perjantai 24. helmikuuta 2012

Kahden värin meikkejä

Lumene valkea Sydäntalvi duosta + Inglot 426Benecos duo Fruit + aurinko =)

Dior Beige Massai

Kaikissa meikeissä rajaus Prestige eyeliner ja ripsiväri Dior Iconic

15 kommenttia

 1. Ihanasti taas pomppaa noi siniset meikit tuolla, sopii!!! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan raikkaan värinen tuo sininen meikki! :)

  ♥ http://brainerrorblog.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Onpas upeat meikit, etenkin kaksi viimeistä! :)

  Ja ripsesi kyllä näyttävät tosi kauniilta! Onkohan tuosta Iconicista saatavilla vedenkestävää versiota? Yleensä en osta kalliimpia ripsivärejä, sillä markettipuolelta löytyy mielestäni yhtä hyvää tavaraa ja jos on vielä käytössä vain sen muutaman kuukauden. Nyt tosin voisin tehdä poikkeuksen :)

  VastaaPoista
 4. Eeva: Kiitos :)

  lia: Kiitos :)

  BO: On saatavissa. Nyt himottaisi ostaa Lancome Doll eyes kun se minikoko loppui, sitten haluaisin Diorin uutuus ( New Look ? ) mascaran ja ja ja...pitää tämä Snowcrystalin kuitumascara käyttää pois kun sitä avasin toisen, yksi Iconic on myös jemmassa ja tuota New Lookia minikoko. Nyt yritän käyttää yhtä ripsaria kerrallaan enkä avata montaa.

  VastaaPoista
 5. Tosi nättejä meikkejä nämäkin! Keskimmäinen on suosikkini, vaikka toi sininen pomppaakin silmille upeesti :)

  VastaaPoista
 6. Onpas taas nättejä meikkejä! Mua ihan hirmusti himottais kokeilla Benecosin luomivärejä. Varsinkin se uusi nelikko polttelis...

  VastaaPoista
 7. Martina: Kiitos :)

  milipili: Kiitos :)

  Mohn: Se nelikko on ihana ja laadukas, kuin tehty vihreille silmille :)

  VastaaPoista
 8. Ihanan intensiiviset värit tossa Lumenessa! En oo ite käyttäny Lumenen luomivärejä moneen vuoteen ja ne on näköjään uudistunut kyllä edukseen.

  VastaaPoista
 9. Olen jo pitkään ihastellut meikkejäsi ja tyyliäsi meikata. Tykkään itsekin meikata ja olen alkanut vielä enemmän panostamaan meikkikokoelmaani. Tykkään todella paljon silmiesi muodosta ja väristä. Aiemmin ajattelin, että silmäluomiesi iho on hieman ryppyinen (tätä en tarkoita loukkauksena, silmäsi ovat todella kauniit!), mutta ostettuani ja koitettuani Urban Decayn Primer Potionia, huomasin, että omien silmäluomieni iho tuli yhtälailla ryppyiseksi. Minua tämä reaktio häiritsee ja palasin tuttuun peitepuikkooni, joka pitää silmämeikin ihmeen hyvin paikoillaan. Mitä mieltä itse tästä UDPP:n reaktiosta olet?

  VastaaPoista
 10. Minni: Ainakin ne mitä mulla on niin ihan hyviä ovat. Osa taitaa olla liian vaaleita mun makuun :)

  Anonyymi: Kiitos paljon :) mulla on raskaat luomet joten ne ovat ryppyisen näköiset. Mulla on yleensä aina myös UDPP + voidemainen luomiväri joten onhan siinä paljon pohjaa ja ryppyisyys voi osittain johtua siitä. En tiedä pitäisikö sitä laittaa ohuemmin ettei tule ryppyjä mutta en tiedä...en voi itse ryppyisille luomilleni mitään :)

  VastaaPoista
 11. Mahtavaa kun valoisa aika on taas tulossa ja saa niin hyviä meikkikuvia :) Lempparimeikkiä en osaa noista sanoa, sillä kaikki ovat mielestäni kauniita, mutta Benecos-meikki saa kyllä pisteet auringosta :D

  VastaaPoista
 12. ^Hih tänään onkin ihana ilma, sain tosi hyviä kynsikuvia :)

  VastaaPoista
 13. AWw love Inglot. Such good pigmentation!

  Sophia
  http://lasophialasophia.blogspot.com

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥