perjantai 30. maaliskuuta 2012

Ballerinan kynnet

Transdesignin tilaus tuli eilen. Tilasin Poshen aluslakkaa ja 4 värilakkaa. Oikeastaan tein tilauksen muutaman Misan nudelakan takia sekä tämän OPI Ballerina kokoelman lakan takia.

Ensin Misa Sweet thing. Likainen vaalea lila, aivan ihana nudeväri! Tästä lakasta tykkään värinä. Misan creme lakan koostumus on sitten vähemmän ihana...aika paksua ja kuivuu hitaasti. Levittyy suht hyvin mutta kyllä huomaan eron verrattuna vaikkapa OPIin tai Color Clubiin...mutta ihana silti! 2 kerrosta.OPI Baletti kokoelmasta otin Pirouette My Whiste lakan jossa on läpikuultava pohja, hyvin pientä hopeaa microglitteriä sekä pieniä hopeita hex glittereitä. Tämä on ihana, mahdottoman suloinen ja sydämet sulattava lakka :) Mitä pidät yhdistelmästä? Hankitteko näitä lakkoja itse?

17 kommenttia

 1. Aivan ihana yhdistelmä mä tykkään!

  http://yksinkertaisetkynnet.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. toi opi on kyllä ihanan näkönen. mutta usein noi lakat missä on tollasia vähän isompia hippuja oon aika vaikeita levittää oliko tässä sitä ongelmaa?

  VastaaPoista
 3. Oi, onpa tosi kaunis yhdistelmä! Mä hankin kaikki OPIn balettikokoelman lakat, oli ihan pakko. :-)

  VastaaPoista
 4. Tuon Misan laitan korvan taakse, on meinaan aivan mun värinen lakka myös.

  Misan lakkoja mulla ei vielä olekaan mutta olin niistä ja "parista" muustakin tehnyt hankintalistan, joka hävisi kun tietsikka hajosi. Hitusen ärsyttää kun ne oli just tämmösiä blogeista bongattuja herkkuja millon miltäkin merkiltä eikä monikaan mistään uutuuskokoelmasta, eli hitostako niitä enää löytää, graah. Sen siitä saa kun ei heti tilaa sitä mitä näkee. :-)

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniit kynnet taas! :) Tuon OPIn voisin hankkia, näyttää niin upealta! :)

  VastaaPoista
 6. Ostin Opilta ballerina minisetin ihan tuon ihanaisen glitterin takia, voi kuinka kaunis se on!!! Ja erittäin nätti tuo Misakin.

  VastaaPoista
 7. Ihanan hempeä yhdistelmä ja niin suloinen :D Tuskin kuitenkaan tulen hankkimaan itse, mutta tykkään paljon!

  VastaaPoista
 8. Lotta: Kiitos :)

  OPI: Ei ole hankala levittää. Jos haluaa laittaa ohuesti niin pitää vaan malttaa ottaa lakkaa vähän siveltimeen, muuten saattaa tulla iso könttä kun OPI siveltimet on niin isoja :)

  Sara: Minä en niistä niin innostunut kun minusta ne sopii paremmin lyhyempiin kynsiin. Se on mun mielipide, en tykkää itsellä että kärjet kuultaa läpi :)

  Inke: Voi ei, ihan harmittaa sun puolesta! Ei niitä muista kyllä mikä blogi ja mikä lakka :(

  Taru: Kiitos :)

  milipili: Minisetit ois kyllä kätevämpiä mutta aina tulee iso pullo ostettua?!

  Veeera: Se oli tiistaina...

  Kätsy Kissa: Kiitos :)

  VastaaPoista
 9. Hei, annoin sulle Liebster blog-tunnustuksen mun blogiin!

  VastaaPoista
 10. Noi balettilakat haluaisin ihan vaan teeman ja nimien takia. :) Pakko oli ostaa Cesarsin avoimilta oviltakin yksi nude Color Club kun nimi oli Ballerina Pink. :D

  VastaaPoista
 11. Maira: Kiitos :)

  Niniane: Ihana nimi :)

  VastaaPoista
 12. Eikä, Opia siis saa taas tilattua?! Olen tilannut aikaisemmin Nailsupplies.us-sivustolta, ja siellä ei ole ollut Opia pitkään aikaan.

  Ilina

  VastaaPoista
 13. Eve: Kiitos :)

  Ilina: Transdesigniltä saa, OPI löytyy sieltä kun kirjoittaa hakukenttään OPI :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥