keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Marilou Bio tuotteet

Marilou Bio sarjasta on ollut paljon puhetta ja kaikki haluavat tietää onko sarja hyvä. Voiko niin halpa olla oikeaa luonnonkosmetiikkaa? Kyllä! 
Sarja on Ecocert-sertifioitu joten se on luomua :) sarja on myös edullinen, tuotteet maksavat 5,50 e / kpl! Ei pahan hintaisia todellakaan.

Olen ollut jo pitkään aikeissa tilata sarjaa kokeiluun. Pääsiäisen aikaan Biodellyssä oli tarjous eli postarit 0 e. Olin heikko ja en voinut olla hyödyntämättä sitä. Tilasin puhdistusgeelin, kuorinnan ja naamion.


Marilou Bio Puhdistusgeeli

Olen aina ollut geelimäisten putsarien suuri ystävä. Tuotteessa on kiva tuoksu ja tämä vaahtoa hyvin. Puhdistaa meikit todella hyvin, vanulappuun ei jäänyt mitään.
Voisi olla todella hyvä nuoremmallekin iholle, oma rasvoittuva pintakuiva ihoni piti tästä todella paljon.

Marilou Bio Kuorintavoide

Ihan perustuote. Ei maata mullistava vaan juuri sellainen hyvä perus kuorinta. Kuori naaman sileäksi eikä se ollut mitenkään hirmu kuiva. Pidän näistä tuubeista, nämähän on hyvät matkalla, eivät vuoda pussukkaan.


Kasvonaamio viimeisteli ihonpuhdistuksen. Oikein miellyttävä kasvonaamio. Ei ärsyttänyt ja kasvot olivat sileämmät. Myös tässäkin on hyvä tuoksu ja sarjassa yleensäkin loistava hinta-laatusuhde.

Joko olette kokeilleet sarjaa, mitä kokemuksia teillä on?

Lisää kokemuksia Nean blogista :)

6 kommenttia

 1. On omaa kokemusta viikon ajalta. ;D Mielenkiintosta lukea sun mielipide. Olen jostakin samaa mieltä, mut jostakin eri mieltä, mutta kirjotan sitten omassa blogissa siitä enempi. ;) Siitä olemme yhtä mieltä, että tuotteet on hyviä ja hellävaraisia. :)

  VastaaPoista
 2. Hei vaan!
  Ajattelin vinkata tällaisesta kilpailusta jossa voi voittaa arvokkaita RIO-kynsituotteita. Olisi hauskaa jos palkinnon voittaisi joku joka tekisi tuotteista arvostelun blogiinsa :)

  http://www.stara.fi/kilpailut/kesan-hoteimmat-kynnet/

  VastaaPoista
 3. Oi noi purkit on tosi söpön näköisiä! Onko tuo nettikauppa luotettava uskaltaako tilata?

  VastaaPoista
 4. Hei! Aiheeseen liittymättä millainen kamera sinulla on? Kuvasi ovat todella laadukkaita ja hyviä, ja itse etsin kameraa jolla saisi hyviä meikki/kynsikuvia. Kiitos ja oikein hyvää kevättä :)

  VastaaPoista
 5. Minna: Odotan innolla :)

  Petra: Kiitos vinkistä :)

  Elisabeth ja Heidi: Tuubit on tosi söpöjä ja vetoavia :)

  Anonyymi: Toki on luotettava, pari kertaa olen tilannut ja tulevat parissa päivässä :)

  Anonyymi: Kiitos samoin hyvää kevättä sinulle :) ihan normi Sonyn digikamera on, ei mikään kallis :) taisi maksaa n.150 e jos muistan oikein.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥