sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Cracked Concrete

Halusin pitää hyvin pysynyttä Lucky Numberia vielä toisenkin päivän. Mietin miten koristelisi mutta päätinkin sitten Kräkätä sen! Ajattelin että olispa ihana jos mulla olisi se Chinan harmaa crackle. Kolusin Helmeriä ja sieltähän se löytyi, olihan mulla se :DNoloa...sattuuko muille ikinä tälläistä? Haluat jotain lakkaa mutta huomaatkin että sullahan on se...

8 kommenttia

 1. Hihii, ihanaa kun voi tehdä löytöjä omista laatikoista. :-) Mä välillä hämmästelen omia lakka- ja meikkikokoelmia (jotka on sentään huomattavasti pienemmät kuin sulla) läpi käydessä, että "ai mulla oli tällainenkin". Tai saatan olla ostamassa jotain lakkaa ja sitten muistan, että mullahan olikin jo tämä. :-)

  VastaaPoista
 2. Heh :) Minulle käy aina niin, että kaupassa ajattelen "hei, ei minulla ole vielä tätä", tai sitten kuolaan joltain saitilta jotain lakkaa pitkän aikaa, ja varastoja kolutessani löydän juuri ne lakat (tai eri merkin täysin samanlaiset) joita olen kieli pitkällä himoinnut... Erityisen noloa on, jos ehtii ostaa kyseisen lakan kaupasta, ja kotona huomaa että minullahan on jo se / eri merkin vastaava... ;)

  VastaaPoista
 3. tuttu tunne! tai kun kuolaa kaupassa jotain lakkaa ja kaveri toteaa et hei eikö sulla ole tää jo ja itsellä siitä mitään muistikuvaa..

  VastaaPoista
 4. miten usein lakkaat kynsiäs ku tuosta saan mielikuvan et lakkaat joka pvä?

  VastaaPoista
 5. Sara: Omat laatikot on antoisin kauppa ikinä :) MAC luomiväreistä alkaa olemaan hankala muistaa onko sitä kun niitä on niin paljon soloina sekä paleteissa :) on mulla niissä jotain värejä tuplana jos paleteissa on tullut.

  KaniFani: Onneksi virheostot saa kierrätettyä ;) mä olen kerran ostanut yhden lakan jonka olen aiemmin myynyt sopimattomana pois. Ehkä en kolmatta kertaa sitä osta :D

  rips: Tuo on aika paha ;)

  Anonyymi: 1-2 pvän välein lakkaan :)

  VastaaPoista
 6. Mää joskus Opin hyllyssä ihailen lakkoja ja nimen katsottuani totean omistavani sen =)

  Ihana sementtilakkaus!

  VastaaPoista
 7. Kesällä kävi just noin, olin lähdössä juhliin ja ajattelin että olispa kiva jos mulla ois sellanen oranssihtava kuparinpunainen lakka joka sopis juhlapaitaan hyvin. Hetken tongittuani totesin että onhan mulla :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥