tiistai 6. joulukuuta 2011

Luukku 6 - Hyvää Itsenäisyyspäivää !

Hyvää Itsenäisyyspäivää Suomi! Tosin itse en mene teemalla kynsissä mutta jouluiset kynnet luvassa silti ;)Punaista, vihreää ja kultaa...lakat OPI Crimson Carol, Color Club Rule Breaker ja Fine Gold Glitter Color Club Art Liner. Kultainen glitterlakka Color Club Sultry Diva. Leimaukset Chhina Glaze 2030 ja Konad m59.

10 kommenttia

 1. Nätit kynnet! Joskus olis kiva nähdä vähän lakkausvaiheen kuvia, tai edes selitys että mikä lakka ensin jne.. Mä henk. koht tykkäisin vähän jutustelusta, eikä vaan kuva päivän kynsistä ja that's it. Mut kauniita lakkauksia teet, kelpaahan niitä kattellakkin :)

  VastaaPoista
 2. Tuo nimetön on kiva, just oikein kunnon joulukynsi :) Muistelen, että oon itse tehnyt samantyylistä joskus jouluksi, nuo vain niin kuuluu kynsille silloin!

  VastaaPoista
 3. Uuh, ihanat! Kultainen lumihiutale on kaunis =)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiitos :)

  Anonyymi: Kiitos, aina vaan en jaksa enkä välitä kirjoittaa turhuuksia. Valitan mutta blogi ei ole pääasia elämässä vaan tässä on oikeasti vakavampia asioita nyt.

  Eve-ning: Kiitos :)

  asetonihuuruja: Kiitos :)

  milipili: Kiitos :)

  VastaaPoista
 5. Great art! I loved the idea :)
  Rule Breaker is an amazing green!

  And how big are your nails!! :D

  VastaaPoista
 6. Ihanan jouluisat kynnet! :)

  http://www.jeans.fi/kosmetiikka-kynnet-c-78_86.html?page=3&sort=6a

  Osaatko sanoa ovatko nämä oikeita O.P.I kynsilakkoja? Minusta näyttävät jotenkin feikeiltä kun katsoo noita nimiäkin. :s

  -Tepa

  VastaaPoista
 7. Thanks girls :)

  Tepa: No joo enpä ostaisi todellakaan! Oikeastaan tuosta pitäisi ilmoittaa eteenpäin että myyvät feikkejä OPI nimellä :( tietääpähän välttää tuota nettikauppaa, aika törkeää.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥