tiistai 13. joulukuuta 2011

Luukku 13 - Vihreä ja kulta Crackle

OPI Jade Is The New Black ja China Glaze Tarnished GoldMä tykkään ihan kamalasti näistä Chinan Metal Crackleista, joku niissä viehättää, mikähän se on?


Olen tykästynyt myös kulta + violetti Crackleen, tässä sama Tarnished Gold ja China Glaze Let´s Groove. Nämä pysyivät 2 viikkoa eikä niihin tullut yhtään kulumaa!


Laitetaan nyt nämäkin Essie Barbuda Banana kynnet tänne. Tykkään tuosta keltaisesta pastellilakasta varpaissa ja maalailin kukat vielä piristämään. Ei niin jouluiset mutta ihanat silti ;)9 kommenttia

 1. Metallikräklet ovat kyllä ihania, multa puuttuu vielä tuo kultainen :( Varpaankynsiin tuo näyttää sopivan myös tosi hyvin, tosi jouluinen lopputulos ;)

  VastaaPoista
 2. oon niin kade niille, jotka voi varpaisiinkin askarrella kaikkia kivoja kynsiä! ittelläni on ainoastaan isovarpaan kynsi "normaali" ja muut niin pieniä ettei niihin mahtuis ees yksväristä lakkaa laittaan muuten kun jollain minisiveltimellä :D

  VastaaPoista
 3. Hahaa pitääkin näyttää nuo varpaankynnet isännälle, sillä se on vastuussa mun varpaankynsien lakkauksista ja koristeluista :D Omistan niin pikkuruiset kynnet, etten itse tykkää lakata niitä lainkaan :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että jolloin on tarmoa koristaa varpaankynnetkin noin hienoksi ja vielä talviaikaan :D

  VastaaPoista
 5. Mulla ei mahdu mitään varpaan kynsiin, edes kracklet ei näy kuin pottuvarpaassa.
  Metalliset kracklet on parhaimman näköisiä.

  VastaaPoista
 6. Voiko Konad -laatoilla tehdä kuvioita normaaleilla kynsilakoilla? Vai käyvätkö siihen pelkästään erikoislakat? :)

  VastaaPoista
 7. Itsehän en tykkää yhtään noista CG:n metal crackleista. Miun mielestä ne ei halkeile tarpeeks selkeesti, ainakin suurimmassa osassa kuvissa mitä oon blokeissa nähny. Mutta noissa varpaissa näyttää hyvälle kyllä :)

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia :)

  Krisse: Voi tehdä kunhan lakka on tarpeeksi paksua. Kokeilemalla selviää mitkä lakat käyvät :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥