sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Scarlet Red

Snowcrystal Scarlet RedEnsin ajattelin etten tykkää tästä lakasta. Kun se näytti pullossa vaan punaiselta ja nimikin viittaa Tuulen viemää Scarletin punaiseen. Mutta ei kai silloin vielä lakattu kynsiä?
 En käytä punaisia kamalan usein ja siksi en tunne tarvetta hamstrata niitä. Mutta yllätyin kun aloin lakkaamaan. 


Tämä taittaa voimakkaasti oranssiin kuten varmasti kuvista huomaakin. Lisäksi tässä on superkiiltävä Jelly koostumus ja lakkaaminen tällä oli kivaa kun lakka liukuu kynnellä niin hauskasti. 2 kerrosta laitoin. Kuivuu nopeasti!


Leimat Bundle Monster laatasta. Oli niin kesäinen lakka että kaipasi taas jotain :)

8 kommenttia

 1. Scarlet viitannee väriin, ei Tuulen Viemää-kirjan Scarletiin. Scarlet on tietty punaisen sävy, kuten ovat crimson, carmine ja vermilion. Nathaniel Hawthornen romaani The Scarlet Letter on suomennettu Tulipunaiseksi kirjaimeksi ja scarlet usein mielletään juurikin tulenpunaisen väriseksi.

  1800-luvulla kyllä värjättiin kynsiä mutta varsinaisia kynsilakkoja ei tuolloin ollut. Värjäyksen jälkeen kynnet kiillotettiin säämiskällä kiiltäviksi.

  Itse tykkään punaisista kynsistä, ne ovat jotenkin niin klassiset. Ihan nätti sävy tuo Scarlet Red, joskin ehkä vähän turhan oranssi minun makuuni.

  VastaaPoista
 2. Itselläni on kertynyt paljon punaisia kynsilakkoja, mutta en osaa oikein käyttää niitä. :)

  VastaaPoista
 3. Mohn: Ahaa, kiitos korjauksesta. Mulla on tapana puhua ennenkuin ajattelen mutta haitannekko tuo =)

  Annika: Kokeile varpaissa?

  Naila Nails: Thanks :)

  VastaaPoista
 4. Voi hiton pimpulat kun mä en osaa käyttää tätä bloggeria vielä kunnolla...

  Kirjoitin siis sulle äsken kommentin ja se saattoi hävitä jonnekin tai sitten ei, eli selitän samaa asiaa uudelleen jos hävisi.

  Mulle punainen on pinkin ohella rakkain kynsiväri. Näin keväällä mä suosin pinkkejä ja väri räikeytyy sitä mukaa kun auringonvalo lisääntyy. Kesällä sitten taas tummuu ja punaiset palaa kuvioihin, joidenkin yksittäisvärien ja tauperyhmän kanssa. Taupejakin mulla on oma kokoelmansa.

  Sä kirjoitit eilen että koristeluinto on vähentymässä, ei haittaa. : ) Vaikka mä koristeluja ihan mielelläni katson niin katson yhtä mielelläni myös tavallisia lakkakuvia. Itse en koristele juuri lainkaan, joskus jotain timantteja ranskisten kanssa mutta siinä se. Leimailua mä en oo lähteny yrittämään ollenkaan kun heti pitäis saada täydellistä ja jos se ei onnistu ni sit on piru irti.

  Mä oon sun pitkäaikainen lukija, harvemmin oon mitään kommentoinu mut nyt kun sain oman blogin pystyyn niin kommentointi on kivempaa kun vastapuoli voi käydä mun tontilla katsomassa mistä tyypistä on kyse.

  VastaaPoista
 5. No ei tietenkään haittaa mutään. ;) Minäkin toisinaan sanon ensin ja ajattelen sitten.

  Punainen varpaankynsissä on mielestäni ihana, vähän sellainen "pikkutuhma" hyvällä tavalla. ;-)

  VastaaPoista
 6. Meinasin tulla sanoon, että on taidettu lakata jo kauan kynsiä. Tosin ihan noin kauas ei mennä kun edesmennyt mummuni kertoi omista teinivuosistaan.. silläkin on joskus nuorena ollut tekokynnet, jota ihmettelin suuresti. Harmi kun asiaa en enempää kerennyt tiedustelemaan..

  VastaaPoista
 7. Inke: Pinkit on kyllä ihania, ne ovat rakkaita vuodenajasta riippumatta <3

  Mohn: Niin on, jotenkin pikkutuhma mutta aikuismainen ;)

  eerika: Huh, millaisiahan ne tekokynnet on siihen aikaan olleet :D

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥