maanantai 9. huhtikuuta 2012

Random meikkejä...

Inglot meikki...luomen sisänurkassa ja kulmaluulla MSCHIC Surf. Luomella harmaa Inglot 420 ja varjostuksessa Inglot 446. Erittäin kaunis meikki!

MAC luomivärit Pink Freeze sisänurkka, Silver Ring luomella, Nocturnelle ja Handwritten varjostuksessa. MSCHIC Surf kulmaluulla.

Dior Blue Denim, kaikki värit paletista. Ajatella että meinasin tästä luopua, tuntui etten tykkää tästä. Onneksi en myynyt! Tässä yritin tehdä kolmiomaista varjostusta pyöreän sijaan, näytti kivalta luonnossa, näkyyköhän näissä kuvissa...teen yleensä aina pyöreän varjostuksen kun se jotenkin sopii mulle paremmin.

Dior Electric Lights. Kaunis paletti ja ihana meikki mutta mutta...liian hohtava makuuni vaikka ei ole niin hohtava kuin Iridescentit ylneesä. Violettihan tässä on matta onneksi :)

Dior Rose Gipsy, persikka, malva ja pinkki.

9 kommenttia

 1. Hei, aloin juuri itse pitämään ensimmäistä kynsiblogia ja ajattelin olisiko sinulla antaa neuvoja, mitä tulee ottaa huomioon blogin pitämisessä? :-)

  VastaaPoista
 2. ^Ainakin mä olen täällä oma itseni ja kirjoittelen omia juttujani. Onhan tämä ihan kivaa puuhaa, ajan myötä harjaantuu ja löytää oman tyylinsä. En hirveästi seuraa muita blogeja niin en sillee osaa antaa palautetta...lähinnä luen muutamaa vanhaa suosikkia.
  Nykyään on niin paljon uusia blogeja ettei pysy mukana. Siksi kannattaa yrittää erottua joukosta, tämän neuvon olen antanut aina jokaiselle :)

  VastaaPoista
 3. Oho, tässähän oli vaikka mitä meikkejä! Tykkäsin kaikista, mutta ehkä eniten viimeisestä ja siit sinisestä Diorista :)

  VastaaPoista
 4. Ja hei, saako esittää postaustoiveen? Esittelisitkö tai kuvaisitko kaikki sun Essien lakat? :) Ei tartte jokaisesta erikseen tarinoida, mutta vaikka jos kertoisit mikä on lemppari tai mikä vähiten lemppari :))

  VastaaPoista
 5. Martina: Kiitos :) voin toteuttaa tuon, kiva idea!

  VastaaPoista
 6. Ihania meikkejä! Electric Lights varsinkin on upea!

  t:milipili

  VastaaPoista
 7. Ihania! Ihastuin etenkin noihin viimeisiin kuviin. Vähän lämpöisempi, ja sopii kevääseen kivasti :) -Anna

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥