torstai 16. helmikuuta 2012

MAC Tenderling

MAC Sheertone Blush sävy Tenderling


Googletin vähän sävyä ja törmäsin omaan vanhaan postaukseeni vuodelta 2009. Olen silloin jo hehkuttanut tätä sävyä ja nyt vähän järkytyin siitä miten paljon olen tätä käyttänyt!
 Siis tajusin kyllä kuopan ja sen että tätä on ostettava toinen mutta tämä kuva...kun se on siinä vähän käytetty! Tässä linkki postaukseen :)
Haluan vähän kehua tätä sävyä. Minulla on paljon MAC poskipunia mutta kovin monta sellaista joita tuskin ostan uudestaan. Eli sellaisia joista tykkään ja ovat ihan kivoja mutta eivät korvaamattomia.


Mutta Tenderling on korvaamaton. Ensinnäkin näin talvella se menee aurinkopuuterista ja sillä voi muotoilla kasvot terveemmän näköisiksi. Kesällä tätä voi sutia reippaammin. Tämä sävy sopii siis ympäri vuoden verrattuna muihin sävyihin kun kaikkia ei uskalla laittaa edes kevyellä kädellä.
MAC poskipunat ovat riittoisia. Tätä olen käyttänyt usein ja reilusti ja silti on kestänyt pari vuotta. Nyt pohjan tultua näkyviin on kulunut paljon ja nyt talvella tätä on tullut käytettyä päivittäin. Mielestäni tätä kuuluu vakiovalikoimaan ja aion ostaa tätä uuden kunhan sen aika koittaa tai jos pääsee käymään Helsingissä :)


Poskipunassa on hyvä pigmentti. Uskallan kyllä laittaa vessan valossa enkä yleensä tarkasta meikkiä päivänvalossa koska meikkaan niin aikaisin aamulla. Tällä ei saa pelle-efektiä kunhan ei ihan ala hurjimaan. Luonnollinen hyvä nudesävy jota suosittelen kokeilemaan.
Tämä näyttää melko persikkaiselta mutta ainakin omalla iholla muuttuu vähän tummemmaksi kerrostettaessa. Suosittelen siis jos et ole kokeillut :)


MAC meikkejä suomessa myy Stockmann Helsinki ja Turku :)

8 kommenttia

 1. Kuulostaa hyvältä! Olen pelännyt MACin poskipunia juuri pigmenttisyyden vuoksi, mutta ehkä pitäisi nyt ottaa riski :)

  VastaaPoista
 2. Tykkäisin kokeilla, jos en asuisi korvessa, missä MACia ei myydä :)

  VastaaPoista
 3. hopeasusi: :)

  Anonyymi: Ei kannata pelätä! Löytyy myös vaaleampia sävyjä kuten tämä, Well Dressed tai vaikkapa Blushbaby, ne on kivoja vaaleita myöskin .)

  Kätsy Kissa: MACia voi tilata paikkakunnan Stockkan Beautyyn jos on sellainen. Ei täälläkään ole MACia :)

  VastaaPoista
 4. Haluaa kun kerta on niin hyvä =)

  VastaaPoista
 5. Tätä täytyy päästä kokeilemaan! Taisi viime kerralla MACilla käydessä osua silmään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On upea sävy. Ja sopii varmasti monille :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥