maanantai 19. syyskuuta 2011

Meikkitutorial - Bilemeikki

Toiveissa on ollut mustaa iltameikkiä, meikkiä raskaille luomille ja meikkitutoja yleensä. Toiveenne on kuultu ja toteutettu yhdistellen noita kaikkia. 


Teemme vihreän meikin joka sopii päivään, raskasluomiselle ja meikki on myös helppo muuttaa iltameikiksi. Tutorial kuvattu salamalla joten jotkut sävyt hohtavat enemmän kuin luonnossa :)Pohjustan luomen UDPP:llä ja laitan voidemaista vaaleanvihreää luomiväriä MAC Paint pot Pharaoh.


Levitän pullealla luomivärisiveltimellä tummanvihreää MAC Humid luomiväriä luomivakoon ja luomen raskaimmalle kohdalle. Raskain kohta näkyy kun pidät luomen lepotilassa, raskas kohta jää pullottamaan.
Luomelle lime MAC Bitter.Sitten häivytys, tähän käy matta ja tai hillitysti hohtava vaalea luomiväri. Minulla MAC Shroom. Laita sitä toiselle puhtaalla pullealla häivytyssiveltimellä.
Tässä päivämeikki raskasluomiselle, ideahan on laittaa tumma väri raskaimmalle kohdalle. Tummin väri voi olla mielellään mattaa mutta hillitsti kimaltava käy myös.Iltameikiksi tämä muuttuu laittamalla ohuella siveltimellä mustaa MAC Carbon luomiväriä alaluomella ja pullealla siveltimellä tummanvihreän päälle. Muista häivyttää.
Iltameikkiin voi laittaa sisärajaukset.

Mitä pidit tutorialista? Millaisen teen seuraavaksi, toiveita?

15 kommenttia

 1. Tutorial oli mielestäni tosi kiva! seuraavaks voisit tehä perus smokey eye meikin mustana tai ruskeana :)):):) neutraalimpaa:)

  VastaaPoista
 2. :D !

  http://lucys-cute-crazed-life.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. ihanat sävyt <3 tälläisia lisää!!

  VastaaPoista
 4. MaRi: Okei, sellaistahan on toivottu ja laitetaan toteutukseen. Jos saisin sen viikonloppuna kuvattua kun silloin teen bilemeikin :)

  lucyclark: :)

  SugarRat: Kiitos :)

  VastaaPoista
 5. On kyllä upea meikki! (:

  VastaaPoista
 6. Ihanaa vihreetä. Ois muuten kiva nähdä vihreitä luomivärejä swatchattuina vähän enemmältikin, vaikka ihan kädellekin:)

  VastaaPoista
 7. ^Siinä olisi pientä iltapuuhaa kun rupeaisi swatchaamaan kaikki vihreät luomivärini :)

  VastaaPoista
 8. Kelpais bailata tuossa meikissä =)

  VastaaPoista
 9. tuto oli kyllä tosi kiva, tämmöistä on mielenkiintoisempi katsella kuin pelkkää valmiin meikin kuvaa (: lisää näitä! jos saa toivoa niin jos joskus jaksat ja ehdit, niin tee semmoinen lavameikki-tutorial esimerkiks tanssiesitykseen !!! :)
  nimimerkillä tanssityttönen <:

  VastaaPoista
 10. ^Kiitos, laitan idean korvan taakse ;)

  VastaaPoista
 11. Upea meikki! Vihreä on aina niin <3

  VastaaPoista
 12. ^Kiitos Sanni, vihreä on ihana väri, ei oikeastaan ole mitään vihreän sävyä mistä en pitäisi :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥