maanantai 1. elokuuta 2011

Santen deodorantit

Sante uudistaa pakkauksensa mikä onkin hieno uutinen! Vanhat pakkaukset olivatkin ehkä hieman tylsän näköisiä :) uudet pakkaukset ovatkin raikkaamman ja nuorekkaamman näköisiä.

Minulla on uusista pakkauksista roll-on deodorantti sekä spray pullossa oleva deodorantti. Olen käyttänyt näitä usean viikon ajan ja mikäpä onkaan parempi vuodenaika kuin kesähelle pitävyyden testaamiselle.


Deo Roll-On Acai Energy
Miedontuoksuinen deodorantti roll-on sopii kaikille, erityisesti herkkäihoisille. Alumiiniton deodorantti ei tuki hikirauhasia. Antiseptisiä, hajubakteereita tuhoavina aineosina mm.luomu suolaheinää, maitohappoa, eteerisiä öljyjä sekä luomu acaimarjauutetta,
50 ml / 8,20 e.

Pullo on kyllä reilun kokoinen! Ja dödön tuoksu raikas, voimakas ja hyvä. Laitoin tätä aamulla ja kuumana päivänä hikosin koko päivän töissä. Kotiin tullessani peseydyn ja lisään dödöä. Laitoin päälle toisen paidan. Kävin jumpassa ja illalla tein arviota suorituksesta. 
Roll-on ei tuhrinut kumpaakaan paitaa ja piti hien hajun kiitettävästi loitolla. Minulla ei ole tuotteesta mitään negatiivistä sanottavaa. Ja voin kertoa että päivä oli hikinen aamusta iltaan!


Deo Spray Goji Power
Kehoa ja mieltä virkistävä deodorantti spray päivittäiseen hygienian hoitoon. Antibakteerisina ja deodoroivina ainesosina eteerisiä öljyjä, suolaheinäuutetta ja gojimarjauutetta
100 ml / 14,60 e.

Tässä sprayssa on tismalleen sama tuoksu kuin Santen luomiväripaletissa :) eli voimakas ja hunajainen. Myös tämä joutui tehokkaaseen testiin. Hikinen työpäivä ja päälle hikinen salitreeni. Työpäivän aikana spray petti hieman mutta ei salilla. Siksi ehkä tykkäsin enemmän roll-on dödöstä. 
En silti sano tätä huonoksi, tämä piti loistavasti muina päivinä eikä sotannut vaatteita. Olen nyt käyttänyt tätä normaaleina päivinä jolloin ei tarvitse huhkia hiki päässä aamusta iltaan :D

Tällä hetkellä minulla on Madaran dödö käytössä mutta tykkäsin kyllä Santestakin. Luomutuote, edullinen hinta ja hyvä saatavuus. Ja toimivat tuotteet.

Santen sivuilla voit käydä kurkkaamassa uudistuneita pakkauksia, sivuilta löytyvät myös jälleenmyyjät sekä Santea myyvät verkkokaupat.

Hikisin terveisin CN :D

8 kommenttia

 1. Kivan näköisiä pakkauksia! Onkohan noita ihan sokoksella tai anttilassa?

  VastaaPoista
 2. hei poikkean vähän aiheesta, mutta missä olet töissä ja missä käyt salilla?:)

  VastaaPoista
 3. uusia kynsiä, kiitos... :-)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Sokoksella on ainakin, Anttilassa ei tietääkseni :) tästä voit tarkastaa oman kaupunkisi jälleenmyyjät:

  http://sante.fi/myyntipisteet/index.html

  Anonyymi: En halua kertoa, pahoittelen :)

  Anonyymi: Kyllä niitä tulee, ei hätää :D välillä kirjoittelen muitakin juttuja ;)

  VastaaPoista
 5. Btw, enkö saa vaihtaa bloggamaan kosmetiikasta ;))

  VastaaPoista
 6. Et saa lopettaa kynsipostauksia, muuten suomessa ei ole yhtään hyvää kynsiblogia!

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia vinkeistä, näyttää kivoilta! Kiva että pakkauksissa on muutakin kuin sitä iänikuista vihreää!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: En minä niitä lopeta :D

  hellin: Entiset pakkaukset oli vähän tavanomaisia, nämä uudet on houkuttelevia!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥