maanantai 25. heinäkuuta 2011

Charla

Tänään yksi lemppareista. Zoya Charla. En voi ikinä ylistää liikaa tätä lakkaa. Kerron ensin tästä vähän...ilmestyi Sparkles kokoelmassa viime kesänä. Tätä tarvitsee laittaa pituudesta riippuen 2-3 kerrosta. Kuivuu ihan hyvin kun muistaa laittaa ohuesti.Sitten ylistystä. Mitä tämän väriksi voisi sanoa? Turkoosi? Mitä muuta? En keksi, tämän pinta muistuttaa merenneitoa. Turkoosi jossa paljon sparklea. Uskomattoman elävä ja kimaltava pinta. Livenä niin paljon hienompi.Lakan omistavat osaavat kertoa; onko tämä elämää suurempi lakka?

23 kommenttia

 1. Kynsilakkasi on nyt minulle juuri ajankohtainen, koska olen koko viikonlopun metsästänyt sopivaa turkoosia netistä. Minulla on CG Caribbean Blue, mutta se ei mielestäni shimmeristään huolimatta ole minulle tarpeeksi kimaltava ja jotenkin tummakin se väri on kesään. Onko tämä Charla nyt vaaleampi verrattuna CG:n lakkaan ? Kimaltavampi ainakin. Onko sinulla kokoelmissasi jotain muuta turkoosia kimaltavaa, ehkä glass fleck-lakkaa ehdottaa minulle?

  VastaaPoista
 2. Awww :) Turkoosi on niin paras lakkaväri ja sit jos vielä kimaltaa! Mulla on Nubarilta vähän samantyylinen, turkoosi siis on ihanan voimakas, mutta se kimallus on aika perusglitteriä kuitenkin.

  VastaaPoista
 3. On elämää suurempi! :-) Charla on ihan parhautta. Kun tätä on kynsillä, ei voi olla katselematta niitä koko ajan ja kääntelemättä valossa, kun tämä välkehtii ihanasti. Efekti on tosiaan merenneitomainen. <3 Eikä tätä mun mielestää ole vaikea poistaa, (tällä kai on vähän sellaistakin mainetta) vai onko sun mielestä?

  VastaaPoista
 4. Ei ole itsellä kokemusta lakasta, mutta onpa vaan super kaunis lakka!

  VastaaPoista
 5. voi kun kaunis lakka! munkin pitää hankkia tuollainen ♥

  ps. oot vissiin aika aamuvirkku... :D

  VastaaPoista
 6. Ihana lakka jonka itselleni sain juuri tänään <3 kynsille täytyy saada pian pian!! Kävi kyllä aikamoinen tuuri, kun läheisessä kauneushoitolassa sattui juuri tuota olemaan! Ja kun ennen lähtöä täältä sun blogista sitä ihailin :)

  VastaaPoista
 7. Upeen värinen! Kuvaa näItä kynsiä videolle muutama sekunti silleen, et liikutat vähän sormia :). Jos pääsis väri sit oikeuksiinsa?

  Mulla ei oo vielä yhtään Zoya-lakkaa. Pitää kai korjata tilanne pian. Mitkä on ihan 'must have' lakat sun mielestä? Pinkkityttö minäkin :).

  VastaaPoista
 8. Oooh, tosi nätti väri!! Minä tykkään todella paljon, pitääpä laittaa listoille. Toivottavasti sitä vielä saa, sittenkin kun mulla on varaa se ehkä joskus hankkia. ;) Kerrassaan ihanan upealta näyttää!

  VastaaPoista
 9. Reija: Ei tämä vaaleampi ainakaan ole, ehkä tummempi? Tässä joitain ehtotuksia, toivottavasti löydät jonkun kivan :

  http://charmingnails.blogspot.com/2010/09/halleys-comet.html

  http://charmingnails.blogspot.com/2009/06/bb-couture-for-nails-sea-of-cortez.html

  http://charmingnails.blogspot.com/2011/02/sparkling-aquamarine.html

  Oikeastaan muita kimaltavia turkooseja ei taida minulla olla...muutkin saa muuten ehdottaa!

  asetonihuuruja: Et viitsisi tarkastaa sävyä jos Reijaa kiinnostaisi?

  Sara: Ei ole kyllä yhtä helppo poistaa kuin normilakat mutta ei niin paha kuin glitter. Keskivaikea ehkäpä :P

  Maryah: Kiitos, niin on :)

  SCSE: Thanks :)

  Anonyymi: Aamuvirkkuko? Klo 6 olen jo töissä :D

  Mia: No onpa ollut sattuma! Onnittelut löydöstä!

  Sannu: En tiedä miten onnistusi kamera vangitsemaan videolle välkettä? Hmm...Ai Zoyalta must have pinkit? Ainakin Kiki, lainaan Scrangien kuvaa un mulla ei ole siitä hyvää kuvaa ( IIKS pitäisi käyttää sitä lakkaa ):

  http://www.scrangie.com/2008/10/few-pinks-for-october.html

  http://charmingnails.blogspot.com/2010/06/gilda.html

  http://charmingnails.blogspot.com/2010/03/reece.html

  http://charmingnails.blogspot.com/2010/02/happi.html

  Mohn: Kyllä sitä saa vielä :)

  VastaaPoista
 10. Nätti! Minulla ei ole tuota lakkaa, mutta haluaisin kyllä... hirmusen upea turkoosi! :)

  VastaaPoista
 11. ^Ja muuten poistan jälkeenpin niitä negoja kunhan olen asianomaisille vastannut. Tuo Facebook fanijuttu on siitä parempi että kukaan ei kehtaa keljuilla omalla nimellä ja siellä on kivempi tunnelma. Onhan täällä blogissakin melkein kaikki ihania ihmisiä mutta silti joukkoon mahtuu muutamat anonyymit pilaamaan kaikkien fiilikset.

  VastaaPoista
 12. Mistä noita saa ostaa? Siis ihan jotain kauppoja, en taida ruveta netistä tilaamaan... luin ton tekstin monta kertaa jos se ois mainittu siinä (ois aika noloa jos lukis se lukis tuossa ja kysyisin tätä silti) mut ei kyl omaan silmääni osunut. :o

  VastaaPoista
 13. Nubarin turkoosi kimalteleva on Sky Sparkle. Googlen kuvahausta löytyi tosi hyviä kuvia, mulla ei ollut itellä mitään kunnollista siitä.

  VastaaPoista
 14. strange: Jospa Mia kertoo mistä osti lakkansa? Itse tilaan Zoyat ulkomailta.

  asetonihuuruja: Kiitos :)

  VastaaPoista
 15. Moi! =)

  Ihastuin blogiisi ihan heti kun sen avasin. Jo taustat, otsikot ja kaikki vei sydämeni ihan heti! ♥ Kaikki kynsikoristukset on aivan u-s-k-o-m-a-t-t-o-m-a-n hienoja!! Itekin haluisin tehä kaikkia kynsikoristuksia, mutta mä vaan en osaa.:D Sait uuden lukijan juuri. :)

  www.me-and-my-sweet-things.blogspot.com <- sekalainen blogini. :)

  VastaaPoista
 16. twihead: Todella ihana :)

  Ninni: Moi ja tervetuloa!
  Pitääpä kurkata heti blogiisi :) opettelemalla taidot harjaantuu, minäkin opettelen koko ajan korstelua :)

  VastaaPoista
 17. Mä etsin itseäni lähellä olevan jälleenmyyjän tuolta: http://www.nailcity.fi/epages/25092009-1.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/25092009-1/Categories/Jaelleenmyyjaet

  Toivottavasti auttaa :)

  VastaaPoista
 18. Häikäisevän hieno! Merenneito tosiaan kuvaa erittäin hyvin, tälläinenhän olisi pitänyt olla OPIn Pirates-kokoelmassa.

  VastaaPoista
 19. Heei toi on tosi ihana lakka! ♥ tulee mieleen mun Orlyn lakka, joka melkein on kuin sama lakka :D harmi vaan, et se joutu tehokäyttöön ja loppu. siitä kait se rakkaus Orlyn lakkoihin alko? :D

  VastaaPoista
 20. Kiitti pinkkivinkeistä, tuo Kiki näytti iihanalta! Muutkin kurkkasin, mut eivät ihan niin vakuuttaneet (=joutuu must-have-listan sijaan sinne gotta-have-listalle ;D).

  VastaaPoista
 21. Mia: Kiitos linkistä :)

  milipili: Niin muuten olisi!

  enniii: Tää on samis Orlyn Halley´s cometin kanssa :)

  Sannu: Hihi :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥