tiistai 15. maaliskuuta 2011

Raspberry rush + Shirleyn laatat

Color clubin uuden tuoksuvan Wicked sweet kokoelman Raspberry rush pääsi kynsilleni. Ehkä hieman ennakkosuosikki :) alkaa jo tekemään mieli kesäisempiä värejä.


Tilasin Shirleyltä laattoja. Tilauksen kanssa oli hieman ongelmia. Ensimmäinen tilaukseni tuli kuplamuovikuori revenneenä perille ja kuori tyhjänä. Se meni omaan piikkiin ja voin sanona että ketutti. Otin halvemman ( n. 5 e ) lähetyksen jossa ei ollut vakuutusta. Aikani Shirleyn kanssa väiteltyä sovimme että maksan lisää ja hän lähettää laatat uudestaan ja maksan vain puolet. Tällä kertaa vakuutettuna ( n.9 e )  lähetyksenä. Molemmilla kerroilla kirjeet tulivat alle viikossa perille.

Kysyin Shirleyltä etukäteen toimivatko laatat ja hän vakuutti niiden olevan hyviä. Avattuani kuoren huomasin niiden olevan samalta valmistajalta kuin vähän huonot Chez Delaneyn D laatat :( voi hemmetti.
Päätin nyt kuitenkin heti niitä kokeilla koska lupasin niistä kertoa. Näiden kaiverrus tuntuu samalta kuin D laattojen eli näihin jää vanua kun niitä pyyhkii puhtaaksi. Lisäksi omat Konadin muoviscraperit ovat jotenkin vääntyneitä, ne jättävät rantua pyyhittäessä. Pitää sanoa miehelle että fixaa niitä.
Meni siis vähän hermot leimaillessa etenkin noita isoja kuvioita. Leimailin kuvioita kahdesta eri laatasta. Pienet hepat onnistuivat hyvin mutta iso kuva on liian iso Konadin isolle leimasimelle, Magno Nailsin XL stampperilla ne onnistuvat paremmin. Silti leimaukset eivät ole täydelliset, eikä ole nyt tarkoituskaan koska tämä oli vain kokeilu.

Mikä on siis tuomio? Laatu ei ole paras mahdollinen mutta kokeilin tosiaan vain kahta laattaa. Mutta sama valmistaja, kaikki laatat ovat samanlaisia ja Shirley muistaakseni itsekin sanoi että osassa on ongelmia. Jos siis hermot kestävät ja ihanat kuviot houkuttelevat niin kokeile ihmeessä. Mutta kyllä Konadin laatat on aina parhaita eikä niiden kanssa tarvitse tapella.


21 kommenttia

 1. Peukalon ruusukuvio on täydellinen! Myös my little pony on aivan ihana! Pitäisiköhön sitä riskeerata ja kokeilla? Olin jo unohtanut ton koko jutun, sillon kun ne ilmesty niin niitä kattelin... kivoja water decaleja myös oli.

  VastaaPoista
 2. could you make some pictures of the Stamping Plates, i ordered some yesterday :) the Motives are really lovely.

  VastaaPoista
 3. Onpa upeat noi koko kynnen kuviot! Mä kanssa tiedän miten tuskasta on leimailla niillä Chez Delaneyn D-sarjan laatoilla. Jotkut kuviot onnistuu hyvin ja jotkut ei sitten MILLÄÄN!

  Konadit on ehdottomasti parhaimpia, mutta kuviot ja kuvat voisi olla erikoisempia. Muilla on kuvat enempi mun makuun.

  VastaaPoista
 4. Uih, ihana tuo pikkurillin poni :)

  VastaaPoista
 5. Huskat kynnet! :) Tylsää vaan kun on tollasia ongelmia tilausten kanssa. :/

  VastaaPoista
 6. Iiiiih, ihana tuo Raspberry rush!!! Niin tulee kesäfiilis! Mä en yleensä edes perusta kauheesti noin tumman pinkeistä lakoista, mutta tää on kyllä saatava! Ja noi heppaleimaukset, <3<3<3! Täytyy ehkä hankkia tuo laatta vaan noiden takia!

  VastaaPoista
 7. Huomaa kyllä, että laatu ei ole ihan konadin veroinen. Mutta kuviot ovat kyllä aivan megahyperihania <3

  VastaaPoista
 8. Mulla on ollut ongelmia Konadin laatoissa, en tajua miksi kun sain jopa halpislaatoista paremmin otettua kuin Konadin. Pitää vaan harjoitella tai ostaa uusi leimaisin.

  VastaaPoista
 9. Tuo My little pony laatta päätyy napsutuslistalle. Kertakaikkiaan ihana kuvio! Ja muutenkin todella upeat kynnet.

  VastaaPoista
 10. Weezer: Harmi vaan että hienoimmat water decalsit oli loppu kun tilasin :(

  Andariel: Yes I'll post pictures whenever I use these :)

  Minna: Nämä Shirleyn laatat rikkoo kyllä tekijänoikeuksia, eihän noita Hello Kittyjä, My little ponyja ja Betty Booppeja saisi noin vaan tehdä laattoihin...

  Hansku83: Se on ihana :)

  Mursvin: Ne on aina ikäviä :/

  miu: :)

  corina pachiu: Thank you :)

  Sara: Swacthit Color clubeista tulee loppuviikosta ;))

  hiutale: Joo-o, en yleensä suvaitse näin epäonnistuneita leimauksia :D

  milipili: Sulle leimaisin nämä :)

  Duvessa: Harjoittelemalla se onnaa. Mulla toimii kaikki vanhatkin leimasimet joten ei kannata heti ostaa uusia :)

  Nette: Kiitos :)

  Vauhtimamma: Kiitos, se on todella ihana kuvia <3

  VastaaPoista
 11. Oi kuinka nätit kynnet! ;) Oikeastaan mä en välitä my little pony:sta mutta kynnellä se näyttää oikein söpötä. :)

  VastaaPoista
 12. Juu sen olenkin arvannu jo silloin kun ensimmäisiäni laattoja valitsin, jotka olivat Konadin. Kun ei Hello Kittyä löytyny niistä... :( Katselin noita laattoja ja mulla alko kamala himotus niihin! Näin jo mielessäni kaikenlaisia visioita kynsilläni. :D

  VastaaPoista
 13. Tosi ihanat kynnet! <333

  Hei mistä/keneltä/miten olet saanut tuon official polish addict tunnuksen? :)

  VastaaPoista
 14. ^Jostain blogista nappasin...en muista enää mistä...

  VastaaPoista
 15. Eksyin tänne sun blogiis vasta iha äskettäi (: Mut kiva blogi^^

  Aivan ihanat kynnet ♥ :3

  VastaaPoista
 16. beautifulll
  loved it
  kisses
  juliana from brazil
  www.vernizdavez.blogspot.com

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥