tiistai 28. joulukuuta 2010

Muutamia kuvia joululta...

Nyt olen saanut sanottua minua vaivanneen asian ja bloggaaminen jatkuu entisellään. Tässä muutamia lakkauksia menneiltä päiviltä :) ihania koristeluja tulossa, tuntuu että pieni tauko ja avautuminen teki hyvää! Tekisi mieli laittaa kynsiä koko ajan mutta liian vähän aikaa, liian vähän kynsiä...tarvitsisin ihmisiä kädet ojossa minun luokseni, saisin toteutettua kaikki ideat joita on pää täynnä!

OPI Designer Series Extravagance


China Glaze Jolly Holly


OPI Don't Toy With Me!


OPI Dear Santa


Kaikki yllättäen hieman jouluisia :)

Hei ja muistakaa bannerikilpailu! Lisää osanottajia kaivataan, tungosta ei nimittäin ole :) haluatko oman taideteoksesi blogini banneriksi? Ota nyt osaa, aikaa oli vuoden loppuun asti!

10 kommenttia

 1. Kauniita kynsiä -taas.
  Kyllä mä voin taas kasvattaa pitkät kynnet ja tulla sun oven taakse jonoon. Olisikin kiva saada taas näyttävät kynnet =D
  Hyvä, että jatkat blogia!

  VastaaPoista
 2. Kiva että jatkat bloggailua paremmalla mielellä! Minä en osaa taiteilla kynsiini vaikka ne pitkät ovatkin, mutta käyn silti päivittäin katsomassa millaisia kynsiä sinä olet tehnyt. Olisin heti oven takana ojentamassa lisäkynsiä kädet ojossa jos se olisi mahdollista :D. Vaikka Savossa olenkin, tuskin ollaan kovinkaan lähellä :)

  VastaaPoista
 3. Minun kynsiä saa kyllä laittaa ihan vapaasti - paitsi ne ovat kyllä melko töpöt. :')
  Ihana tuo eka lakkakuva, niin nätti sävy ♥
  Sääli ettei oikein löydy noita taiteellisia lahjoja, eikä oikein ole kunnon kuvanmuokkausohjelmaa jotta voisi osallistua tuohon kisaan. Tyydynpä siis odottelemaan voittajan julkistamista. ;)

  VastaaPoista
 4. Extravaganze on niin ihana! Vielä kun olis auringonpaistetta! Sun avautumiseen vielä... asia on verrattavissa kaikkeen muuhunkin taiteen toteuttamiseen, esim musiikkiin. Eihän voi sanoa, että kaikki on jo keksitty kun uutta musiikkia ja taidetta syntyy koko ajan. Seuraan itse läheisesti vierestä tuskailua tekijänoikeuksien kanssa, asia on tosi hankala ja inhottava, etenkin jos elanto riippuu siitä. Ei voi muuta sanoa kuin että voimia, sun faneja löytyy aivan varmasti jotka arvostaa ja antaa kunnian sun työlle ja vaivannäölle! (aina välillä pitää avauta, tekee vaan hyvää :))

  VastaaPoista
 5. Misty: Eikä tarvitse välttämättä olla pitkät kynnet, lyhyetkin on kauniit ja niitä saa koristeltua :)

  Satu: Eihän sitä tiedä miten läheltä ;)

  Rairuu: Ei se haittaa, kyllä lyhyiin saa varmasti jotain aikaan :)

  Weezer: Kiitos kivasta kommentista :) voi kun olisi ollut auringonpaistetta niin Extravagancesta olisi saanut vielä paremman kuvan...

  VastaaPoista
 6. OPI Designer Series Extravagance on tosi ihana! Näiden kuvien perusteella tosin haluaisin vaikka kaikki nämä..
  Mutta jos mä olisin sun kaveri, niin kyllä olisin tyrkyttämässä kynsiä sulle koristeltavaks :P

  VastaaPoista
 7. ^Kaikki on ihania lakkoja :) itse tykkään eniten Dear Santasta :)

  VastaaPoista
 8. Ihania lakkoja kaikki! Onneksi mulla onkin jo nuo kaikki muut, Dear Santa lähtee kyllä seuraavaan tilaukseen. Samanlainen maku. :)

  Voi kun asuttaisiinkin samalla suunnalla, tulisin ilomielin kynsiä koristeluttamaan. Ite olen vähän laiska muuta kuin lakkaamaan...

  VastaaPoista
 9. milipili: Thanks :)

  SHF: Sulle koristelisin mielelläni jotkut ihanuudet :) Dear Santa on kyllä hankkimisen arvoinen. Kullan kimallus ei näissä kuvissa edes näy mutta pullo antaa vinkkiä siitä :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥