perjantai 16. joulukuuta 2011

Luukku 16 - Jolly Holly

Vihreää, vihreää...niin jouluinen väri :)


China Glaze Jolly Holly lakka on yksi parhaita vihreitä!


Tumma muttei liian tumma. Juuri sopiva että se näyttää vihreältä mutta ei liian kirkuvalta. 2 - 3 kerrosta peittää, levittyy myös hyvin.

Onko kukaan muu ihastunut tähän lakkaan? Tai löytänyt jonkun muun täydellisen vihreän lakan?

15 kommenttia

 1. Vaikuttaa ihanalta vihreältä :) Mun mielestä CGn Cha Cha Cha on tosi nätti ja erikoinen, muttei kuitenkaan täydellinen vihreä: Hieman liian kesäisen vaalea sopiakseen kaikkialle, ja kultaista shimmeriä on lakan seassa niin paljon että auringonvalossa se näyttää hieman duochromelta. Ehkä jokin tosi ihana vaaleanvihreä glitterlakka (vähänkuin CGn Love Marilyn mutta vihreenä) olisi ihan täydellinen :)

  VastaaPoista
 2. Mä oon superhuono käyttämään vihreitä lakkoja, mun mielestä ne ei oikein sovi mulle.. Sama tiettyjen sinisten kans. Mutta tää CG näyttää tosi kivalta! Kuten sanoit, vihreältä muttei liian kirkuvalta. Jos törmäisin tähän niin voisin ostaakin! Ja on mukavan jouluinen :)(:

  VastaaPoista
 3. Ah, upea lakka! Täytyy hommata itsellenikin tuo, aivan ihanan vihreä!

  VastaaPoista
 4. Hei, olen seurannut blogiasi pitkään bloglovinin kautta ja tykkään tosi paljon mutta, blogi on hieman tylsä koska postaukset on aina aika samanlaisia ja kynnet ovat yleensä yksivärisiä jos koristelisit kynsiä enemmän niiin voisit saada uuisa lukoita :) !

  Terv. Fani !


  P.S tämä on tarkoitettu hyvällä eikä pahalla :)

  VastaaPoista
 5. onko sulla jotkut rakennekynnet tai geelaukset ? on meinaan jännän näköinen tuo kynsipedin reuna kun siinä on tuollainen porras lakassa.

  VastaaPoista
 6. Wau miten kaunis vihreä! Ensimmäinen kaunis vihreä, joka on tullut vastaan. Tuota voisi ihan oikeasti laittaa omiinkin kynsiin vaikken ole tottunut vihreää laittamaan.

  VastaaPoista
 7. Saako noita CG'n lakkoja vaan jostain hesasta vai löytyykö ihan normiprismoista?

  VastaaPoista
 8. Ihana lakka kun tulee mieleen ihan joulukuusi ♥

  VastaaPoista
 9. Fani: Kannattaa lueskella vanhempia Konad ja Koristelu postauksia, sieltä löytyy vaikka mitä.
  Tällä hetkellä elämässäni on menossa muutoksia, asunnon myyntiä ja muuttoa joten nyt on kynsjutut pausella. En valitettavasti nyt ennätä enkä ala väkisin tekemään lukijoiden takia :) ymmärtänet varmasti. Kiitos palautteesta, sitä saa aina antaa ja otan ne huomioon :)

  Ruu: Ihan omat luonnonkynnet :)

  Anonyymi: Olen tilannut netistä esim.eBay tai Head2Toe...ei saa normikaupoista, Kicksistä saa mutta valikoima pieni ja ei ole tätä sävyä.

  VastaaPoista
 10. Ja kiitos kommenteista mutta nyt en ehdi vastata kaikkiin. Selitän tilanteeni myöhemmin :)

  VastaaPoista
 11. Upea vihreä! Musta Opin Greenwich Village tai Orlyn Enchanted Forest ovat parhaimmat todella vihreät lakat.

  VastaaPoista
 12. Onpas kaunis vihreä! Sellainen kaino pyyntö olisi, että lakkoja esitellessäsi kertoisit peittävyyden tarkemmin. Yleensä sanot "2-3 kerrosta peittää", mutta ainakin mulle ois tärkeää tietää, onko se 2 vai 3 kerrosta. Lakan pitää olla todella kaunis, että viitsin ostaa kolme kerrosta vaativan lakan, mutta hyvännäköinen kahdella kerroksella peittävä lakka päätyy todennäköisesti ostoskoriin :)

  VastaaPoista
 13. ^Riippuu aina kynsistä, yleensä 2 kerrosta peittää lyhyemmät ja kolmas kerros on sellainen viimeistely :)

  VastaaPoista
 14. Trindiltä löytyy myös ihana vihreä shimmerlakka! Tätä China Glazen serkkua tosin aivan aavistuksen ehkä viileämpi sävy.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥