maanantai 23. toukokuuta 2011

My Private Jet

OPI lakka My private jet on mustanruskea hologrammilakka. Tätä on olemassa vanha hyvä versio jossa on selkeä hologrammi. Uudessa versiossa hologrammi ei ole niin selkeä vaan taitaa olla enemmän hologrammista shimmeriä joka ei muodosta kuviota.


Onneksi minun lakkani on vanha ja oikea versio. Olenhan ostanut tämän vuosia sitten. Pitkästä aikaa lakkasin tällä. 3-4 kerrosta takaa parhaan tuloksen. Harmi kun aurinko oli vähän laiska mutta sain ihan hyviä kuvia kuitenkin.


9 kommenttia

 1. Silloin kun viimeksi tilasin kynsilakkoja, niin tilasin myös tuon My Private Jetin. Mulla taitaa vaan olla se uuden mallinen... tosin en ole koko kynnelle lakannu sillä, joten en ihan varmuudella vielä tiedä, mutta aika vahva epäilys on.

  Kaunis lakka, mä tykkään. :)

  Oliko muutes mun kynsilakkakokoelmassa yhtään lakkaa mitä sulla ei olis? Tarkoitan näistä OPI, China Claze, Color Club? :D

  VastaaPoista
 2. Hei, mun on pitäny sanoa, että Mäkki tuli perille ja kiittää kaupoista. ;)

  VastaaPoista
 3. Wow, this color is beautiful! Nice to see a brownish holo!

  Love,
  Kim

  http://kimskienails.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Aah, aina niin upea Jet, mullakin on tää vanhempi versio.

  VastaaPoista
 5. pikakyssäri: opi vs. china glaze vs. color club ?

  VastaaPoista
 6. Minna: Kiitos sulle :)

  KimsKie's Nails: MPJ is very pretty <3

  milipili: Se on kyllä parempi versio ;)

  PuttiMO: Ai mikä paras? Vai järjestys? Hmm. VAIKEE!
  Ehkä OPI on laadukkain mutta kallein. Jos mietitään suomen hintoja. Color clubin uusia kokoelmia saa suomesta ja ovat edullisia. Chinaa ei saa niin helposti suomesta mutta hinta on sopiva.
  OPI on ykkönen kyllä, Color club ja China glaze menee tasan koska molemmet on yhtä hyviä ja riippuu aina vähän kokoelmista mitenkä pahasti ne himottaa :)

  VastaaPoista
 7. Pitää hehkuttaa, että kotiutin juuri tämän ihanuuden, tosin tietenkin tuo holoton versio, koska toinen maksoi maltaita (ainakin eBayssa), mutta tykkään, tykkään ja tykkään! Tästä taisi tulla yksi lempilakoistani! Laitoin kaksi kerrosta, mutta luulen, että yksikin olisi piisannut, jos olisi lakannut oikein tarkasti.

  VastaaPoista
 8. ^Eikö olekin ihana lakka? Minäkin tykkään paljon :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥