maanantai 12. maaliskuuta 2012

Reece


Zoya Reece


Lämmin pinkki jossa kultainen duochrome. Tosi pitkästä aikaa käytin tätä ja taitaa lähteä eteenpäin, on ihan liian lämmin iholleni. Nätti lakka silti mutta kyllä sen heti huomaa että ei mun juttu kuitenkaan ;)

10 kommenttia

 1. Hei tää ei mitenkää liity tähän mut tiedätkö onko feikki china glazeja olemas? Yritin googlettaa mut en löytäny yhtää mitään tietoa.

  Mä meinaa tilasin ebayst kahdelta eri myyjältä lorelei's tiara ja ne on selvästi eri värisiä keskenää!
  Toine on sellane oikee kirkas hopea missä on turkooseja isompia glitterei, mut se toine on vähä sellane samee/tumma hopee ja ne isommat glitterit on sinisiä.

  Tutkein pullot tosi tarkkaa läpi. Molemmis on kaikki tuotenumerot ja viivakoodit iha samat(kuuluko olla?). En huomannu mitään muuta eroa niissä pullois, paitsi siinä tummemas oli tekstit hieman alempana ku muissa mun cg lakois ja pohja siit kohdast missä on se tarra ni on vähä ulospäi pyöree. Kaikis muissa on kyl iha sellane littee pohja siitä tarran kohdalta.

  Tulipas pitkä teksti :D

  VastaaPoista
 2. Crystal: Thanks :)

  Heli: En ole kyllä kuullut mutta tietysti kaikki on aina mahdollista. Kannattaa ostaa hyvät palautteet omaavalta myyjältä ja mieluummin maksaa enemmän halvimpaan verrattuna jos myyjä näyttää oudolta.

  VastaaPoista
 3. Mistäs sää näitä Zoya lakkoja oikein hankit ? :)

  VastaaPoista
 4. En koskaa osta miltää muulta ku top-rated sellereilt ja katon aina niitä palautteit enneku ostan mitää. Olen ennenki ostanu tolt samalalt myyjält.

  VastaaPoista
 5. Laura: Ebay tai Nailetc :)

  Heli: Näkemättä on hankala sanoa mutta en usko jotenkin että huippumyyjä myy feikkejä. Jospa sun pullot olisi aitoja :)

  VastaaPoista
 6. Haluaisitko vaihtaa itsellesi liian lämpimät zoyat muutamaan Nubar´in nudelakkaan?

  -Morgaise

  VastaaPoista
 7. Cool breeze, sun sparkle, sea shell ja pink lemonade. Tuli hamsteroitua yli tarpeen, kun sattui hyvä tarjous eteen. En todellakaan tarvitse näin monta nudelakkaa, joten mikäs sen parempaa kuin kierrätys :)

  morgaise@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Cool breeze, sun sparkle, sea shell ja pink lemonade. Tuli hamstrattua tarjouksesta yli oman tarpeen, ja mikäs sen mukavampaa kuin kierrätys :)

  morgaise@hotmail.com

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥