sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Benecos ripsiväri

Minulta on kyselty ripsiväreistä ja kynsilakoista ekomerkeiltä. Ja nyt voin vastata toiveeseen, molemmista on tulossa esittelyjä. Ripsiväri tänään.

Benecos luonnonkosmetiikka on tyylikästä, modernia, urbaania ja trendikastä.
BDIH-sertifioitujen Benecos -meikkien ansiosta sinun ei tarvitse luopua perinteisessä kosmetiikassa arvostamastasi tyylikkyydestä. Alati kasvava sävyvalikoima kattaa upeimmat trendisävyt sekä luonnollisen, maanläheisen sävymaailman.


Benecos ripsiväri lupaa runsasta pigmenttiä, tuuheutta ja hyvää levittyvyyttä.

Ripsivärin pakkaus on nuorekas ja siisti. Mascaraa pakkauksessa on 8 ml ja hinta on noin 8 e. Väreinä ruskea ja musta. Minun mascarani on musta.

Ripsivärissä on mukana hieman voimakasta tuoksua joka tuntuu lähinnä avatessa, ei niinkään laittaessa. Mascaraa tuli heti ekasta kerrasta asti harjaan sopivasti. Mascaran harjaosa on sopiva, ei niin iso kuin MF FLE:ssä mutta ei ihan pieninkään mihin olen törmännyt. 
Tämä ripsiväri on todella helppoa poistaa. Minulla on tällä hetkellä käytössä Nivean silmämeikinpoistoaine joka on kyllä tosi huonoa. Sillä saa hangata ripsivärejä pitkään mutta Benecos lähtee heti pois.


Mascara levittyy ripsille hyvin siististi. Ripset eivät klimppaannu yhteen vaan hieman harjaamalla ne ovat heti erotellut ja tuuheammat.


Benecosin ripsiväriä suosittelisin sinulle joka haluat selvitä meikkauksesta aamulla nopeasti ja heti siistillä lopputuloksella!

Tässä muutama linkki nettikauppoihin josta saa tilattua...

Huomenna lisää Benecos sarjasta!

13 kommenttia

 1. Jos nuo ripset on sun mielestä erotellut ja tuuheat, niin tahtoisin nähdä mitkä sinun mielestäsi eivät ole! Ei kyllä todellakaan sytyttänyt... Toisaalta jos olet nuo ilmaiseksi saanut, niin kai niitä pitää yrittääkkin kehua...

  VastaaPoista
 2. No huh huh, nousitko väärällä jalalla sängystä? Luuletko että minun on pakko kehua tuotteita joita saan ilmaiseksi? Ei todellakaan ole. Mielipiteeni on aina rehellinen ja puolueeton, toisin kuin sinulla.

  VastaaPoista
 3. Mä uskon sua CN, että et kehu ilmasta tuotetta vaan sen ilmaisuuden takia. ;) Sä oot fiksu likka ja tiedät sen, että jos jauhat täyttä paskaa, niin menetät uskottavuuden pidemmän pääle... ajatteliko tämä anonyymisti kirjoittava sitä seikkaa? ;)

  Olen aina ihmetelly, että miksi tuollaisia viestejä kirjoitellaan anonyymisti? Miksi muna ei riitä antamaan omaa nimeä tai edes kunnollista nimimerkkiä kommentille missä ollaa olevinaan niin munaa omaavia kun uskaltaa sanoa soraääniä? Olisi arvostettavampaa jos uskaltais sit samaan syssyyn antaa oman nimensä tai nimimerkkinsä esille jos on kerta sanottavaa... ;)

  VastaaPoista
 4. Minna: Tietty ryhmähän se on joka näitä kommentteja antaa eivätkä he kuulu näiden tuotteiden kohderyhmään millään tavalla ;)
  Ja mun omat ripset on pienet ja olemattomat, ei anonyymi voi tietää miten paljon ripsiväri on niitä pidentänyt ja tuuheuttanut.
  Tosielämässä sinä et millään ripsivärillä saa sellaisia ripsiä kuin L´oreal / Maybelline mainoksissa.

  VastaaPoista
 5. Mä ostin samaista ripsaria pari viikkoa taaksepäin ja olen huomannut että pesu onnistuu jopa pelkällä vedellä. Käytössä huono puoli on se että se saattaa aavistuksen valua tai murustaa päivän päälle, joten on hyvä vähän vilkaista peiliin silloin tällöin. Itse käytän nykyään mahdollisuuksien mukaan vain luomukosmetiikkaa iholle ja silmiin. Kynsilakkoja ei lasketa! ;D ja tämä ripsari saa käytettävyydesta ja hintalaatusihteesta täydet pojot.

  Usein luomukosmetikka on turkasen kallista! Ostin saman edullisen sarjan kajalin, huultenrajauskynän ja värivoiteen. Värivoide on hivenen liiankin nopea kuivahtamaan joten sekoitan siihen öljyisempää Mádaran värivoidetta mukaan ja toimii. Kynät toimii hyvin ja on tarpeeksi pigmenttiä jne. Tykkään kyllä! Kun mulla on niin haastava naama. Rasvoittuva ja ihohuokoset on isot ja olen laiska korjailemaan meikkiä päivän aikana.

  VastaaPoista
 6. No eikai kukaan oikeasti luule, että ripsarimainoksien ripset on saatu aikaan ko tuotteilla?!

  Tarkoitin vaan, etten tuon kuvan perusteella todellakaan vakuuttanut ainakaan tuosta erottelevuudesta..

  Johanna (Siinä teille nimimerkkiä jos helpottaa!)

  VastaaPoista
 7. Muuten vaikuttaa hyvältä, mutta kun en todellakaan tarvitse lisätuuheutta :D jos tiedät jotain hyviä erottelevia ripsareita jolla saisi tällaiset tupsukasat (srsly, ripsiä kasvaa siinäkin mihin yleensä laitetaan eyeliner...) niin ottaisin vinkkejä vastaan mielelläni :)

  VastaaPoista
 8. Mulla on luonnonkosmetiikasta Dr. Hauschkan ripsari ja oon ollut siihen ihan tyytyväinen kun se tekee luonnollisen näköiset ripset ja levittyy tasaisesti. Sopii arkikäyttöön kun haluu vaan vähän väriä ripsiin eikä semmoisia "kaboom!" ripsiä. ;) Ehkä pitäisi kokeilla seuraavaksi tuota Benecosta kun se on hinnaltaankin halvempi ja jos sillä saisi sitä "kaboomiakin" vähän. ;P

  Mullakin on jotain Nivean silmämeikin poistoainetta ja sillä tosiaan saa hangata ripsareita pitkään pois. Aamullakin voi joutua putsaamaan välillä vielä edellispäivän ripsareita pois. :S

  VastaaPoista
 9. Thera: Benecosilla on myös kynsilakkoja. Sarja on muutenkin edullinen ja siitä löytyy kaikkea tarvittavaa. Kirjoittelen lähiaikoina Benecosista lisää :)

  Anonyymi: Tämä olikin vain yksi mallikuva, säästin muut kuvat huomiselle ;)

  strange: Voi apua. Nyt ei tule mieleen kun itse haen tuuheutta ja pituutta...tietääkö joku muu hyvää erottelevaa ripsaria?

  Rairuu: Juuri huomasin että Marimekon tyynyliinoissa on ripsaritahroja jotka eivät lähde pois. Kiitos siis Nivea ettet putsaa meikkejä kunnolla pois. Onneksi mulla on Cliniquen silmämeikinputsari seuraavana ja se on todella hyvä!

  VastaaPoista
 10. Kiva kuulla kehuja tuosta Benecosista, on niin edullista, että melkein epäilyttää :D. Mulla oli Santen ripsari viime vuonna käytössä. Olin siihen ihan tyytyväinen, kun en ole koskaan mitään kummempaa ekstraa ripsiväriltä osannut kaivata. Sillä sai siis värikerroksen ripsien päälle ilman paakkuja, kyllä sitä mielestäni erottelevaksi voi sanoa, pidentäväksi ehkä ei. Samassa pakkauksessa tullut silmänrajauskynä sen sijaan on aika susi.

  VastaaPoista
 11. ^Sun pitää katsoa huomenna lisää kuviani Benecosin ripsiväristä, voit päättää itse teekö se mitään extraa ;) ei näitä tarvitse epäillä, hyviä tuotteita ovat :)

  VastaaPoista
 12. Ei oikein saanut muakaan vakuuttumaan kyseinen ripsiväri, mutta ehkä se lopputulos riippuu paljolti myös siis omista ripsistä :)

  VastaaPoista
 13. ^Ja jos minä tykkään jostain, ei se tarkoita sitä että kaikkien olisi tykättävä. Sekä toisinpäin :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥