perjantai 23. syyskuuta 2011

Make Up Store Aqua Fix Hologram Basecoat

Ostin tämän aluslakan käytettynä koska minulta on puuttunut aluslakka hologrammilakoille. En ole tiennyt tarvitseeko niille olla oma aluslakka, ehkä hieman epävarmuutta kun en kauheasti ole kuullut kokemuksia.

Laitoin Make Up Storen Aqua Fix aluslakkaa yhden kerroksen Orly Nail Armorin päälle. MUS on tosi paksua ja sen kannattaa antaa kuivua hyvin. Minä olin hätäinen ja sotkin toisesta kädestä kynsiä.Käytin tämän kanssa Nfu Oh 63 lakkaa. Sen kanssa on saanut aina vähän tapella, levittyy raidoittuvasti ja jää aukoille. Mutta MUS aluslakan kanssa jo yksi kerros peittää koska hololakan saa levitettyä täydellisesti kynnelle!


Ja mikä parasta, tämä hologrammilakka toimii paremmin, on paljon voimakkaamman värinen ja on holo jopa lepotilassakin eli silloin kun valoa on vähemmän. En olisi uskonut miten suuri ero on oikealla aluslakalla!Make Up Storea myydään Kicksissä ja joissakin harvoissa Sokosissa. Myös Nfu Oh sarjalla on oma aluslakka hologrammilakoille.
Onko kukaan muu kokeillut tätä?

20 kommenttia

 1. APUA! Tuo on saatava! Olen tänään lähdössä reissulle Rovaniemelle, Kicksissä olisi tarkoitys käydä. Onko sinulla hajua, minkähintainen tämä aluslakka olisi näin suoraan Kicksistä ostettuna?
  On kyllä todella hienosti levittynyt tuo hololakka. Minun ainoa holoni (GOSH) on sellainen rasittava jonka kanssa saa vääntää hampaat irvessä... ;)

  VastaaPoista
 2. En ole kokeillut tätä, mutta Goshillahan on myös vastaava. Sitä ei vaan valitettavasti saa enää Suomesta. Omani ostin Tallinnan Kaubamajasta. Toimii samoin ja huomasin saman jutun kuin sinäkin, on aika paksua eli kannattaa antaa kuivua kunnolla. Ihana hologrammilakka tuo Nfu Oh!

  VastaaPoista
 3. Just eilen kirosin hololakan kanssa että pitäisi hankkia sille sopiva aluslakka..pistetäänpä tämä korvan taakse!

  VastaaPoista
 4. Vitsi, varmaan pakko hankkia tuo! Rakastan hololakkoja, mutta niitä tulee käytettyä harvoin, kun ovat vähän hankalia. Huomasitko muuten pysyvyydessä eroa? Mulla yhtenä ongelmana just noiden Nfun hololakkojen kanssa on ollut myös se, että pahimmillaan alkavat irtoamaan pari tuntia lakkaamisen jälkeen. Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Haluaisin videoita jossa esittelisit uusia kynsilakkoja/tuotteita.

  VastaaPoista
 6. Jos mulla olis tollanen lakkaus niin en kyllä pystys olemaan normaalisti, vaan vähän väliä pitäs vilkuilla kynsiin ja ihailla niitä. Sen verran turhamainen olen :D

  VastaaPoista
 7. Olenkin kauan haaveillut nfu ohn aqua basesta. Mahtaako tämä parantaa myös omg lakkojen levittyvyyttä? Ne on ihania ja aivan mahtavia, mutten ole varmaan vuoteen käyttänyt kun ovat niin hankalia levittää.

  VastaaPoista
 8. Ei voi muuta sanoa kun wow! Mielettön näyttävät kynnet :)

  VastaaPoista
 9. Oho, en ois kyllä uskonu että oikea aluslakka vaikuttaa noin paljon :O

  VastaaPoista
 10. Upea tuote! Voiko Make Up Storen tuotteita tilata netistä?

  VastaaPoista
 11. KaniFani: Ei valitettavasti ole tietoa hinnasta, eikös MUS kynsilakat ole n.15 e luokkaa?

  Anonyymi: En ole kuullutkaan että Goshilla on, saataispa sitä suomeen myyntiin :)

  Plaz^: Minäkin olen vuosia kironnut ja vasta nyt ostin aluslakan...

  Sara: Pysyi paljon paremmin, huomattavan paremmin. Ei ruennut repeilemään heti kuten normi aluslakan kanssa. Kivaa viikonloppua Saralle :)

  Anonyymi: Siitä tulisikin pitkä video :D

  Kätsy Kissa: Harrastan sitä aina hololakkojen kanssa :)

  Weezer: Ihan varmasti toimii myös OMG lakkojen kanssa, kuten myös kaikkien holojen :)

  h3nna: Kiitos :)

  Anonyymi: Näköjään vaikuttaa, olin itsekin yllättynyt!

  Anonyymi: Ei tietääkseni ainakaan...

  VastaaPoista
 12. Löytääkö CG:n hololakkoja enää muualta kuin eBaysta? :o

  VastaaPoista
 13. maria: Thank you :)

  Anonyymi: mbeautyloungesta..

  VastaaPoista
 14. Aivan ihanan värinen lakka, juurikin tuollainen must have lakka! :)

  VastaaPoista
 15. Kävin ostamassa tuon MUSin tänään ja melkein jo menin palauttamaan, ihmeellisen paksua tavaraa! :o Mutta kaipa sen sellaista kuuluu olla, kyllä sen nyt kynsille sai levitettyä. Kokeilin yhteen kynteen ja laitoin kerroksen Nfuta päälle -> mahtava!! Huomenna vaan jos kerkeen, niin kaikkiin kynsiin sama setti :) kiitti vinkistä!

  Ja jos josku miettii, niin Kickistä 14,50e :)

  VastaaPoista
 16. Joo se on tosi paksua, mä luulin kanssa että on pilalla! Mutta eikö ollutkin lopputulos superhieno :)

  VastaaPoista
 17. Goshin Fix Base Coatia, joka siis on hyvä aluslakka hololakan alle, saa ihan Suomestakin. Tai ainakin on saanut, kai sitä vieläkin saa. Omani ainakin olen joskus Sokokselta ostanut.

  VastaaPoista
 18. ^Ai saa? Olen kohta menossa Sokokselle niin voin vilkaista vieläkö sitä on siellä :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥