sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Luukku 11 - Joulun värejä meikissä

Ainakin minä tykkään meikata joulun väreissä joulukuussa. En nyt ehkä ihan joka päivä mutta välillä. Tässä siis muutama idea :)

Jos et tykkää vihreästä tai arastelet sitä vähän niin laita luomella kultaa ja vihreää ulkonurkkaan. Kulmaluulle sopii ihonvärinen sävy, minulla MSCHIC Surf joka ei ole kuvassa. 
 Pohjustus UDPP + Gosh Beige.
Kultainen Ben Nye Iced Gold ja vihreä Ben Nye Chartreuse. Lumenen Sydäntalvi duosta rajaus ja ripsissä Snowcrystal kuitumascara.
Tässä meikissä ( hui miten kylmän sävyisiä kuvia ) kultaa ja luumua. Pohjustus UDPP + MAC Paint Pot Bare Study. Kultaisena Inglot 474 ja luumu 446. Päivämeikkiin en laita mustaa mutta tässä versiossa vielä Inglot musta 46 varjostuksessa luumun kanssa.
Rajaus Prestige Total Intensity Deepest Black ja ripset Snowcrystal kuitumascara.

Seuraavana ei-niin-jouluista mutta luottomeikki kylläkin. Pohjustus UDPP + MAC Paint pot Perky. Lumene Natural Code paletti Goddess. Tosi hyvin sopii mullekin, yllättävän hyvin vaikka sinisilmäiselle varmaan paremmin. Sanni, mitä olet mieltä, sopiiko mulle? Tässä Sannin juttu paletista ja kommentti  "Goddess on helppo ja toimiva paletti ja voisin suositella sitä kaikille paitsi viileäsävyisille ihmisille."

Minä olen viileäsävyinen ja minusta tämä sopii mulle hyvin. Nämä on juttuja jotka pitää itse testailla ja olla ennakkoluuloton. Mulla on vihreät silmät mutta silmien keskellä rusehtavaa joten esim.siniset värit sopivat mulle erittäin hyvin sekä puna-oranssit kuten Goddess paletti.  Ja en tosiaan kommentillani mitenkään naureskellut Sannille mutta olenkohan sitten viileä/neutraali kun jotkut tietyt lämpimät sävyt kuitenkin pukevat minua?
Tässä meikissä pohjana UDPP pelkästään. Inglot harmaa 420 luomella ja violetti 439 varjostuksessa. MSCHIC Surf kulmaluulla.
Rajaus Prestige ja ripset Lancome Doll Eyes.


Oikeesti mulla on ikävä kesää. Silloin saa niin paljon parempia kuvia. Sekin stressaa tässä blogin pidossa talvella kun valoa on vähän ja kuvausaika on rajattua. Joinain päivinä en  vaan saa kynsistä tai meikeistä hyviä kuvia. Nämäkin oli pakko ottaa salamalla ja en salamakuvia mielelläni käyttäisi kun ne ovat niin rumia. Kamerani ottaa myös huonoja kuvia hämärässä..


13 kommenttia

 1. Jouluteema on meikissä ihana! :) Omat lempparit on just toi kulta&vihreä sekä hopea&liila ! Nätit meikit muutenkin.

  VastaaPoista
 2. toi vihreä! :O henkeni salpautui, ihana!

  VastaaPoista
 3. Osta kotiin spottivalo, siis sellainen mitä käytetään remontoidessa, rautakaupasta. Mä käytän itse sitä, kun pitää kuvata syystalvikaudella jotain tarkkaa, eikä ammattitasoista kuitenkaan tartte olla :)

  VastaaPoista
 4. En oo koskaan edes kuvitellu laittavani luomilleni mitään vihreetä, mutta nyt tuli kyllä semmonen olo, et tekis mieli kokeilla :D en voi muuta sanoo kun vau <3

  VastaaPoista
 5. Candyfloss: Kiitos :)

  Alice: Kiitos :)

  Claire: Kiitos vinkistä :)

  Iisa: Kiitos :)

  VastaaPoista
 6. kuka on iisa? vähän huolellisuutta!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 7. ^Täh?? Jäikö pikkujoulut päälle? Älä lue jos et tykkää.

  VastaaPoista
 8. Meikit on aina kivoja, on kyllä pain in the ass kuvata niitä tähän aikaan vuodesta.

  Ihana tuo Inglotin luumu.

  VastaaPoista
 9. Rakastuin tohon vihreeseen! Mistä noita saa?<3

  VastaaPoista
 10. Huh huh jotkut vetää herneet nenään kun on yksi kirjain mennyt viereiseen näppäimeen..

  On kyllä niin totta, että tähän vuodenaikaan on hankala saada hyviä kuvia, mutta kyllä nuo salamallakin otetut kelpaa ja hienoja meikkejä osaat tehdä :)

  Vähän ohi aiheen, mutta tiedätkö saako Make Up Storea tilattua netistä? Menivät poistamaan mun luottotuotteeni Sokoksen valikoimista ja nyt on vähän alaston olo ilman sitä :/

  VastaaPoista
 11. Tosi kauniita meikkejä! Vaikka omaan arki&juhlameikkiini kuuluukin ainoastaan ihon tasoitus (meikkivoide, peiteväri, puuteri)sekä huulivoide ja ainoastaan _äärimmäisenä_ juhlahetkenä ripsiväri ja rajaus, tällaiset ihanuudet saavat mutkin haaveilemaan luomiväreistä ja sen sellaisista :D Tuo kuitumaskara näyttää myös hyvältä hankinnalta, oon katsellut sitä Kicksistä nyt jonkin aikaa. Ehkä mäkin uskallaudun meikkailemaan vielä jäljellä oleville pikkujoulukeikoille vähän räväkämmin... Ensin pitäisi tietysti hankkia jonkinlainen luomiväripaletti :D

  VastaaPoista
 12. Herkullinen tuo vihreä meikki :) Sopii miusta kyl muuhunkin kun joulunaikaan vain :o :)

  VastaaPoista
 13. Kiitos kaikille!

  Ben Nye jälleenmyyjät:

  http://www.kauneussivut.fi/innet/ben_nye/

  Make Up Storesta en tiedä saaneeko netistä...

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥