keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Sotamaalauksia

MAC Blue My Mind ( UDPP + Gosh Dolphin )

MAC Angel Flame ( UDPP + Gosh Pink )Sama paletti ( UDPP + MAC Paint Pot Perky )
Kaikissa rajaus Prestige eyeliner ja ripsiväri Dior Iconic <3

13 kommenttia

 1. Ihania luomareita, etenkin tykkäsin tosta ylimmästä, huikeeta!!!

  VastaaPoista
 2. Taitaa olla hyvä tuo Diorin mascara..? Ainakin kiinnitin huomiota, että tosi hyvännäköiset ripset sulla näissä kuvissa..!

  VastaaPoista
 3. I not long ago arrived throughout your blog site and also have been examining along. I assumed I might go away my 1st remark. I don't know what to say besides that I've liked examining. Pleasant weblog. I will continue to keep visiting this blog site very often.ilike skin care

  VastaaPoista
 4. Eeva: Kiitos :)

  Martina: Iconic, se on ihan huippu :) juuri loppui ja uusi odottelee jo. Olen aina tykännyt ja palaan siihen uudestaan ja uudestaan.

  Tokyo Milk: Thanks :)

  VastaaPoista
 5. Osaisimpa mäki meikata yhtä hienosti ja kauniisti kuin sä :D♥

  VastaaPoista
 6. Oijoi, tykkään noista kaikista! Ihanan viileäsävyisiä. Tuo sininen on kyllä aika huikea! Upeita meikkejä!

  Palkintolaatta saapui tänään, kiitos!! Harmittaa vaan vähän kun en ollut tajunnutkaan kuinka kapeat mun kynnet on eli joudun varmaan vähän kikkailemaan laatan käytön kanssa. Varsinkin ihana sateenkaarikuvio näyttää niin leveältä, että ainoat kynnet on peukalonkynnet mihin saan sen mahtumaan ilman kikkailua. Noh, harjoitus tekee mestarin joten eikun reenamaan! ;-)

  VastaaPoista
 7. Kukkakynnet: No kiitos, varmasti osaat kun vaan harjoittelet. Eiköhän minunkin eka meikit ole aika järkkyjä olleet ;)

  Mohn: Sateenkaaren voi leimata puoliksi, ei se mullakaan mahdu kokonaan. Varmaan muutkin sai tänään laatta postia :) onnea vaan vielä, CN laatta on ihana ja pitäisi kyllä käyttää...

  VastaaPoista
 8. Meikit ei minua liiemmin kiinnosta, mutta huomasin että sinullakin on silmässä sellaista kellertävänruskeaa! Hyvä etten vain ole ainoa! : D

  VastaaPoista
 9. Tosi hienoja luomivärejä ! :)
  http://what-thefudge.blogspot.com/

  VastaaPoista
 10. Lilli: Heh, ainakin meikatessa siitä on hyötyä-niin monet kivat värit sopivat minulle :)

  Sara: Kiitos :)

  VastaaPoista
 11. Näillä vois vaikka sotimaan lähteä, sen verran upeita!

  VastaaPoista
 12. Tuo kellertävyys/rusehtavuus on muuten yllättävän yleistä. Minullakin on rusehtavia pilkkuja ja mustuaisen ympärillä vähän enemmän rusehtavaa ja se tekee mun silmistä joskus ihan vihreän näköiset. Vaikka mulla siis EI ole vihreät silmät. Hauskaa! ;-) Pystyy helposti luomivärin avulla "muuttamaan" silmien väriä.

  VastaaPoista
 13. milipili: Heh :D

  Mohn: Mulla esimies kerran ihasteli silmien väriä ulkona, mulla oli silloin sinistä luomiväriä. Ei kuulema ollut ennen huomannut miten jännän väriset silmät mulla on. Eli kyllä sillä meikillä saa feikattua silmien väriä :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥