torstai 24. marraskuuta 2011

100 % French Manicure Week - Dotting Tool Ranskis

Hah miten kekseliäs nimi taas :)


Kynnellä OPI Hollywood Blonde jonka päälle vinosti Lumene Natural Code Have Fun. Kuivaa muuten aika hitaasti ja suttaan tätä joka kerta joten kovin hauskaa ei siis aina ole. Rajaan Chez Delaneyn Water Decals tarrat. 

 
Koristelut ja kukat akryylimaaleilla. Käytin siveltimiä + Dotting toolia.

20 kommenttia

 1. Tämän nimi voisi olla Romanttinen Ranskalainen, ihana idea yhdistellä dt-kykkasia ja pitsikuviota! Natural Code-lakat ovat kyllä yleensäkkin aika syvältä, suti on typerä ja lakat paksuuntuvat pullossa ensimmäisen käyttökerran jälkeen nopeasti kelvottomiksi. Minulla on neljä Lumenen NC-lakkaa, enkä osta enää ikinä yhtään. Olen joutunut jatkamaan ohentajalla kaikkia neljää lakkaa, ja koska kaikista on kulunut vähän vajaa puolet, joudun kaatamaan lakkaa pöydälle ja kaapimaan siitä siveltimellä. Pullon kallistelu ei tehoa, koska pullon typerä muoto estää sivellintä saamasta lakkaa siitä pullon reunalta. Sivellin on sellainen pöljä töpö, jolla levittäminen on hankalaa eikä se yllä kuin pullon puoleenväliin (kuten edellä jo mainitsin). Aa-aa-aargh!

  VastaaPoista
 2. oi että on ihanat!

  mää niin ihailen sua ku jaksat tehä kynsilles kaikennäköstä joka päivä :) ku mää vaihan lakat nii ne onki sit mulla melkein viikon...

  VastaaPoista
 3. Onpa nätit! Mä mietinkin, millä ihmeellä oot tehnyt nämä, en yhtään tajunnut, että tuossa rajassa on tarrat. :-) Ja kiitos taas inspiksestä, ajattelin tänään treenailla ranskislakkailuja. Tosin täytyy ensin varmaan käydä ostamassa joku valkoinen lakka, kun en muistaakseni sellaista omista. Ehkä ei kuitenkaan tuota LNC:tä. :-)

  VastaaPoista
 4. Hyvin onnistuneet lakkaukset! Itsellä taas mennossa huono kynsikausi. :)

  VastaaPoista
 5. KaniFani: Pullo on kyllä typerän mallinen, minäkään en osta enää yhtään LNC lakkaa!

  Laura: Kiitos :)

  Mia: Kiitos :)

  strange: En mä ihan joka päivä jaksa vaikeita tehdä :) hyvin kausittaista milloin huvittaa ;)

  Yonna: Kiitos :)

  Sara: Kiitos, joo ei kannata LNC lakkaa ostaa :D

  Rossu: Kiitos, en tiedä miten pitkään mulla inspis jatkuu?

  VastaaPoista
 6. Very beautiful. So delicate... Love it.

  VastaaPoista
 7. Ihanat! Tuo pitsikuviointi on niin herkkis.

  VastaaPoista
 8. angighita: Thanks :)

  milipili: Kiitos :)

  VastaaPoista
 9. Aina kun sun blogia lukee, tulee niin kateellinen olo. Sun kynnet on täydelliset ja osaat koristellakin ne niin upeasti <3 ihanaa!

  VastaaPoista
 10. Nyyh tä kadotti mun kommentin :( Mutta siis kiva tä uus teemaviikkoa ja kivoja kynsiä on saatu jo nähdä! Tykkään ranskiksista, mutta en oo löytäny vielä ollenkaan sellaista valkoista lakkaa, joka peittäisi tarpeeks hyvin ja pysyis. Oon sitten tehny vain värikkäitä versioita :) Pitää myös hehkutta, että tänään tuli postissa Frisky. Tilasin sen heti kun näin sen täällä ja on tä täydellinen. Sille tuli kaveriks vielä Ancient Jade ja Essien Mint Candy Apple. Kiitos vinkeistä ja loistavista swatcheista! :)

  VastaaPoista
 11. ESSIKA: Ei kannata olla kateellinen, tästä blogista on tullut mulle pakkopullaa ja pakkosuorittamista. Kerroinkin juuri tuntemuksiani karkkipäivään. En edes muista enää sitä fiilistä kun sai koristella kynnet oman maun mukaan eikä muiden mieliksi :(

  Mirime: Ole hyvä, nämä kommentit piristää kun on saanut olla avuksi. Mä haluaisin pitää jotain kynsikauppaa ja jakaa omaa apua ja vinkkejä, se ois mun unelma ;)

  VastaaPoista
 12. Harmi että on pakkopullaa sinulle. Täällä on upeita tuotoksia joita olen innokkaasti kahlannut läpi uutena kynsiharrastajana.

  onko sulla luonnonkynnet vai rakennekynnet? saako geelikynsiä muuten lakata?

  VastaaPoista
 13. ^Ihan luonnonkynnet on :) saa lakata kunhan kynsilakanpoistoaineessa ei ole asetonia :)

  VastaaPoista
 14. En olis uskonut että on aidot. Miten saat ne pysymään kunnossa, vaikka minullakin on suht hyvät kynnet niin se mitta tulee nopeasti vastaan harrastusten ym muiden takia. Tarkoitan siis että jos yhtään päästää tietyn mitan yli niin ei kestä :/

  VastaaPoista
 15. ^Kiitos :) käytän loistavaa Poshen aluslakkaa, syön biotiinia ja öljyän kynsiä usein :) sillee ne pysyy kunnossa. Joskus katkeaa ja sille ei mahda mitään aina.

  VastaaPoista
 16. Täytyy kyllä kysyä, että mitä ihmetta te teette NC-lakoillenne? ;) Mulla on neljä pulloa merkin lakkoja, ja kaikissa on tasan yksi ja sama ongelma: koostumus on niin luirua että ehkä jo kolmas kerros lakkaa näyttää hyvältä! Lakat kuivuvat superpikavauhtia, koska ovat niin ohuita, ja säilyvät käyttökelpoisena kaaaaauan juuri tästä samasta syystä. Onkohan tuossa sitten jotain sävyjen välisiä eroavaisuuksia, mutta en ole kyllä vielä yhteenkään NC-lakkaan törmännyt jossa olisi joku muu ongelma kuin lirukoostumus.

  VastaaPoista
 17. ^Cremelakat paksuuntuvat helpommin ja koska ovat paksumpia kuin lirulakat niin kökkööntyvät pullon suulle. Yleisesti pidän LNC pulloja huonon mallisina eikä sivellinkään ole hyvä. Mä en vaan ole tyytyväinen markettilakkoihin enkä siksi niitä osta kuin hädän edessä ja tämä LNC ostos oli pakko aikoinaan tehdä :) kun vaihtoehtona oli Rimmel 8 e niin ei kiitos...

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥