maanantai 8. elokuuta 2011

Pop Art Pink

Tänään jatketaan nudelakalla :) Essie Pop Art Pink on ihana hempeä maitomainen vaaleanpunainen. Ihana, täydellinen nudeväri!


Tätä laitoin 3 paksua kerrosta. Minä tollo en tajunnut laittaa alle vaalentavaa aluslakkaa joten siksi paksut kerrokset ettei kynsien keltaisuus näy. Tämä on kuitenkin himpun verran hankalampi tapaus kuin Sand Tropez, tämä raidoittuu herkästi. Pitkille kynsille tasaisiin kerroksiin riitti 3 mutta lyhyemmät kynnet selviävät varmasti kahdella kerroksella.


Essiellä on kyllä parhaat nudevärit, aina olen tykännyt ja näistä vieläkin enemmän :)


21 kommenttia

 1. Onpa kyllä nätti lakka! Mulla tää kesä on ollut nudelakkojen aikaa, nyt odottaa kynsille pääsyä ehkä niistä odotetuin, Zoyan Pandora, jonka sain viimein tilattua. Hankitko sä muuten mitään noista Zoyan Touch-lakoista? Niin ja saako udella, mitä lakkoja syksyn kokoelmista hankit vai teetkö niistä oman postauksen? Vink vink. :-)

  VastaaPoista
 2. Beautiful shade of color! I like your nails! So long and healthy!

  VastaaPoista
 3. Sara: En hankkinut Touch kokoelmasta mitään, kiinnostuin enemmän Essien nudeista :) swatchit olen vain ohimennen katsonut, en ole syventynyt kun ei heti napanneet :)
  Swacth postauksia niistä ainakin tulee, OPI Touring lakat on tulossa, Zoya Smokystä joitakin kunhan ilmestyvät, Color Clubin syksystä innostuin myös ja mitäs muita? Chinan Metroista en tykkää :)

  SCSE: Thank you very much :)

  VastaaPoista
 4. Satuin lukasemaan kommenttiasi Saralle (joo, luen usein kiinnostavimpien blogien kommenttiboxitkin ;D ).

  Mä en myöskään innostunut Metron väreistä, mutta yhden niistä tilasin, sillä se näytti swatcheissa ihan Minnalle sopivalta ja sellaista minulla ei vielä ollut. Se tummaharmaa Concrete Catwalk. Siinä oli jotain minun makuuni. Toivottavasti en pety kun saan sen postista.

  VastaaPoista
 5. Ah kuinka kaunis lakka!

  VastaaPoista
 6. Minna: Mä luen aina kommenttiboxeja blogeista jopa useaan kertaan koska kyylään mitä bloggari on vastannut ihmisille :)
  En voi sanoa etten tilaa ikinä Metrosta mitään mutta nyt ei vaan sytyttänyt ja hyvä niin, eipähän ole liikaa himotuksia ;)

  Anonyymi: Kiitos :) parhaita nudeja vaikka on vähän oikukas levittää.

  VastaaPoista
 7. Kysymys ihan aiheen vierestä. Onko ideaa, mikä luotettava ja hyvä nettiputiikki myisi LF:n lisäksi OPIa? Ostivat urpot liian pienen erän uutuslakkaa ja en sitä saanut, vaikka samana päivänä olin tässä jo tilaamassa. Pitäis katella, miten muualla ois, mutta en vaan tiiä mistä katselis, kun tuo LF on aina ollut se luottopaikka.

  VastaaPoista
 8. Jane: Nailsupplies.us, Nail de Royale, Nailetc :)

  VastaaPoista
 9. Tuo Nail de Royale kuulostaa parhaimmalta. Täytyypä vähän tutkia lisää. Kiitos vinkistä :) Tässä tosin käy niin, etten minä voi sitä yhtä ainoaa lakkaa tilata ;)

  Mikä tuolla ois se oikea kuljetustapa?

  VastaaPoista
 10. -Diana-: Thank you :)

  Jane: Se jossa postarit on halvimmat, oisko jotain 20 dollaria :) et tietenkään voi tilata pelkästään yhtä lakkaa :D

  VastaaPoista
 11. Voisitko käydä tsekkaamassa blogini? ;)
  http://myglitterydreams.blogspot.com/

  VastaaPoista
 12. Postarit oli 14 dollaria :) Ja toivottavasti kaikki kuusi ihanaista uututta löytävät kotiinsa. Kyllä riittää taas kokeilemista noissa ja kirppisostoksissa!

  VastaaPoista
 13. Anni: Tottakai :)

  Jane: Okei :) mitäs ostit?

  VastaaPoista
 14. Pinkin ja kultaisen CG:n metallikräklen (kiitos sulle kuvista, jonka perusteella valitsin!), OPIn I Lily Love Youn, turkoosin kräklen, DS Reflectionin ja It's my Year'n Miss Universum- kokoelmasta.

  Vaikka mitä muutakin ois löytyny, mut kohtuus kaikessa ja varovaisuutta tullirajan kanssa :D

  VastaaPoista
 15. Hih, pakko kommentoida vielä, mäkin luen usein (ja välillä moneen kertaankin) blogien kommenttiboksit, hei nehän on osa blogia! :-) Mä puolestani jätin OPIn Touring American väliin ja ostin Metrosta (vain) kolme lakkaa. Ne glitterit oli pakko saada. :-)

  VastaaPoista
 16. Jane: Kivoja ostoksia :) mullekin tuli tänään lakkapostia, vähän jännää, en ole vielä avannut :) mikä niissä paketeissa osaakin viehättää...

  Sara: Totta, kommenttiboxeissa se juttu jatkuu siitä postauksesta. Ja onhan niissä muutenkin kiva höpistä kaikkea :) musta on just kiva lukea mitä lakkoja lukijani ostavat ja keskustella heidän kanssaan :) lukijat tulevat näin tutummiksi.

  VastaaPoista
 17. Mä oon kattellut tätä joka päivä
  :D. On se vaan niin nätti. Toivottavasti mulla olis toi kanssa. Nimi kuulostaa tutulta, mutta en muista varmaksi tilasinko tuollaista perussävyä, kun kokoelma ilmestyi. -sh-

  VastaaPoista
 18. ^Tilasin tämän melko vasta, en edes muista onko tämä uusi vai vanha :) googlettelin kivoja Essien nudeja ja tämä osui silmään :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥