torstai 29. joulukuuta 2011

Minä täällä Hei!

Lupasin vähän selittää tilannettani miksi hiljenin ja en ehtinyt enää blogata...


Erosin avomiehestäni Itsenäisyyspäivän tienoilla ja asunto meni myyntiin. Pitkä yhteinen historia takana mutta asiat meni nyt niin. Samaan aikaan tapasin uuden miehen jonka luokse muutin samantien asumaan. 
Olen tehnyt tässä pari viikkoa muuttoa yksinäni, kantanut muuttolaatikoita ja katkonut samalla kynteni. Olen selvittänyt asioita, jakanut omaisuutta ja hoitanut käytännön asioita. Bloggaamiselle ei siis jäänyt enää aikaa. 


Toisaalta ei tätä ole ollut ikävä. Olen miettinyt jatkanko tätä ja miltä tämä minusta tuntuu. Pakkopullalta ja vastenmieliseltä enimmäkseen. Olen saanut niin paljon paskaa niskaani blogimaailmassa ja tuntuu ettei lukijat ole edes ikävöineet. On tullut niin paljon valitusta pelkistä lakkauksista ja tylsistä postauksista. Valitettavasti en vaan jaksa joka päivä koristella kynsiä ja miksi edes tekisin niin jos on vaan pakko muiden takia? 


Tältä siis tuntuu tällä hetkellä. En ole aikoihin koristellut, Konadia olen kyllä käyttänyt. Nyt ei edes tee mieli lakata näitä lyhyitä rumia kynsiä. On mulla onneksi joitakin kuvia pitkien kynsien ajalta jemmassa jotta voin postata edes niitä.
Meikkejäkään en ole paljoa ostanut, lähinnä eilen Sannin kanssa kauppoja kiertäessä mukaan tarttui uusi Lumenen Natural Coden paletti, muuta en ole tainnut hankkia.


Mutta tein mä päätöksen, jatkan kyllä bloggaamista. Mutta en niin tiiviiseen tahtiin muiden mieliksi. Uusia lakkoja olisi kuvattavaksi mutta en saa niitä vielä aikaan koska en ole saanut omaa konetta tänne uuteen asuntoon vielä. Jatkan siis miten itsestä kivalta tuntuu. En siis lopeta kiusallakaan!


Olen nyt oikeasti rakastunut ja panostan omaan hyvinvointiin. Ennen panostin enemmän blogiin joka tuntuu nyt turhalta ja siltä että olen paennut huonoa elämää. Nyt käännän kaiken toisinpäin ja aloitan tyhjästä uuden tuttavuuden kanssa. Ollaan oltu yhdessä Itsenäisyyspäivästä ja tänään olemme asuneet jo virallisesti viikon yhdessä.Ihanaa on ollut ja olen onnellinen ensimmäistä kertaa vuosikausiin. Suonette sen minulle. Anteeksi siis.


Tässä jotkut kynnet joulukuulta:


OPI Baby It´s "Coal" Outside + Kleancolor Born To The Purple


118 kommenttia

 1. Mä olinkin vähän ihmetellyt, että miksi niitä postauksia ei ole pitkään aikaan tullut. Musta on kiva lukea sun juttuja, eikä niissä musta ole kylläkään mitään valittamista.
  Sulta on saanu hyviä vinkkejä, ja tutorialeja, joita on ollu helppo lukea ja oon kokeillutki pareja (:
  Joten älä vaan lopeta!

  VastaaPoista
 2. Toisaalta harmillista, toisaalta onnellista D:D On hyvä kuulla että olet nyt onnellinen:) Pelkäsin että syy tauolle olisi jokin muu..

  VastaaPoista
 3. Ompas sulla nyt käynyt kaikkea :( mutta onneksi nyt on asiat hyvin!(:

  Mie oon kauan katellu nuita Kleancolorin lakkoja netistä, ja aattelin itekki hommata. Mistä olet itse tuon ostanut?

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen elämääsi, äläkä meiltä lukijoilta pyytele anteeksi. Sulla on yksi hienoimpia blogeja ja on ollut aina ilo tulla katsomaan, mitä kivaa olet postannut. Jos blogaaminen tosiaan alkaa tuntua liikaa työltä, pieni tauko on varmasti hyväksi. Kyllä jaksetaan odottaa :) Nauti uudesta onnestasi ja hyvästä olostasi. kiitos tästä vuodesta ja oikein ihanaa vuotta 2012!
  -Tarabel

  VastaaPoista
 5. Ole onnellinen ja nauti elämästä. :D Blogia on turha pitää, jos se ei edes jollain tasolla ole hauskaa. Eli postailet kun tuntuu. Hyvä fiilis näkyy meinaa myös postauksessa. Kyllä me innokkaat lukijat odottelemme mielummin vähän pitempää kivaa postia kun joka päiväistä pakkopullaa.
  Pääpointtina oli, et postaa kun tuntuu siltä, jos tuntuu. :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Kiitos kommentista, en lopeta näillä näkymin :)

  Anonyymi: En siis ole raskaana eikä ole tapahtunut mitään pahaa, kiitos kommentista :)

  Julia: Chez Delaneyltä saapi :)

  Tarabel: Kiitos, Ihanaa uutta vuotta 2012 sinullekin :)

  Nora: Kiitos, mä tiedän että huono fiilis heijastuu ja en haluaisi että se vaikuttaa bloggaamiseen :) olisi ihana tehdä meikkitutoja yms yms... olispa kesä :)

  VastaaPoista
 7. täältä löytyy ainakin yksi tyytyväinen siihen että jatkat! Ihan ymmärrettävää ettei aina jaksa näpräillä ja koristella niin kauheesti, ja pelkät lakatkin on joskus kivoja, koska niissä näkee ihan oikeesti millanen se kynsilakka on ja voi houkuttaa sitten ostamaan itsellekkin kivan uutuuden. Mä itse siis ainakin oon ollu tyytyväinen lukija, ja siksi oon tosiaan siihenkin tyytyväinen että jatkat ihan miten susta itestä tuntuu kivalle (;

  VastaaPoista
 8. Olen ennenkin täällä sanonut, että tykkään sun blogista ja kynsistä tosi paljon :) Onneksi et lopeta kokonaan bloggaamista. Lähetän täältä sulle paljon iloisia ajatuksia!
  -Sara :)

  VastaaPoista
 9. Olenkin joskus miettinyt miten jaksat tehdä hienot lakkaukset + koristukset niin usein :D Ota ihmeessä hetki itsellesi ja istahda alas hengittämään, kyllä lukijat pysyy vaikka hetkeen ei jaksaisikaan postailla (: Tsemppiä ja ihanaa uuttavuotta!

  VastaaPoista
 10. Mieluummin lukee blogia jota vaikka päivitetään harvemmin kunhan siitä näkee että blogin pitäjä nauttii bloggaamisesta eikä siitä tule ns. pakkopullaa.

  Onnea "uuteen elämään" ja uuteen vuoteen! :)

  VastaaPoista
 11. Ohhoh,tuossa on melkosesti tapahtumaa yhden kuukauden ajalle.
  Minä en voi ymmärtää marinaa tylsistä lakkauksista ja muusta,minä lukisin vaikka ottaisit kuvia ja kertoisit maalin kuivumisesta..no okei,ehkä viikon jaksaisin sitä :)
  Mutta mulle ei oo mitään väliä vaikka ottaisit kuvia pelkistä lakoista ilman koristeluja.
  Kiva kun jatkat kaikesta huolimatta, toivottavasti bloggausinto hieman paranee ensi vuonna.
  Hyvää Uutta Vuotta! terv. vakkarilukija

  VastaaPoista
 12. susanna: Kiitos kivasta kommentista :)

  Sara: Kiitos, otan ilolla vastaan :)

  Feline: Kiitos samoin, ihan hyvältä tuntuu hengähtää tästä ja ihan yllätyin kun jaksatte tsempata minua!

  Duvessa: Kiitos, minäkin luen itse mielellään harvemmin mutta premmin päivittyvää blogia :)

  Plaz^: No niin on :) nopsaan kaikki kyllä tapahtuikin! Kyllä se varmasti paranee. Kiitos ja Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 13. Älä ihmeessä lopeta. Blogista ei kannata vetää stressiä, kirjoittelee aina silloin kun siltä tuntuu ja silloin kun on asiaa.
  Siulla on mahtava blogi josta on paljon ideoita löytynyt itselle niin uusien lakkojen kuin koristeluidenkin suhteen :)

  Jaksamista!

  VastaaPoista
 14. Blogiväsymystä on ollut liikkeellä muillakin suosituilla bloggaajilla, ja mielestäni on epäreilua että bloggaajan pitäisi muka repiä selkänahastaan joka päivä toinen toistaan päheämpiä postauksia. Pyh. Kenenkään ei tarvitse nuolla lukijoiden taustapuolta vaan blogia tehdään omilla ehdoilla koska silloin sitä on hauska myös lukea, pakkopullan maku alkaa maistua postauksista läpi väistämättä. Tsemppiä roppakaupalla, kyllä me täällä hengataan vaikka huokaisisitkin välillä etkä postaisi jokapäivä 12345 kertaa. :)

  VastaaPoista
 15. Lady Narcissa: Kiitos, mukava kuulla :)

  Anna Gramm: Kiitos kivasta kommentista :)

  VastaaPoista
 16. Silloin kun ei tunnu siltä, ei pidä pakkopullana postata. Laatukin laskee, jos ei inspaa yhtään.

  Hienoa kuulla, että voit kuitenkin nyt onnellisesti. :)

  VastaaPoista
 17. Että on yhdelle ihmisille kerennyt tapahtua paljon ! :/ Onneksi jatkat bloggaamista. Parempi harvemmat postaukset kuin ei ollenkaan. Ja blogin kuuluukin olla itseä varten, ei muita koska se alkaa juuri tuntua pakkopullalta ja siitä menee ilo. Mutta onneksi sulla on asiat nyt hyvin. Tsemppiä uuden asunnon ja miehen kanssa !♥

  VastaaPoista
 18. hyvä kuulla että asiat ovat nyt paremmin päin. Mielestäni blogisi on yksi parhaimmista, eikä sinun tarvitse postata joka päivä. Pääasia että olet onnellinen :) Hyvää uuttavuotta sinulle !

  VastaaPoista
 19. Tuntuu lukijana kurjalta, että aiheuttamme paineita blogin kirjoittajalle. Hyviä blogeja on kiva lukea, mutta ne ovat kuitenkin lähes kaikille vain kiva harrastus ja jos se syystä tai toisesta alkaa tuntua pakkopullalta, niin sitä ei pitäisi joutua jatkamaan meidän takiamme. Ja toisaalta on tosi kurjaa, että netissä loanheitto on aivan liian helppoa, koska sen voi tehdä kasvottomana.

  Tsemppiä sinulle kuitenkin jatkoon & Onnea uudelle vuodelle uuden onnesi kanssa! :)

  VastaaPoista
 20. kattelin vähäse että yleensä bloggaat joka päivä tai joka toine..
  sulleha on tapahtunu kaikkee :( mut myös ilosta :)
  lähetän enkeleitä sulle (;
  postaat sillon ku haluut, ei sitä pakosta postata tarvi :}

  VastaaPoista
 21. Sinä itse olet nyt tärkein, anna aikaa itsellesi ja ajatuksillesi, kyllä muu maailma odottaa :) Tsemppiä ja voimahali!

  VastaaPoista
 22. Teet juuri niin kuin itsestä tuntuu, aina täytyy muistaa pistää itsensä kaiken edelle, vaikka se usein unohtuukin ja vaikeatakin voi olla! Omasta kokemuksesta tiedän, että suurin virhe on vaatia itseltään mahdottomia ja väsyttää itsensä sillä.

  Itse ainakin luen mieluummin harvemmin postauksia, joista huokuu intoa, elämäniloa ja nimenomaan halua tehdä sitä mitä tekee, kuin että tekstistä kuultaa läpi bloggaajan paha olo. Nyt vain nautit hetkestä ja hoidat sieluasi, päivittelet kun jaksat, kyllä mä ainakin täällä helmassa roikun!<3

  VastaaPoista
 23. Paljon tsemppiä ja hyvää uutta vuotta! Tottakai teet niin miten susta itsestä tuntuu parhaalta, se on tärkeintä. :) Lukijat kyllä odottavat. :)

  VastaaPoista
 24. Voi ei! Onpa harmillista kuulla, ei ole varmasti ollut helppo joulunalus-aika sinulla. Mutta pääasiahan on se, että se on nyt takanapäin ja olet nyt onnellinen! :) Minäkin olen ihmetellyt joinakin päivinä, kun ei ole mitään kuulunut mutta hei, se on elämää! Niin kauan kun sinulla ei ole työvuorolistoja kolme viikkoa etuajassa, jolloin olet paikalla ja tavoitettavissa blogissasi, eikä sinulle makseta bloggaamistyöstä palkkaa, ei kenelläkään ole varaa valittaa "poissaolosta". Niin kurjalta kun sellaista tuntuu varmasti lukea, niin älä välitä! Sinulla on paljon lukijoita, joista varmasti suurin osa arvostaa myös sinun vapaa-aikaasi ja täten toisinaan myös blogihiljaisutta. :)

  ...Tulipas pitkä kommentti.. Mutta minä myös toivon että blogiharrastuksesi jatkuu ja olet täällä luomassa valtavaa inspiraatiota meille muillekin intohimoisille kynsiharrastajille! :) Viritä kestohymy kasvoille ja nauti -kaikesta huolimatta -uudenvuodenjuhlista viikonloppuna!

  VastaaPoista
 25. Olen samoilla linjoilla susannan kanssa, minusta on vain mukava katsella ihan yhden värin peruslakkauksiakin, niistä saa kuitenkin paremmin käsitystä lakan todellisesta sävystä kuin pelkästä putelin ihmettelemisestä kaupassa. :)
  Itsekin olen miettinyt miten oikein edes jaksat näpräillä kynsiesi kanssa näin usein! Joten panosta toki elämääsi ja onnellisuuteesi, sehän tässä on tärkeintä, bloggailet sitten silloin kun siltä tuntuu. :) Minä ainakin jatkan lukijana pysymistä joka tapauksessa, olet kuitenkin antanut meille lukijoille todella paljon hyvien kuvien ja käytännöllisten vinkkien sekä tutorialien parissa. Kiitos siis sinulle ja kaikkea hyvää vuodelle 2012! ♥

  VastaaPoista
 26. Älä pyytele anteeksi sitä, että olet onnellinen :) Mä olen ainakin kaivannut sua! Ehkä olisi pitänyt, mutta en ole viitsinyt käydä kommenttiboksiin ruikuttumassa että koska sä palaat, ajattelin että tuo vain lisäpaineita ja palailet kun jaksat :)

  VastaaPoista
 27. Onnea uuteen onnelliseen elämään :) Sulla on yksi harvoista blogeista mitä oikeasti tykkään lukea, ihana siis jos jaksat sitä jatkaa, mutta älä tee sitä muiden mieliksi tai pakosta, vaan omaksi iloksi silloin kun siltä tuntuu :)

  VastaaPoista
 28. Kiva kun kerjätään kehumista :) ei sillä. Mutta itse totesin mahdottomaksi hypätä erittäin pitkästä suhteesta toiseen ilman, että olisi ollut muutama kuukausi hengähdystaukoa.

  VastaaPoista
 29. Kiva kuulla että jaksat vielä jatkaa : ) Minusta on just kivaa kun välillä ei ole koristeluita vaan pelkkiä lakkoja, koska niistä näkee hyvin minkälainen lakka on : ) Itse olen ostanut muutamia lakkoja (joihin olen rakastunut : D) vain sen takia että ne ovat näyttäneet niin ihanilta kynsilläsi! Onnellista uutta vuotta 2012!

  VastaaPoista
 30. Olen itse ottanut blogin kirjoittamisen ohjenuoraksi sen, että kirjoitan vain silloin kuin siltä tuntuu ja ainoastaan sellaisista aiheista, joista itse haluaisin lukea. Tällä tavalla blogin lukijoiksikin "valikoituu" automaattisesti sellaista sakkia, joita juttuni kiinnostavat ja joille postaustahti on sopiva. Välillä voi tulla kuukausia, jolloin kirjoitan vain pari, kolme tekstiä, joskus intoudun naputtelemaan paljon enemmän. Harrastuksen tulee tuntua hyvältä, muuten se muuttuu henkireiästä ahdistavaksi.

  Onnea uuteen vuoteen ja uudelle alulle!

  VastaaPoista
 31. Voimia ja jaksamista, sekä onnea tuoreelle pariskunnalle. :)♥
  Äläkä revi ressiä blogin kirjoittamisesta, itse en ole ikinä. Kirjoitan silloin kun jaksaa/riittää juttua. ;-)

  VastaaPoista
 32. Hyvä jos kaikki sujuu nyt! :) Blogeista kyllä huomaa kun ne menevät pakkopullaksi. Postauksia tulee, mutta aika mitäänsanomattomia, väkisin väännettyjä. On PALJON mukavampi niin, että vaikka pitkänkin tauon jälkeen tulee postaus, josta huokuu kirjoittajankin into kirjoittamaansa asiaa kohtaan! Joten pidä kiinni omasta tahdistasi, hyvää jatkoa :-)

  VastaaPoista
 33. No huh-huh! Ihme että olet jaksanut lainkaan panostaa tänne blogin puolelle. Mutta ihana kuulla että olet löytänyt uuden onnen :) Mä ymmärrän ihan satasella ettei jatkuvasti voi saada uusia idiksiä, ja miksi pitäis? Sun kynnet, sun maku ja sun blogi. Ite oon vasta reilut puol vuotta blogannut ja välillä on idea niin hukassa että! Tuskin sulla ois näin paljon vannoutuneita lukijoita jos jutuistasi ei tykättäisi. Tsemppii ja hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 34. Miekin just mietin, että kai se on sanottava ensin otan osaa ja sitten että Onnea uudesta onnesta, ihanaa! :)

  Kiva kun kerroit tuosta, millaiset fiilikset sinulla on ollut bloggaamisen suhteen, koska itselle tuli silleensä yllätyksenä.

  Itse ainakin tykkään tooodella paljon blogistasi, tykkään meikkikuvistasi, kynsikuvista, ihanista lakkauksista ja ihan jo tavastasi kirjoittaa :)

  Toivon siis tietenkin, että jatkaisit bloggaamista mutta tietenkin sillä tyylillä ja fiiliksellä millä itse haluat :)

  Mahtavaa vuoden vaihdetta sinulle! :)

  VastaaPoista
 35. Älä ota stressiä bloggaamisesta, postaa silloin kuin itsestä siltä tuntuu, äläkä aina ajattele meitä lukijoita. =) Uskolliset lukijat jaksavat kyllä odottaa :) Oma hyvinvointi on kaikkein tärkein ja se on asetettava ehdottomasti etusijalle! :)

  Ja ihanaa, että olet onnellinen. <3 Toivon kaikkea hyvää sinulle ja avomiehellesi! :)

  VastaaPoista
 36. JOskus on hyvä miettiä elämän suuntaa uudestaan. Helposti unohtaa sen tärkeimmän jos ei anna sille aikaa. Harmillista, että tauon syy oli noinkin "vakava". Mutta hyvä jos olet saanut elämäsi oikeille raiteille ja nauti elämästä, sitä ei kuitenkaan turhan paljon ole. (:

  VastaaPoista
 37. Hei olet kyllä maailman paras ja ihanin bloggaaja yhdyn täysin ylläoleviin kommentteihin!:)
  Ja minun mielestäni voisit (jos siis omasta tahdosta jaksat) niin blogata myös niitä lyhyempienkin kynsien lakksuksia sillä luulen että monellakaan lukijallasi ei ole pitkiä kynsiä joten niistä postauksista voisi saada insipistä!:) mutta tämä ei missään nimessä ollut painostusta!:))))))

  VastaaPoista
 38. Älä nyt hyvä nainen meiltä anteeksi pyytele! Sinun blogi, sinun säännöt. Minusta ainakin on täysin ok jos tahdot pitää taukoa ja tehdä sitä mikä tuntuu hyvältä juuri nyt. Nauti elämästäsi kun kerran voit äläkä ajattele niitä tyhjästä valittavia lukijoita :) Kunhan et vaan kokonaan lopeta, sinun juttuja on aina niin kiva lukea! :)

  VastaaPoista
 39. Iso hali ja jaksamisia mun lempparibloggaajalleni <3 Ja onnea uuteen suhteeseen. Ihmiset muuttuvat ja joskus onni ei vaan ole enää vanhassa kumppanissa, vaikka olisi kuinka pitkä yhteinen historia takana.
  Laita itsesi etusijalle, äläkä ota turhia paineita blogista. Teet juuri sellaisia lakkauksia, mistä itse pidät, äläkä anna muiden määrätä millaisia kynsiä sinun tulisi tehdä. Ja harvenna ihmeessä postausvälejä, jos siltä tuntuu, sillä blogin pitäisi olla vain harrastus eikä kokopäivätyö.
  Kyllä me lukijat täällä pysytään :)

  VastaaPoista
 40. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 41. Ihanaa että olet onnellinen, ihmisellä on vain yksi elämä. Ja tiedätkö mitä, joka aamu ennen töihin lähtöä olen aina klikannut ensimmäisenä auki sun sivut...

  VastaaPoista
 42. jos et ole alle viikkoon postannut mitään se ei vielä ole paljon! paljon pahempiakin taukoja on, edes ilman mitään syytä. Ja hienoa että jaoit erosi blogissasi, monet eivät edes selittele, eikä sinunkaan tarvitsisi. Minusta perus kynsien esittely on ok, monet värit näyttävät kynsissä täysin erilaisilta kuin purkissa.
  Älä ihmeessä lopeta bloggaamista! Olen uusi lukijasi, netistä tuntuu löytyvän harmillisen vähän hyviä kynsiblogeja. minusta sinulla on yksi!! :)
  tsemppiä elämään, kaikkea hyvää sinulle! onnea vuoteen 2012!

  VastaaPoista
 43. Jatkat vaan bloggaamista siihen rajaan asti ja niin usein kun itse haluat, kunhan se ei tunnu pakkopullalta. Silloin se blogiin päivitetty tietokin muuttuu vähemmän mukavaksi meille lukijoille, vaikka se ei ehkä tarkoitus olisi.
  Toivottavasti paskaa ei kaadettaisi niskaasi paljoa enempää, vaikka blogimaailmassa tuo pyyntö onkin varmaan mahdoton..
  Hyvää jatkoa, ja onnellista uutta vuotta sinulle :)

  VastaaPoista
 44. Onpa sulla ollut kuukausi! Mahtavaa että kaikki on nyt kuitenkin hyvin. :)
  Et ole meille uskollisille lukijoille mitään velkaa ja kyllähän kaikki (tai no, useimmat) ymmärtää että on tosi aikaavievää postata joka päivä. Itse olen usein ihmetellyt että miten ehdit työn ja treenauksen ohessa, itsellä tuntuu niihinkin jo menevän niin paljon aikaa.
  Itse muuten tykkään ihan pelkkä lakkaus -postauksista, samoin kuin meikkijutuista (tietty!), samaten se postaus sun treenaamisesta ja ruokavaliosta oli tosi mielenkiintoinen.
  Kirjottele ihmeessä jos ja kun huvittaa! :)

  VastaaPoista
 45. Onneksi et lopeta! Meinasin jo haukkoa henkeeni tota postausta lukiessani. Ajan kanssa. Ja tosiaankin niinkun joku sanoikin jo: Älä meiltä pyytele anteeksi! Ja koita muistaa ne kivat kommentit idioottien kommenttien sijaan. Onnellista uutta vuotta :)

  VastaaPoista
 46. Joistain sun postauksista sun tilanne näkyi läpi, joten bloggaa mieluummin silloin kun siltä tuntuu, niin tulee kivempia postauksiakin ;)

  VastaaPoista
 47. Onnea uuteen elämääsi! Kuulostaa hyvältä, että olet löytänyt onnen ja ilon uudestaan elämääsi! <3

  Mutta sitten tuo toinen asia. Tämä on vain blogi. Yksi blogi satojen (ellei peräti tuhansien?) blogien joukossa. Ihan turhaan huomioit millään lailla valittajat ja paskannakkojat, ei niistä tarvitse välittää eikä _varsinkaan_ ottaa henkilökohtaisesti mitä lässyttävät. Sinä lakkaat kyntesi justiinsa niin kuin sinä haluat. Sinun kyntesi, sinun blogisi.

  En ymmärrä muutenkaan mitä asiaa ihmisillä on valittaa jonkun blogin sisällöstä. Ei ole pakko lukea jos ei miellytä eikä ketään todellakaan kiinnosta kuulla jos ei miellytä!

  Minä ainakin odotan innolla postauksiasi mutta jos niitä ei kuulu niin en minä ala perään huutelemaan. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettenkö mielelläni lukisi blogiasi tai kaipaisi päivityksiäsi vaikka en ahdistelekaan. ;)

  Jaksamista ja tsemppiä tämän blogiasian kanssa!!

  VastaaPoista
 48. Kiva, ettet katoa kokonaan:) Kaikkea hyvää toivottaen,

  VastaaPoista
 49. On mukavaa että jatkat kuitenkin, vaikka sinulle on sattunut paljon. Luen mieluusti harvemmin blogiasi, kun että lopetat kokonaan. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 50. oli niin outoo ku tuli aamulla koneelle eikä sulta ollu tullu uutta postausta.... ihanaa että oot linjoilla taas :)

  VastaaPoista
 51. Hui, paljon tapahtunut lyhyessä ajassa! Hienoa, että olet nyt onnellinen, vaikka uusi suhde ja nopea yhtenmuutto varmasti tuovatkin paljon totuteltavaa. Onnea siis uuteen elämänvaiheeseen, nauti! :)

  Kiitos siitä, että olet jaksanut näinkin paljon blogata ja et vieläkään lopeta. Tää on se paikka, mistä löytyy aina inspistä tehdä monimutkaisia a.k.a hienoja kynsiä :)
  Nanna

  VastaaPoista
 52. Täällä yksi todella tyytyväinen lukija! Blogisi on aina yksi suosikeistani, ei koskaan tylsä! Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 53. Tulikohan kommentti kunnolla.. no, eniveis, ihana blogi!

  VastaaPoista
 54. Kaikkea on sinulle tapahtunut, mutta ihana että olet nyt onnellinen. Onnea siis uuteen suhteeseen! :) Heti kun bloggaus alkaa tuntua pakkopullalta, kannattaakin ottaa siihen etäisyyttä. Kyllä se into sitten taas palaa. ;) Ja kyllä me vakilukijat jaksetaan odotella postauksia pidempäänkin!

  VastaaPoista
 55. Hei,
  älä stressaa blogin pitämisestä. Postauksia saa ja kuuluukin laittaa ihan juuri siihen tahtiin kun kiinnostaa tai ehtii ja jaksaa, ei läheskään joka päivä tarvitse keksiä uutta juttua tai kynsiä! :) Itseasiassa olenkin itsekseni monta kertaa miettinyt, että miten on mahdollista laittaa joka päivä uudet kynnet.. :D
  Olen iloinen, ettet lopeta bloggausta. muistathan pitää blogia eniten sinua itseäsi varten <3
  Minä itse käyn täällä keskimäärin kerran viikossa lueskelemassa, hakemassa inspiraatioita omiin nysäkynsiini tai muuten vaan ihastelemassa taidokkaita lakkauksia. Pidän myös kovasti niistä muistakin jutuista, jotka eivät liity kynsiin. Uskon, että sinulla on monta kaltaistani hiljaista lukijaa, jotka eivät juuri koskaan kommentoi ja ovat kyllä iloisia kun löytävät uuden postauksen, tuli niitä sitten mihin tahtiin tahansa. Toivottavasti ajan kanssa saat vielä takaisin aidon innostuksen ja kiinnostuksen kirjoitella ihanaan blogiisi!<3

  Oikein mukavaa ja onnellista uutta vuotta! :)

  Satu

  VastaaPoista
 56. Onnea Sinulle uuteen elämään =)
  Kiva, ettet lopeta blogisi pitämistä, mutta tosiaan älä siitä mitään stressiä ota, kirjoittele ihan niin usein tai harvoin kuin itsestäsi tuntuu!! Sinunhan tämä on, eikä lukijoiden!! Ja jos jollain on jotain sitä vastaan, niin oma on ongelmansa ;) Ihanaa Uutta Vuotta!!!!

  VastaaPoista
 57. Hei, täällä myös yksi tyytyväinen lukija! Luen aina ilolla postauksesi, oli sitten kyse lakoista tai meikeistä - ja paljon on tullut tehtyä hankintoja käyttämiesi tuotteiden perusteella. :) Toivon, että saat bloggailu-ilon takaisin, vaikka pitämällä tästä touhusta hetken lomaa tai harventamalla postausväliä... kunhan et lopettaisi. :)
  Onnea elämänmuutoksesta, ja ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 58. No pöh, musta ainakin on kiva kattoa niitä pelkkiä lakkauksia. Ne on hyödyllisiä kun miettii ostaisko itsekin jonkun lakan.

  VastaaPoista
 59. Ohhoh, onpas siellä rytissyt :( Toivottavasti elämä alkaa nyt hymyillä! (Olen tosin itse sen verran vanha ja varovainen, että musta kuulostaa aika hurjalta tuo vauhti, mutta sinä tiedät parhaiten, mikä sopii sinulle :)

  Musta ei kannata lähteä siihen leikkiin, että kirjoittaa blogia hampaat irvessä lukijoilleen, vaikka ei huvittaisi. Mieluummin kivoja ja hyvillä mielin kirjoitettuja postauksia harvemmin kuin pakkopullaa joka päivä. Mulla on noiden kahden pienen muksun takia nykyään tosi usein pelkät kynsilakat tai lakkaus + water decalit, ja jos siitä alkaa joku lukija urputtaa niin se on kyllä sitten voi voi. :) Aina ei vain arki anna myöten tehdä monimutkaista, ja jos se harmittaa lukijoita, niin voivat lukea sillä aikaa muiden blogeja.

  Musta on kiva nähdä ihan peruslakkauksiakin, koska niistä voi löytää itselleenkin uusia lakkoja himotuslistalle :)

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 60. Mä oon suhteellisen uusi lukija sun blogissa, oon seurannu ehkä kuukauden verran näitä sun postauksia ja mun on pakko sanoo että oon tykänny sun tyylistä tehdä tätä blogia. Mua ei haittaa vaikka olisikin pelkkiä yhden lakan lakkauksia, ja ne jotka pystyvät asiasta valittamaan tuntuvat olevan muutenkin kaikkeen tyytymättömiä ihmisiä, joille ei mikään kelpaa. Henkilökohtaisesti mulla ei ole aikaa väkertää mitään hienoja koristeluja kynsille ja olen iloinen siitä että voin katsoa täältä mitä kaikkea hienoa sinä pystyt kynsilakoilla tekemään. Ehkäpä minäkin sitten joskus, kun kiire tästä vähän hellittää ehtisin kokeilemaan jtn yksinkertaista ja helppoa.:)

  Mulla olisi yksi jos toinenkin sana sanottavana näille sun valittajille, mutta taidan jättää ne julkaisematta, koska noh ne eivät välttämättä ole julkaisukelpoisia.. :D Joka tapauksessa olen enemmän kuin tyytyväinen tähän blogiin. Postauksia on tullut todella usein, mikä on ollut hyvä, mutta ymmärrän erinomaisesti, että haluat olla "itsekäs" ja keskittyä elämääsi ja vähentää bloggailua, varsinkin nyt kun olet löytänyt uuden onnen, onnea siitä! :))

  Näin lopuksi tämän pitkän kommentin jälkeen haluaisin kuitenkin sanoa, että nauti elämästäsi!! Ei kannata väkisin yrittää tehdä asioita, jos niiden tekemisestä ei tule hyvää oloa. Valittajien kommentit voit jättää rauhassa omaan arvoonsa, sillä tuskinpa he itsekkään sen parempia ihmisiä tai kynsien laittajia ovat kuin sinä. Luultavasti he ovat huonompia. Netissä on vain niin helppo tulla huutelemaan, jos joku asia ei miellytä.

  Toivottavasti kommentin pointti ei hävinnyt matkalla, mutta joka tapauksessa OIKEIN IHANAA, MAHTAVAA, ONNELLISTA JA HAUSKAA UUTTA VUOTTA 2012 toivottaa lukijasi, jonka mielestä olet tehnyt hyvää työtä blogisi kanssa! :))

  VastaaPoista
 61. Ihana kuulla, että oot rakastunu ja onnellinen <3 Sen parempaa tunnetta ei olekaan! Onnittelut siis uudesta paremmasta elämästä :) Meistä lukijoista ei tarvitse murehtia, kyllä me odotetaan mielellämme hieman pidempäänkin. Moni meistä on varmasti seurannut blogiasi niin tiiviisti, että osaamme suhtautua asiaan hyvin ja ymmärrämme, että sinulla on paljon muutakin elämässäsi. Ne, jotka käyvät täällä valittamassa ja nurisemassa, voisivat katsoa peiliin tai vaikka kokeilla itse pitää näin laadukasta blogia! Niillä on jotain pahempia ongelmia pään sisällään, kuin sun lakkauskuvat! Kuten joku muukin sanoi, mua inspiroi pelkät laukkauskuvat ostamaan uusia lakkoja. Koristelut ovat kans upeita, ei sillä, mutta siis pelkät lakkauskuvat ovat kans mukavia! :) Nyt vietätte rauhassa kuherruskuukautta uudessa kodissa ja stressi hus pois!

  VastaaPoista
 62. Olen blogisi uusi lukija, enkä ole missään vaiheessa löytänyt blogista mitään negatiivista tai arvosteltavaa.
  Lähinnä olen ollut ihmeissäni siitä viitseliäisyydestä, mitä osaltasi olet blogin osalta panostanut.
  Melkein joka päivä uudet kynnet. Huhuh! Se on huima tahti, liiankin. Ei kenenkään pidä luulla, että joka päivä pitäisi olla jotain uutta, elämässä on muutakin!
  Mielestäni sinun kannattaa vetää nyt vähän henkeä, aloita se uusi elämä ja katso sitten.
  Jos joku heittää niskaasi paskaa blogissa/blogin takia, miksi välittäisit? Jokaisella on mielipiteensä ja jos ne eivät kohtaa, se on voi voi.
  Eli, nenä pystyyn! Äläkä turhia murehdi :)
  Tämä on tietysti niin helppoa sanoa vähän pidemmällä elämänkokemuksella, mutta usko pois.
  ST

  VastaaPoista
 63. Sulla on ollu aina niin ihania kynsiä ♥♥ Saan sulta paljon inspiraatioita omiin kynsiini! :) Kiitos siitä ja täältä päin paljon haleja sinne päin ♥ :)

  VastaaPoista
 64. Minnuu hämmentää tuollaiset valituskommentit "pelkistä lakkauksista". Eiköhän jokainen voi vaikka bannerista päätellä mitä blogin sisältö on, eikä tarvitse jostain sisustuksesta alkaa jauhaa.

  Olen viihtynyt hyvin blogisi parissa, saan aina huimat inspikset vaikka omat kynteni ovat ihan jämät. Puhtaalta pöydältä aloittaminen tekee hyvää ja tottakai postaat silloin kun siltä tuntuu. Kyllä täällä tyytyväisiä lukijoita riittää sylikaupalla :)

  VastaaPoista
 65. Lämpimät Onnittelut sinulle ja kaikkea hyvää Uuteen Vuoteen-nauti täysin sydämin-- :))

  VastaaPoista
 66. Sonia: Kiitos :)

  Sabe: Kiitos :)

  Minnä: Hyvää uutta vuotta :)

  Aku: Kiitos :) voi olla että aiheutan itsekin itselleni paineita ottamalla kommentit liian tosiaan mutta koristeluita toivotaan joka päivä ja en ennätä tehdä :(

  nuunuu: Kiitos :)

  Lemmi: Kiitos :)

  Heidi: Kiitos, kiva kuulla :)

  Jonna: Kiitos :)

  siniemilia: Kiitos ja Hyvää uutta vuotta! Mulla alkaa eräänlainen "uskonlahko" nyt 1.1, sekin osaltaan elämänmuutos :) leikkimielisesti nimesimme sen uskonlahkoksi, ei saa nyt ottaa ihan tosissaan :D

  Misantrella: Kiitos ja Hyvää uutta vuotta :)

  Martina: Kiitos, sä olet ihana :) olen kaivannut sun kommentteja ja tulen taas käväisemään sun blogissa jahka kerkeää :)

  Mari: Kiitos :)

  eerika: En nyt ymmärtänyt, anteeksi...en kerjännyt kehumista vaan halusin selittää tilanteen koska olen sen lukijoille velkaa.

  Mari: Kiitos ja Hyvää uutta vuotta :)

  .Nekku.: Sun blogi onkin harvoista joita luen mielenkiinnolla...tai siis on kiva kun päivität satunnaisesti niin jaksaa paneutua. Hyvää uutta vuotta "sukulainen" :)

  Anu: Kiitos :)

  Anonyymi: Kiitos :)

  Mirja: Kiitos ja Hyvää uutta vuotta! Inspistä on mutta ei nyt aikaa...

  Siny: Kiitos kivasta kommentista :)

  Anonyymi: Kiitos, ihanasti sanottu :) olen niin onnellinen!

  Jassu: Kiitos, ehkä nyt ihmiset ymmärtävät paremmin :)

  Anonyymi: Juu en ota painostuksena. Mun lyhyet kynnet on vaan niin rumat niin en halua kuvata niitä...

  Siiri-i: Kiitos, en lopeta :)

  Kätsy Kissa: Kiitos :)

  Rva Melli: Kiitos ja Hyvää uutta vuotta :)

  Anonyymi: Heh, huomaan kyllä liikennettä seuratessa että vaikka en päivitä niin tätä luetaan koko ajan silti :)

  Anonyymi: Kiitos ja Hyvää uutta vuotta :)

  Ruby Rose: Kiitos ja Hyvää uutta vuotta :)

  SuperHottis: Kiitos Hani <3

  Ama: Kiitos :)

  Jonsku: Kiitos :)

  Mohn: Kiitos, olen kyllä löytänyt ihan uuden suunnan elämään :)

  Sissi: Kiitos :)

  Henna: Kiitos :)

  strange: Kiitos :)

  Nanna: Kiitos :)

  Anna: Kiitos :)

  SaraJana: Kiitos :)

  Satu: Kiitos kivasta kommentista ja Ihanaa uutta vuotta :)

  Mia: Kiitos ja Ihanaa uutta vuotta :)

  Oona: Kiitos ja Hyvää uutta vuotta :)

  Maija: Kiva kuulla :)

  Papu: Kiitos kivasta kommentista :)

  Anonyymi: Kiitos kiitos ja tervetuloa :)

  Mirime: Heh kuherruskuukausi tämä on kyllä ollutkin ;)

  ST: Kiitos paljon <3

  Kukkis: Kiitos :)

  Katjamaria: Kiva kuulla, kiitos sinulle :)

  AN: Kiitos :)

  Huh, toivottavasti vastasin kaikille enkä mennyt sekaisin kun olin aika yllättynyt kommenttien määrästä :D

  VastaaPoista
 67. Tykkään kovasti blogistasi. Minä ainakin pidän kovasti myös yksivärisistä kynsistä. :)

  VastaaPoista
 68. Onpas riittänyt tapahtumia yhdelle kuulle! Onnea uudelle elämälle, jos niin voi sanoa :)

  Voin kyllä kuvitella, että välillä bloggaaminen käy tylsäksi. Itseänikin välillä kyllästyttää kaikki kynsijutut, vaikka niistä oikeasti paljon tykkäänkin. Ja kun siihen lisätään vielä tunne että on pakko laittaa kynnet ja blogata, niin ymmärrän hyvin että kaipaat taukoa.

  Ja kyllä varmasti ikävä tulisi, jos bloggailun lopettaisit. Olen jo pari vuotta lukenut blogiasi päivittäin ja se on ehdottomasti lempparini :) Kamalan huono olen kommentoimaan, mutta tiiviisti olen seurannut.

  VastaaPoista
 69. Samaa sanon mitä muutkin, älä ota tästä harrastuksesta turhaan stressiä. Postauksiasi on aina kiva käydä lukemassa, tuli niitä sitten päivittäin tai harvemmin. Käyn usein myös tsekkaamassa vanhoista postauksia sävyjä ja ideoita. Toivotan onnea uudelle suhteelle ja uudelle vuodelle! T: Anonyymi vakilukija vuodesta 2009 ;-)

  VastaaPoista
 70. Voi kiitos <3 Piti sitä vielä sanoa, että ottaen huomioon mitä kaikkea suurta ja uutta muutosta sulle on tapahtunut, niin hatunnosto ihan siitä että olet jaksanut pitää blogia pystyssä näinkin hyvin! Monella olisi paukut loppuneet kesken ja blogit jääneet täysin pimentoon.. Tiedän itse nimittäin millaista on erota ja tehdä siinä sitten muuttoa (toiseen kaupunkiin) ja koittaa tehdä pitkää päivää töissä, pyörittää yritystä ym.. Olin niinä aikoina aikamoinen stressi-erkki :P

  VastaaPoista
 71. Voi ei, jotain tällaista vähän uumoilinkin - mutta eihän näiltä huonoilta asioilta voi välttyä, ei edes (ainakin täällä!) kovasti kaivattu ja inspiroiva bloggaaja! :D <3 Toivon vilpittömästi että tuleva vuosi on onnellisempi itse kullekin, ja sanon vaan että on paljon helpompaa postata jotain kun OIKEASTI haluaa - missään nimessä ei kannata yrittää miellyttää vaan muita, siitä tulee pain in the ass ja olo että pitäisi olla täydellinen ja kaikkivoipa ;)
  Ihanaa että päätit pysyä vielä bloggauksen maailmassa, otahan nyt iisisti <3

  VastaaPoista
 72. Ensinnäkin, mahtavaa että olet rakastunut ja onnea elämääsi, mitä ikinä tapahtuukaan! Ansaitset kaiken onnen mitä saat :)

  Toiseksi, älä yhtään ajattele, ettemme me lukijat ikävöisi sinua! Paskaa on vain niin paljon helpompi heittää niskaan kuin kehua, varsinkin anonyymina. Olet blogannut niin tiiviiseen tahtiin, että moni on varmasti ihmetellyt miten jaksat ja ehdit (nimim. bloggasin viimeksi kuukausi sitten...). Sulla on oma elämä, eikä se ole tämä blogi, ja tauko on varmasti ihan kannattava juttu!

  Sinä ja blogisi olivat minulle se sysäys, jonka takia kynnet ovat minulle nykyään rakas harrastus, ja olisihan se vähän hassua kuvitella ettet bloggaisi enää :) Mutta take your time, ja palaile sitten kun siltä tuntuu! :)

  VastaaPoista
 73. Sulle on kyllä tapahtunut vaikka ja mitä! Mutta tuo tekstisi pani kyllä ajattelemaan. Mä oon tykännyt kovasti lukea sun juttujasi ja katsella kuvia kauniista kynsistä, mutta älä hyvä ihminen jatka jos se sinusta tuntuu pahalta! Jos joskus tunnet, että sun tekisi mieli alkaa taas lakkailla kynsiä, lakkaa ihmeessä, mutta ajattele se hauskana harrastuksena, jonakin jota teet itseäsi varten. Ja jos siltä tuntuu, niin älä kerro siitä blogissasi halaistua sanaa. Kun luen tätä, tänne on kertynyt lähemmäs sata kommenttia joista useat toivottavat samaa: Älä lopeta, me kaivataan sua! Silti muista, et oma hyvinvointi ennen kaikkea. Vaikka täällä on useita oikeasti blogia seuraavia ja kommentoivia tyyppejä niin loppujen lopuksi tämä on vain netissä oleva blogi. Hauska harrastus, joka on kivaa silloin kun sitä tekee itseään varten eikä viihdyttääkseen (tai kuten sanoit, saadakseen paskaa niskaan) muita henkilöitä. Nämä mun jutut alkaa käydä aina vaan oudommiksi... Ehkä mäkin olen loman tarpeessa? Kuitenkin kaikkea hyvää sulle ja onnea uuden miehen kanssa <3 t. Lukijasi KaniFani

  VastaaPoista
 74. Huh, kiva kuulla susta ja ihanaa, että asiasi ovat järjestyneet parhain päin! Sun blogisi on aina ollut mulle se paras kaikista ja nyt on ollut tosi orpo olo, kun ei ole ollutkaan jokapäiväistä postausta luettavana. Joten olen tosi helpottunut, ettet lopeta kirjoittamista kokonaan! Kannattaa ehdottomasti tehdä niin kuin itsestä parhaalta tuntuu ja kirjoittaa silloin ja sellaisista aiheista kuin itse haluaa. Enkä edelleenkään ymmärrä niitä marisijoita, jos joku ei sun blogista tykkää, eihän tätä ole pakko lukea. Tsemppiä ja haleja ja onnea uuteen elämään! <3

  VastaaPoista
 75. Postaustahtisi on ollut huima, pari vuotta seuranneena ( ja laiskana kommentoijana :D) et ole lomia pahemmin tästä touhusta pitänyt, niin en ihmettele väsymistä yhtään. Pidä vain taukoa, kyllä me jaksamme odottaa. Olen miettinyt koko blogien seurailuaikani mikä ihme siinä on että pitää aina keksiä jotain pahaa sanottavaa. Olisivat hiljaa tai lukematta eivätkä pahoittaisi bloggaagien mieltä. Kuitenkin onnea sinulle ja uudelle avomiehelle, ja paljon onnea vuodelle 2012 (:

  VastaaPoista
 76. Sääliäkö kaipaat? Sitä ei täältä heru. Miten voit tehdä noin? Etkö kaipaa ollenkaan aikaa edellisestä suhteesta toipumiseen? Tietysti kaikki tekee kuten parhaaksi näkee/kokee mutta kuulostaa hieman omituiselta silti. Mistä sitä tietää jos kaikki paska olisikin aiheellista? Mene itseesi ja tutki syvää sisintäsi. Oletko sinä aina oikeassa?

  VastaaPoista
 77. pakko minunkin toivottaa tsemppiä sulle!! itse sain syksyllä esikoiseni ja kuukauden kuluttua erosi lapsen isästä. toivottavasti ensi vuosi on parempi :)

  VastaaPoista
 78. Paljon onnea uuteen elämään <3 Blogisi on innoittanut itseäni leikkimään kynsilakoilla ja Konadilla, toivon että jatkat sen mukaan mikä itsestäsi tuntuu hyvältä :)

  VastaaPoista
 79. Tärkein asia, mitä ihmisen tulee oppia on se, että pitää tehdä niinkuin itsestä hyvältä tuntuu. Ne asiat mistä nautit, mitkä tuovat sinulle iloa, ne ovat sinulle hyvästä. Velvollisuus, pakkopulla, muiden vaatimukset vievät monasti tekemisestä ja olemisesta ilon. Niin ei saa käydä. Nauti ja ole onnellinen <3

  PS. Minä nysäkynsi nauttisin myös lyhköisten kynsien lakkauskuvista...

  -T-

  VastaaPoista
 80. Onnea uuteen kotiin! :>
  Tämä on kyllä huippublogi ja saanut minut innostumaan niin konadeista kuin muistakin kynsihärpäkkeistä :> Toivottavasti jatkat vielä kirjoittamista :>

  VastaaPoista
 81. Lykkyä Cn, kyllä asiat siitä kääntyvät parhain päin (tai ilmeisesti näin kävi jo :) älä ajattele turhaan mitä muut ajattelevat, kirjoittele just sen verran kun hyvältä tuntuu. Eikä niitä kynsiä tarvitse lakata jos ei siltä tunnu :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 82. Lyhyesti ja ytimekkäästi, sinulla on minun mielestäni Suomen paras kynsiblogi, joten pelastit päiväni kertomalla, että jatkat vielä :) Niin ja ihana kuulla rakastumisestasi, itsekin olen so in love :)

  VastaaPoista
 83. Onnen täyteistä uutta vuotta 2012 rakkaalle CN:lle!

  Kiva kun kerroit lukijoille tällä lailla avoimesti mitä ikäviä juttuja on ollut taustalla ja vaikuttamassa blogiväsymykseen. Vaikka yksityisasiat ovat sun yksityisasioita etkä ole lukijoille "velkaa" mitään selityksiä, niin se tekee susta "inhimillisemmän" ja jotenkin lähestyttävämmän kun kerrot tällaisia asioita. Ei CN:n elämä ole pelkkää kynsien koristelua!

  Mahtavaa että päätit jatkaa! Varmasti tiedät että jotkut inhottavat anonyymit ovat lopulta vain pisara suuressa lukijameressäsi jossa tuhannet ihmiset saavat iloa, piristystä ja inspiraatiota sun bloggauksesta!

  Malja vuodelle 2012!

  VastaaPoista
 84. Oikein paljon onnea uuteen ihanaan suhteeseen ja elämään!
  Otan aina innokkaasti vastaan kaikki postauksesi ja tykkää kovasti myös pelkistä lakkakuvista. Tee ihan niinkuin itsestäsi tuntuu parhaalta ja kirjoittele blogia itsellesi =D Älä välitä kateellisista ihmisistä vaikkakin se on varmastikin vaikeaa välillä.
  Ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 85. Ihan alkuun unohdat kokonaan kaikki valittajat ja pahaa mieltä tahtovat kommentoijat sillä sitähän ne toivovat! Mitä väliä heistä tai oikeastaan kenestäkään..

  Se mikä tekee sinut iloiseksi ja onnelliseksi, tekee myös meidät aidosti kiinnostuneet lukijat onnellisiksi!! Luulenpa että meille lukijoille on tärkeintä sinun hyvinvointisi ja innostuksesi siihen mitä postaat ja milloin postaat. Kyllä me susta tykätään kuitenkin! :)

  Ihanaa ja onnentäyteistä vuotta 2012!
  -Hanski-

  VastaaPoista
 86. Kaikki säälittävät mielistelijät kokeilevat vain toivotella kaikkea hyvää, mutta minä puhun totista totta oikeasta elämästä. Nämä säälittävät mielistäjät eivät ymmärrä että elämä ei ole vain satua jossa kaikki tapahtuu vain sormien napsautuksesta.

  VastaaPoista
 87. Anonyymi: Kiitos :)

  Laura: Kiitos :)

  Anonyymi: Kiitos :)

  Martina: On kyllä sullakin ollut puuhaa...stressi ois vähemmästäkin.

  Eve: Otan kyllä, kiitos :)

  Eve-ning: Kiitos kivasta kommentista :)

  KaniFani: Kiitos, hyvin sanottu :)

  Sara: Kiitos :)

  Karoliina: Niinpä, nytkään en olisi saanut tehdä tätä postausta ja saanut kertoa tilannettani. Miksi siis lukea jos ei tykkää?

  Anonyymi: En siis ymmärrä miksi luet blogiani, enhän minäkään lue blogeja joista en tykkää? Miksi kaipaisin sääliä? Ei ole sellainen tilanne elämässä.

  Anonyymi: Kiitos :)

  Anonyymi: Kiitos :)

  T: Kiitos, ehkä saatan ottaa kuvia lyhyistäkin kynsistä...ehkä :)

  Anonyymi: Kiitos, jatkan kyllä :)

  Polish Sniffer: Kiitos :)

  smettis: Kiitos :)

  Sanni: Illalla otetaan maljaa, kiitos ihana Sanni, sanoit niin kivasti :)

  Misty: Ihanaa uutta vuotta <3

  Hanski: Ihanaa uutta vuotta :)

  Anonyymi: Nyt en ymmärtänyt tätä kommenttia että oliko hyvää vai pahaa...whatever, Hyvää uutta vuotta :)

  VastaaPoista
 88. Joo jos blogin kirjottaminen rupeaa olemaan pakkopullaa niin tee vaikka niin kuin Picture Puttonen tässä vähän aikaa sitten, lukitse blogi ja avaa vasta kun siltä tuntuu. Ei missään nimessä ainakaan kannata postailla vain siksi kun jotkut valittavat liian harvasta postaustahdista.

  VastaaPoista
 89. Vähän harmittaa lempiblogin jääminen tauolle/postausten harventuminen... :) Sain hurjasti inspiraatiota ja intoa omiinkin kynsiin täältä!
  Kaikkea hyvää vuodelle 2012 ja kiva, että elämässä sujuu nyt. Onnea uuteen suhteeseen :)

  VastaaPoista
 90. Minäkin puhun vaan totista totta: Hauskaa Uuttavuotta!! =))

  VastaaPoista
 91. Ihana kuulla että olet nyt onnellisempi. Itselläni oli sinua ja postauksiasi ikävä, niitä on niin kiva lukea. Jos välillä turhaudut bloggaamiseen, pidä ihmeessä pieni tauko. Mun mielestä tärkeintä on se, että sun mielestä tätä blogia on kiva pitää. Eihän ihmisen elämässä ei ole mitään järkeä, jos vaan yrittää miellyttää muita. Itse innostuin kynsien koristelusta tämän blogin myötä, nyt minulla on uusi ihana harrastus. Lämmin kiitos sinulle, onnea uudelle suhteelle ja vuodelle 2012! :)

  Kynsityttö

  VastaaPoista
 92. aisku-: Nyt kyllä on jo vierotusoireita lakkauksesta mutta juhlakynsissä OPI DS Glamour :)

  Elle: Kiitos kiitos, jatkossa kyllä kynsiä tulee täällä :)

  milipili: Kiitos samoin :))

  Kynsityttö: Voi kiitos, Ihanaa uutta vuotta :) vietän nyt laatuaikaa Rakkaan kanssa ;)

  VastaaPoista
 93. Ei kenenkään tarvitse väkisin blogata. Alkaahan se jossain vaiheessa näkyä, ettei hommassa oo mukana tai ettei oikeastaan kiinnosta. Ja tauko voi tehdä vain hyvää, saattaa tulla hirveästi uusia ideoita ja inspistä. Ainakin itselle kävi niin, kun lopetin vanhan blogin ja pidin muutaman kk:n tauon ennen uuden aloittamista.

  Ja kaikkea hyvää uuteen elämään. Nuo elämänmuutokset on usein rankkoja, mutta kyllähän se siitä, kun arki asettuu jne. Ja kuulosta aina ihanalta, kun joku löytää onnen ja rakkauden :)

  VastaaPoista
 94. Voimia sinulle! Postaile sen verran kun itsestäsi tuntuu :)

  VastaaPoista
 95. asetonihuuruja: Kiitos :)

  Anonyymi: Kiitos :)

  VastaaPoista
 96. Voi sua, sulla on ollut joulun alla paljon kestettävää. <3 Ihanaa jos nyt kuitenkin olet onnellinen ja rakastat uutta miestäsi. Pelkät yksiväriset lakkauksetkaan eivät tee blogista mitään "Liian yksinkertaista luettavaa". Silloin näkee paremmin lakan värin!

  Tsemppiä sulle ja onnellista alkavaa vuotta. =) <3

  VastaaPoista
 97. Pidän kovasti blogistasi, hyvä jos olet nyt onnellinen! :)

  VastaaPoista
 98. Seepro: Kiitos ja Onnea vuodelle 2012!

  Anonyymi: Kyllä olen :)

  VastaaPoista
 99. Hei ihan hurjasti tsemppiä jatkoon, harmillista että bloggaamisesta on tullutsulle nykyään tommoinen olo... Koska mitään ei pitöisi tehdä muita varten, itsees varten sää ainoastaan täällä oot. Mutta kiva että jatkat bloggaamista, ehkä uusi intokin joskus taas löytyy, kun asiat ovat rauhoittuneet ja "turhemmat" jutut nousevat taas merkitykseensä. Ihan vaan kaikkea hyvää ja positiivista jatkoon! <3

  VastaaPoista
 100. Olipa rohkeaa ja avointa tekstiä sulta, hatunnosto siitä. Onnittelut tosi rohkeasta (muistan miten vaikea oli lähteä pitkästä suhteesta ja yhteisestä omistusasunnosta..) elämänmuutoksesta ja ihanaa kuulla, että olet kaikesta huolimatta rakastunut ja tunnut voivan hyvin.

  Kyllä ne kynnet siitä kasvaa, ja ainakin tämä lukija jaksaa odotella ja ihmetellä. Olet antanut mulle hurjasti inspiraatiota ja tietotaitoa kynsiin liittyen, ja ainakin itse tykkään katsella myös "pelkkiä" lakkauskuvia, joskin aina odottelen myös koristeellisempia postauksia :)

  Ihanaa vuotta 2012!

  VastaaPoista
 101. Minusta blogin pitäminen on sitä, että jakaa itselle iloa tuottavat asiat lukijoiden kanssa. Blogia pidetään ilosta, ei velvollisuudesta. Toivotan sinulle sitä iloa blogin pitoosi jatkossa sekä iloa ja onnea elämääsi blogin ulkopuolella!
  - Leena

  VastaaPoista
 102. älä vaan lopeta, ainakin minä toivon niin(:.. vaikka en tätä useasti lue ,siiloin kun muistan. niin tämä on todella suosittu blogi ja arvaan että jotkin paska kommentit saa masentamaan ja vituttamaan mutta tämä on sinun blogi ei kenenkään muun ja sinä päätät miten kirjoitat ja millainen tämä on(:!.. ja monet muun bloggaajat saavat varmasti hyviä vinkkejä tästä blogista. sinulla on todella selviä ja hyviä neuvvoja!ja minä olen saanut niistä otdella paljon apua. postaat silloin kuin sinua huvittaa(:.. ja jos lopetat bloggaamisen luen ainakin tätä blogia koska täällä on hyviä neivvoja :)!.. jaksele ja hyvää uuttavuotta sinullekkin(:!! ..eikä minusta postaus tauot haittaa koska tuskin kaikki joka pv käy lukemassa..(: ja viel et minulla ei ainakaan ole mtn valittamista tästä blogista(: plussaa vain

  VastaaPoista
 103. Stormayhlegj: Kiitos :)

  Anonyymi: Kiitos :)

  ¨Claire: Kiitos samoin, mukavaa vuotta 2012!

  Leena: Kiitos :)

  Sini: Kiitos :)

  VastaaPoista
 104. paljon kommentteja.

  VastaaPoista
 105. Sitä kun on tottunut saamaan päivittäisen annoksensa kuvahuumetta kauniiden kynsien muodossa, sitä unohtaa joskus, että niitä postauksia lähettää joku ihan tavallinen ihminen, jolla on muutakin elämää. Ensisijaista se muu elämä pitääkin olla, joten olen valmis vähentämään päivittäistä annostani ja nautin edes satunnaisesti blogisi sisällöstä :) Kokonaan en tahtoisi lopettaa. Kun on koukussa, niin sitä on koukussa.

  Kaikkea hyvää uuteen rakkauteen!

  VastaaPoista
 106. erosit itsenäisyyspäivänä ja aloit uuden kanssa seurustelemaan samana päivänä? what the fuck

  VastaaPoista
 107. Tiedän tasan tarkaan tuon tilanteen elämässä. Itse tein aikalailla samanlaisen siirron aikoinaan ja sain kuulla tosi pitkään nopeista (ja jopa vastuuttomista!) siirroistani. Sitä ei vaan monikaan tajua, että kun suhde on "kuollut" jo aikaa sitten, vaikka yhdessä on oltukin, on sitä eroa tullut tehtyä mielessä jo pitkä aika... Tai näin ainakin mulla kävi...

  Jatka blogiasi ihan omaan tahtiin, niin lopputulos on paras :). Tsemppiä, ja onnea elämään!

  VastaaPoista
 108. Tsemppiä muutoksiin elämässäsi ja ennen kaikkea onnea uuteen ihanaan elämään! Minä oon laiska kommentoimaan, mutta aina tykkään lukea blogiasi. Minulla ei ole monta tällaista suursuosikkia joita jaksan aina lukea. :) Ehdottomasti teet blogin kanssa niin kuin itse tahdot! Blogi ei saa olla rasite, vaan semmonen kiva oma juttu.

  VastaaPoista
 109. Anonyymi: Niin on :)

  Jane: Kiitos :)

  Anonyymi: Ja uutena vuonna menimme kihloihin :)

  Sannu: Niinpä, minun elämäni ja minun ratkaisuni. Entinen suhde oli kuollut jo puoli vuotta sitten, lienee nyt pääasia että itse tiedän mitä haluan?
  Kiitos :)

  muumi_otus: Kiitos :)

  VastaaPoista
 110. onnea :)

  vilauta sormusta jossakin kuvassa :)

  t. Julia

  VastaaPoista
 111. Ei voi kuin sanoa että blogin suosio tuo mukanaan ikäviä varjopuolia, kuten muutamasta anonyymistä tuolla edellä huomaa.

  En tiennyt, että näitä ihmeellisiä anonyymihaukkujia alkaa olemaan näin paljon jo kynsiblogeissakin. :O

  VastaaPoista
 112. Oot kyllä ollu ihmeen ahkera bloggaaja, vähempikin tahti riittäis. Kynsien laitto on just sellasta et välillä huvittaa ja välillä ei, ei sen pidä olla ressi vaan just mukavaa tekemistä ja itseä varten.
  En ole aikaisemmin kommentoinut mutta usein käynyt kurkkaamassa! Kurjaa jos lopetat mutta teet niinkuin parhaaksi näet:)

  VastaaPoista
 113. Sonia: Voi kuule, mulla niitä on riittänyt ja minua on haukuttu pitkin nettiä. Ihan sama mulle, ikävää vaan että sitä harrastavat kateelliset kanssabloggaajat joten siksi mulla on erittäin huono maku suussa suomen blogimaailmasta.

  Anonyymi: En lopeta mutta bloggaan harvemmin. Käy silti kurkkimassa välillä ;)

  VastaaPoista
 114. i love your nail blog all the pretty nail polish lovely.

  VastaaPoista
 115. Nimenomaan niinkuin moni tuntuikin jo sanovan; Jos itse nautit bloggaamisesta niin silloin siitä lukemisesta nauttii myös lukijat :) Aina on hyvä välillä pysähtyä miettimään lakkaako kynsiä itselle vai muille :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥