perjantai 24. kesäkuuta 2011

St.Tropez NATURALS Radiance self tan for face

Muistatteko kun aiemmin kerroin St.Tropez itseruskettajista? Nyt sarjaan on tullut uutuuksia joista sain arvosteltavaksi itseruskettajan kasvoille. Eikä mikä tahansa, vaan ekosertifikoitu tuote


Eli siis minäkin pystyn nyt käyttämään kasvoille omaa itseruskettajaa vaikka joka päivä! Kiitos St.Tropez että olette tuotteen valmistaneet, ei enää pelkoa tukkimisesta. Olin niin innoissani kun kuulin tuotteesta! Ensimmäinen luomu itseruskettaja josta kuulen.

Inci:


St. Tropez itseruskettavalla, luonnonkosmetiikka tuotteisiin luokitetulla ja ecocert-setifioidulla kasvovoiteella saat säteilevän päivetyksen. Kevyt rusketus syntyy uuden luonnonmukaisen ruskettavan ainesosan, VEGETANin ansiosta. 
     Voidetta levitetään kasvoille 2-3 kertaa viikossa parhaan tuloksen saamiseksi.


Tuote on pakattu voidepurkkiin ja voiteessa on ihana pinkki shimmeri! Iholla tämä ei kuitenkaan hohtele onneksi. Otin tämän heti käyttöön koska halusin päästä kertomaan äkkiä teille testin tulokset :)
Tuotteessa on normaali voidemainen tuoksu. Voide on helppo levittää, on kuin kasvovoidetta. Ei jämähdä eikä jäänyt kulmakasvoihin.


Mitään huomattavaa rusketusta iholleni ei heti tullut eikä myöskään raitoja. Väri on luonnollinen, rusketuksen värinen. Juuri sellainen kuin halusin. Minä en tykkää tuotteista joilla tulee heti niin vahva väri että heikompia hirvittää. Tykkään tälläisistä asteittain väriä antavista, ne ovat turvallisempia.

Mikä on siis tuomioni? Kelle suosittelisin?

Ihastuin kyllä tuotteeseen, pitää jatkaa käyttämistä kesällä tiuhempaan tahtiin. Varmasti käytän talvellakin, olisi silloinkin kiva olla vähän väriä koska olen niin kalpea muuten.
Suosittelen tuotetta jos haluat hyvälle tuoksuvan itseruskettavan, tässä tuoksu on mieto ja voidemainen. Et halua heti vahvaa väriä vaan vähitellen käytöstä riippuvan rusketuksen. Et halua raitoja tai oranssia naamaa.
Lisäksi haluat suosia luonnonkosmetiikkaa. Jos tuntuu tutulta niin mieti tätä vaihtoehtoa ;)


Olen muuten edelleen täysin rakastunut mousse itseruskettavaan. Käytän tätä 2-3 kertaa viikossa ja pysyn sopivan ruskeana. 

Mikä tässä on sitten niin hyvää?

Se että voin levittää tätä aamuisin ennen pukemista; imeytyy hetkessä eikä tahri vaatteita. Ei tuoksu pahalta, ei tee raitoja. On luonnollisen värinen. En vaihda ikinä tätä tuotetta mihinkään muuhun!Arvatkaa kummassa osassa ihoa tuotetta on käytetty säännöllisesti?


Ja yhden tuotteen käytin jo loppuun, nimittäin sen aiemmin saamani ruskettajan kasvoille :) oli niin hyvä tuote! Välillä sekoitin kosteusvoiteen sekaan ja välillä laitoin paljaaltaan kasvoille.


Ihme, en nimittäin ikinä kuluta mitään tuotteita näin äkkiä loppuun! Kosteusvoiteet/voiteet jne. kestää mulla vuosia! En ole kuten eräät...Virve :D


9 kommenttia

 1. Ohoh, onpa aikamoinen ero!Hyvältä näyttää!Paljonko tuo maksaa ja msitä sitä saa?

  VastaaPoista
 2. Vau! Luonnonkosmetiikkafanina olen valtavan innoissaan tästä! Pakko saada... Tuli muuten eilen postista sun paljon hehkuttaman OPIn Princess Rule. Ja oli kyllä niin ihana lakka luonnossa kuin sun kuvissakin. Pinkkifanin must have lakka.

  VastaaPoista
 3. Itseruskettavista viis, mutta ihana uusi ulkoasu! Oikein raikas ja tyttömäinen, tykkään ^_^

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Ero on ihan huomattava! Ja luonnollinen. Tekstistä löytyy linkki eli Cesars shopista ja hinta on 29,80 e. On riittoisaa.

  Vauhtimamma: Onpa kiva kuulla että kuvani eivät pettäneet :)
  Luonnonkosmetiikan fanina tämä kasvoruskettaja on mieluisa tuote, ei ole tukkinut ja käytän n. joka 2-3 päivä :)

  Anonyymi: Mutta eiks me tarvita ruskettajia :D mutta tosi kiva että tykkäät :) oli muitakin kivoja mutta tämän kanssa oli selkein lukea :)

  VastaaPoista
 5. Hihi, ai että ihan "uusi ja luonnonmukainen ruskettava ainesosa". ;P Omiin silmiini ei incistä kyllä osu muuta kuin wanha kunnon DHA.

  VastaaPoista
 6. ^En nyt ihan ymmärtänyt tätä kommenttia, tarkentaisitko?

  VastaaPoista
 7. "Kevyt rusketus syntyy uuden luonnonmukaisen ruskettavan ainesosan, VEGETANin ansiosta."

  ^^Tuota tekstinpätkää luomuruskettajasta ihmettelin. Ruskettavan aineen siis sanotaan olevan tuo "uusi" VEGETAN, mutta inciä lukemalla ainut rusketuksen tuova ainesosa on dihydroxyacetone eli DHA, joka löytyy 99% muistakin itseruskettiavista, oli ekoa tai ei. :)

  VastaaPoista
 8. DHA:han tuossakin luomu-uutuudessa näyttää ruskettava ainesosa olevan, mistä lievät Vegetan-nimen napanneet :D

  VastaaPoista
 9. Mursuilija: Mutta eihän se tee tuotteesta huonompaa ;)

  tahma: Minä en siis itse INCIä tuotteeseen ole laatinut ja nämä ovat tosiaan uudesta Naturals sarjasta. Ja koska suosin luonnonkosmettiikkaa niin rakastuin tähän tuotteeseen :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥