkä ihan mun tyyliä ;)

4 kommenttia

 1. Heips, nätit meikit :) Voisitko kertoa Essie-lakoista, koostumuksesta yms, nyt kun niistä on tullut pulilakkoja ja ovat kaikkien helposti saatavilla Citymarketissa?

  VastaaPoista
 2. ^Eihän Essie lakat ole pulilakkoja :) blogistani löytyy Essie tunnisteen alta enemmän infoa ;)

  VastaaPoista
 3. Eiköhän kaikki päätä itse, mitkä ovat mielestään pulilakkoja, niin kuin itse sanoit jokunen aika sitten.;) ps. ota nyt herranjumala tuo kamala kulma"koru" pois!

  VastaaPoista
 4. ^Niinpä, kuten minä sanoin. Essiet eivät ole pulilakkoja vaan kaikki halpislakat ovat :) en ymmärrä miksi vanhemmat ei valvo sun netin käyttöä vaan saat riehua netissä haukkumassa muita? Onneksi MINÄ päätän mitä kommentteja julkaisen, älä siis vaivaudu enää, Pikku kakkonen taitaa olla sulle menossa.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥