torstai 25. elokuuta 2011

It´s My Year

OPI It´s My Year. 3 kerrosta, luumu pohja ja paaalljjooon kultaista shimmeriä. Oih ja Voih kun on sitten upea!


Ja miten hankala kuvata. Valo heijastaa lakan pinnasta aika pahasti mutta toivottavasti saa selvää miten tämä lakka kimmeltää. Minä kyllä tykkään.Näyttää varjossa eri lakalta, tässä tulee paremmin esille luumuinen pohja. On siis enemmän luumu kuin violetti. Pakko kyllä kuvata joskus paremmin, jäi vähän harmittamaan näin huonot kuvat :(

22 kommenttia

 1. Ohhoh, kylläpä näyttääkin ihan eri lakalta tuossa alimmassa kuvassa. Joskus kyllä harmittaa todella paljon jos lakkaa ei saa kunnolla kuvattua. Sanallinen kuvauskaan kun ei useimmiten korvaa onnistunutta kuvaa.

  VastaaPoista
 2. Moikka! Luin muistaakseni Sensaisti-blogista jonkun sun kommentin (en muista päiväystä, voi olla tosi vanhakin) jossa puhuttiin Sleek Make Upin meikeistä. Sanoit, että sua kiinnostais mutta epäilyttää pakkausten halpa ulkonäkö :)

  Mä oon nyt ihan hiljattain ostanut kolme sellaista 10 värin luomiväripalettia enkä voi kuin kehua. Ihania värejä, erittäin hyvät pigmentit, häivyttyvät ihanasti ja kestävät. Pohjustajana mä käytän aina niitä samoja Goshin luomiväripuikkoja, mitä sullakin on.

  Eli lyhyesti: suosittelen tilaamaan! Ja sulle suosittelisin varsinkin paletteja Curacao ja Acid. Curacao on ainakin vain hetken valikoimissa, joten suosittelen tilaamaan pikaisesti (jos siis kiinnostaa) :) Itselläni on nuo kaksi ed. mainittua sekä Oh So Special - nudepaletti. Muista Sleekin meikeistä en ainakaan vielä osaa sanoa mitään, mutta eiköhän niitäkin tule tilattua jossain vaiheessa :)

  Mun blogista löytyy haulla jonkin verran Sleek-meikkejä sekä kuvia paleteista, suosittelen myös Killer Colours - blogin juttuja ko. aiheesta: http://solomag.se/killercolours/?s=sleek :)

  VastaaPoista
 3. By the way: ehtiikö kilpailukuvia lähettää vielä sunnuntain (illan) aikana? Nim. en ehdi meikkaamaan ennen viikonloppua..

  VastaaPoista
 4. No on kyllä erivärinen lakka eri valoissa! Saa niinkuin kaksi yhden hinnalla =)

  VastaaPoista
 5. Ihana ihana ihana!
  Ei uskoisi samaksi lakaksi, kun katsoo valo- ja varjokuvia.
  Oon hurahtanu taas kynsienlaittoon blogisi kautta, mutta kauhea totuus valkeni viime viikolla: mitä teen, kun rakas harrastukseni keramiikka (lutrataan saven kanssa) alkaa taas syyskuussa. En halua luopua kynsistä eikä savesta ja omasta ajasta...Siinäpä mulle miettimistä.

  VastaaPoista
 6. Anastacia: Thanks :)

  Mohn: Ei tosiaan korvaa. Laitan tämän "kuvaa paremmin" listalle :)

  Martina: Olen lukenut Killerin arvostelut ja melkein jo tilasin :D minua huolestuttaa kommentit siitä miten värejä häivyttäessä ne häviävät ja niitä joutuu lisäilemään. Mutta nyt kyllä tuntuu siltä että on pakko tilata Sleekiä koska mulle ei ole tulossa mitään meikkejä tai lakkoja postissa...paitsi yksi LookFantastic paketti joka on vissiin kadonnut :(
  No joo siis kiitos kun tulit muistuttelemaan näistä ja kiitos paletti vinkeistä. Tutkin kohta mitkä tilaisin :) saahan ne myytyä jos ei tykkää ;)

  Ja olin ajatellut sulkea kilpailun iltapäivällä. Sanotaan nyt klo 18, laita kuvat siihen mennessä niin ehdit osallistua. Ehdin sitten valita voittajat rauhassa, en oikein viikolla ennätä niihin keskittyä :)

  milipili: Totta :D

  Misty: Entäs jos suojaat kädet ohuilla hanskoilla?

  ThRiSzHa: Thanks :)

  NY*NAIL*DIVA: Thanks :)

  VastaaPoista
 7. Siellä keramiikassa pitäisi olla lyhyet kynnet enkä haluaisi leikata =D

  VastaaPoista
 8. Beautiful color. I've never seen anything like this color before

  VastaaPoista
 9. Misty: Onneksi lyhyetkin voi olla kauniit. Kaikilla muilla paitsi mulla :) olisi mullakin koulussa pitänyt olla lyhyet kynnet hygieniasyistä mutta en suostunut leikkaamaan :D

  Krissy: Thanks :)

  VastaaPoista
 10. aivan ihana lakka!ja muutenkin kaikki siun lakkailut on niin <3 :)
  onko siulla kokemusta tälläsestä
  http://www.nded.de/nailart/konad-stamping/konad-demo-stamping-schablone.html

  vai onks ne pienemmät parempia?

  VastaaPoista
 11. ^On mulla nuo demolaatat :) onhan ne kivoja kun löytyy kaikki kuvat. Mutta kannattaa miettiä tarvitseeko ne kaikki. Onko siis kannattava ostos :) laatta on tosi iso.

  VastaaPoista
 12. Aivan järjettömän ihana lakka. <3 Tosin voi johtua siitä, että muistuttaa Zoyan Freya lakkaa aika paljon (jota rakastan). Olikos sulla tuota Zoyaa? Ajattelin lähinnä vertailun vuoksi. Tämä näyttää kyllä vähän kylmemmän väriseltä.

  VastaaPoista
 13. kiitti infosta.ajattelin vain etä ois kätevä kun siin samas nii paljo kuvii....

  VastaaPoista
 14. You've got sooo long nails! :D Interesting color!:)

  VastaaPoista
 15. Hei ihan btw postaustoive tuli mieleen. Olis kivaa jos tekisit joskus sellaisen matta vs. kiiltävä lakkaukset. Esim niin, että kynnen kärjet kiiltävällä ja muuten mattalakkaus.

  VastaaPoista
 16. Tiahaar: Mulla ei valitettavasti ole Zoyaa...joten en osaa verrata :(

  Anonyymi: :)

  SCSE: Thank you :)

  Gesi: Täältä löytyy: :)

  http://charmingnails.blogspot.com/search/label/Matta

  VastaaPoista
 17. mielettömän ihania laukkauksia, upeita värejä :)

  http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

  VastaaPoista
 18. Tosi nätit kynnet! Toi väri on aika mielenkiintonen. :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥