perjantai 18. marraskuuta 2011

Konad m85

Heti halusin kokeilla uusia laattoja mitkä tulivat Cesarille myyntiin! m85 laatasta löytyy ihania kuvioita joista leimasin ensin yhdet muut kynnet mutta ne epäonnistuivat :( oli tosi kiva kun kello oli jo melkein 21 ja klo 22 pitää mennä nukkumaan!

Mietin että uskallanko mennä pelkällä aluslakalla töihin kun poistin ne epäonnistuneet. Päätin kyllä että en uskalla, teen kyllä vielä kynnet! 

Äkkiä aluslakkaa ja värilakaksi Color Clubin uutuuslakkaa Back To Boho kokoelmasta. Tämä Nouveau Vintage on jäänyt häiritsemään kun en onnistunut kuvaamaan sitä täydellisesti swatcheihin. 

 
Päätin lakata sillä ja tehdä päälle leimaukset uudesta m85 laatasta. Päällyslakkaa en ehtinyt laittaa ja kärjit sitten kuluivat vähän ennen kuvausta, pahoittelen. Keskisormeenkin mennyt kissankarva...

 
Leimaukset Pastel Pink Konad lakalla. Pinkki lakka sopiikin ihanasti oliivi-kullan värisen lakan kaveriksi :)


Joko olette hankkineet uudet laatat? Mitkä kuviot niistä parhaita?

6 kommenttia

 1. Hei

  Olenkin miettinyt, että kuinka kauan aikaa sulla menee kynsiin päivässä tai viikossa. Itselläni menee ikuisuus, nimenomaan siihen kuivumisen odotteluun. Olen kyllä mahdollisesti paikallistanut ongelman: Nail envy ei kuivu sitten millään. Täytyy varmaan laittaa vähän ohuempi kerros.

  Ilina

  VastaaPoista
 2. Kauniit kynnet! Ja kauniin värinen lakka. Mä just odottelen että josko tänään uusi laatta tipahtaisi postiluukusta niin pääsis testaamaan!

  VastaaPoista
 3. Ilina: Mulla on aluslakka paksuuntunut ja kuivuu hitaasti. Aiheuttaa myös ilmakuplia :( siitä tietää että on aika korkata uusi ja jättää entinen varpaisiin jossa ei ilmakuplat haittaa :)

  Kiisseli: Kiitos, tein toisetkin kynnet uusilla laatoilla, esittelen ne huomenna :)

  VastaaPoista
 4. Hyvän värinen lakka ja kaunis kuviointi.

  VastaaPoista
 5. wow - your nails are soo cute !
  I have a question - how did you do the Konad m85 and "Flirty Orly" are those stickers?
  http://myministyle.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. milipili: Kiitos :)

  MiniStyle: I used Chez Delaney HQ Water Decals in "Flirty" manicure and Konad m85 is the new Konad plate :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥