lauantai 28. tammikuuta 2012

Cotton Candy + Konad Plate m88

Ensimmäisenä uusista jutuista testasin Orly lakan Cotton Candy. Ostin tämän kesälakaksi, ei tämä oikein talveen sovikaan.

Juuri tälläinen pastelliväri korostaa rusketusta. Vaikka nyt minulla ei ole rusketusta yhtään, tämä lakka saa ihon näyttämään ruskeammalta. Lakan väri on pastellinen persikka ja lakkaa on kynnellä 3 kerrosta. Kuivuu ihan nopeasti ja oli hyvä levittää ongelmitta. Päällä Seche Vite pikakuivattaja, aluslakkana minulla on nyt Orly Nail Armor.
Leimaukset Konad m88 laatasta, nimetön Konad m86. Leimauksissa uutuus Konad lakat Vivid Pink ja Light Bronze.Olen kyllä tyytyväinen uusiin Konad lakkoihin. Tulee mieleen China Glazen Kromi lakat, lopputulos on hyvin samanlainen. Uudet Konad laatat eivät mielestäni ole mitenkään erikoisia, siis onhan ne ihan hienoja mutta kyllä hienoin Konad laatta uutuuksista on ollut oma Charming Nails laattani...mutta kyllä olen jo keksinyt hienoja ideoita uusien laattojen varalle ja niistä siis myöhemmin ;)

14 kommenttia

 1. Oi että, onpa nätti tuo Cotton Candy! Ja kauniin hillityt leimaukset :)

  VastaaPoista
 2. Oi onpa kaunis väri. Pakko saada :)! Mistä sinä tilaat omat Orlysi? EBaysta?

  VastaaPoista
 3. Martina: Kiitos, CC on erittäin söpö ja tyttömäinen väri.

  Sannu: Kiitos, Orlyt tilasin Nailsuppliesilta :)

  VastaaPoista
 4. Oletko nähnyt tämän? http://www.solongkitty.ca/

  Yllätti vähän kun törmäsin tähän fuck yeah nail art:issa. :)

  VastaaPoista
 5. ^En ole nähnyt :) mullakin on laattoja kasa arvottavaksi mutta ehkä suoritan arvonnan vasta sitten kun laatta käy harvinaiseksi. Tai jos innostun arpomaan jotain muutakin tässä..

  VastaaPoista
 6. Kevään pastellit ovat saapuneet, joten hää käyp just tähän hetkeen =), ihanan herkullinen hattarapinkki!

  VastaaPoista
 7. Mira: Niin on :)

  milipili: Ihanan söpö väri on :)

  VastaaPoista
 8. kauniita kynsiä! itselläni on tosin vain omat kynnet ja nekin melko lyhyet (valkoista osaa n.puoli senttiä) joten en ole saanut mitenkään kauniisti lakkailtua niitä joten olisikin kiva jos pystyisit tekemään postauksia missä olet koristellut lyhyitä kynsiä :)

  VastaaPoista
 9. ^Mulla on omat kynnet :) ja blogia selaamalla löytyy myös lyhyitä kynsiä :)

  VastaaPoista
 10. Cotton Candy tuo mieleen My Little Ponyt. Tosi ihana pastellilakka, ja uudet leimauslakatkin houkuttelee Cesars Shopissa.. Uusista laatoista en kovasti innostunut ja olen samaa mieltä, että CN-laatta on tähän mennessä paras :D

  VastaaPoista
 11. ^Paitsi että sitäkään en ole ehtinyt käyttää :DD on mulla uusien laattojen varalle yksi sikahieno manikyyri suunnitteilla :)

  VastaaPoista
 12. Tosi hyvännäköiset leimaukset, muhun ei vaan iske tuo pohjalla oleva värisävy :))

  - Hannavee
  http://likoorikahvi.blogspot.com

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥