sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Ingrid

Inkku on China glazen Vintaxe Vixen kokoelmasta josta hieman jälkikäteen tuli sittenkin hankittua jotain. Muodikas ruskea kultaisella shimmerillä. Hyvä laadultaan, yleensä Chinan lakoissa ei valittamista olekaan :)


Päälle tein Konadin legendaarisella m57 leopardilaatalla ja Color club Wild and willing lakalla leopardit. Olen lukenut jostain blogista, anteeksi en muista mistä, että tämä leopardikuvio olisi hieman jo kulunut ja mauton! Ei kai? Ei minusta ainakaan *hihi*.

Olisinko minä itse aloittanut sen villityksen täällä? En muista mutta saattoi olla ihan ekoja Konadin laattoja mitä hankin ja ikuinen suosikkini. Ette pääse leopardilaatasta ikinä eroon täällä blogissa :D

21 kommenttia

 1. Ei se mikään mauton ole. Munkin suosikkikuvio :) Ymmärrän toisaalta sen, että jos haluaa aina olla erilainen ja erottua, niin ei se leopardilla onnistu, mutta toisaalta kaikki jutut on nykyään tuolla logiikalla out heti kun joku on ne esitellyt ja Suomeenhan osa jutuista tulee muutenkin viiveellä. Jotkut ehkä luulevat olevansa aikaansa edellä eivätkä voi käyttää samoja juttuja kuin muu kansa, mutta kaikkihan nykyään on yhtä massaa, kun joka kaupungissa on mm. samat ketjukaupat kuten H&M ja Seppälä, mitä esim vaatteisiin tulee.

  Mä en elä muodin mukaan, vaan fiiliksen, joten uskalla käyttää sitä mikä tuntuu itsestä hyvältä. Toki ostan sitä, mitä tarjolla milloinkin on neikä mulla mitään ysärikampausta ole ;D

  Leopardista vielä. En muista kyllä toisaalta livenä nähneeni monella ylipäänsä konadointeja ja toisaalta ihastusta leopardit aina herättävät. sh

  VastaaPoista
 2. Höpönpöpö, ei leopardikuvio ole kulunut, nimimerkillä henkilö joka hankki ensimmäiseksi laatakseen kyseisen m57 laatan. Jos itse pitää kuviosta niin mikäs siinä, antaa palaa vain! :)
  Nätin värinen lakka, tekisi mieli syödä se - mutta tuskin se kovin hyvältä maistuisi. :P

  VastaaPoista
 3. Yksi hiljaisista vakkarilukijoistasi täällä, hei. :)
  On jotenkin hauskaa nähdä täällä näitä leopardijuttuja, kun ne on niin sua! Ihan sama, onko ne kuuminta huutoa vai ei. Ja Ingrid on kyllä ihana, pitäisköhän laittaa hankintalistalle...
  Pakko vielä sanoa, että mun mielestä tää posti oli kirjoitettu tosi hauskasti persoonallisella otteella ja kieliasukin oli ok. Jatka samaan malliin! Ymmärrän, että nää ei ehkä oo sulle niin tärkeitä juttuja, mutta ajattelin kuitenkin antaa positiivista palautetta. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana brokadikuvio!<3 Tuo leoprintti näyttää aivan eriltä, kun sen "käyttää" noin.:)

  VastaaPoista
 5. taidat kuvitella itsestäsi vähän liikoja. ai että sinäkö olisit aloittanut koko sen villityksen ja rakkauden tuota m57 kohtaan ? haha, anna mun kaikki kestää..

  VastaaPoista
 6. ThRiSzHa: Thank you :)

  Anonyymi: Kivakiva :) en ole minäkään ikinä nähnyt Konadeja kellään vieraalla...mitä? Eiks mun kasarikampaus ole muka in?

  Rairuu: Kiitos :) ei varmaan maistuisi mutta nätti on!

  Pintu: Moi :) kiva että tykkäät ja kiitos palautteesta. Tervetuloa jatkossakin lukemaan :)

  MouMou: Kiitos :) tässä tapauksessa tuo on vähän huomaamattomampi kuin aiemmin tekemissäni :)

  Anonyymi: No mutta terve! Kateellisuutta ilmassa? Vähän siltä kuulostaa. Kyllä mä taisin aloittaa m57 villityksen, onhan tuolla laatalla jo pari vuotta leimailtu ;)

  VastaaPoista
 7. Voi huoh mikä anonyymi edellä^^ .. Se ei nyt oikein tainnut tajuta tätä juttua.. :D

  Mutta itse asiaan: itse en oikein pidä leopardista, mutta en varsinaisesti vihaakkaan. Lähinnä en tykkää siitä, jos se leopardikuvio on aina ainoa jota kynsiin leimataan ja ollaan niin erikoisia, vaikka tilastollisesti tuo laatta olisi varmaan eniten ostettu, ainakin Suomessa. Mutta kuviossa sinänsä ei ole mitään vikaa. ;

  VastaaPoista
 8. Sonne: Juu, ei sillä oikein lähtenyt ;) kyllä mä luulen että tuo laatta on suosituin suomessa. Eniten olen sillä itse leimannut ja mykyään tuota kuviota näkee enemmän eri blogeissa ;)

  VastaaPoista
 9. Mä ainakin jossain vaiheessa kritisoin tota leokuviota, mutten kyllä tiedä sanoinko sitä mauttomaksi. Ite tykkään kyllä leopardikuviosta, mutta teen sen mielummin käsin, kun tuntuu, että tota leimattua versioa näkee (ainakin blogeissa) ihan kulumiseen saakka. Toi printti on kuitenkin niin sua, että se toimii kyllä hyvin, ehkä juuri siks, että yleensä se ei ole sulla ihan perinteisenä mustat leopardit pinkillä pohjalla tai muuten tylsästi.

  Mä en itseasiassa ole käyttänyt ton laatan kumpaakaan eläinkuviota kertakaan, mutta olen hyvää vauhtia ylikuluttamassa sitä fishnet-kuviota samasta laatasta, joten kaikki tyylillään :D

  VastaaPoista
 10. nätti väri, mulla ei China Glazen lakkoja ole yhtiäkään, mutta tulevaisuudessa aijon ostaa jos halvalla löydän ;)

  lakkaatko sä joka ikinen päivä kyntesi? =)

  VastaaPoista
 11. No hei, tässähän on jo vähän sitä jouluista vibaa! ;) Ainakin mun mielestä. Leopardikuvio ei tässä näytä ollenkaan leopardilta, enemmän joltain vaan koristeelliselta kuviolta.

  Itselläni ei (vielä!) ole Konadeja, haaveilen vasta.

  VastaaPoista
 12. Äh voi ei kuinka ärsyttää kun kirjoitin pitkän (ja tärkeän) kommentin ja kun yritin painaa julkaise kommentti, niin eikös netti mennytkin pois päältä. No mutta kirjoitan sitten udelleen kaikki. Eli olisin kysellut sulta olisko sulla mitään hajua mikä mun kynsiä vaivaa. Kun näistä on jotenkin todella oudosti parissa päivässä lähtenyt väri. Tarkoitan pikemminkin kynnen kärjestä, joka kuuluisi siis olla normaalistikkin valkoinen, niin mulla ihan yhdessä illassa nyt lähti se loppu valkoisuus pois. Pieniä laikkuja valkoista on enää jäljellä, eli käytännössä nyt noista kynnen kärjistä tuli läpinäkyvät! Mistähän toi ilmiö vois johtua? En ole tehnyt näille mitään kummempia, mitään lakkaa en ole käyttänyt yli kuukauteen kun kasvattelen ja laitan vain kynsinauha rasvaa iltaisin.. Mut mietin voisko se johtua jotenkin jos kynnet on tavallaan liian kosteutettu/ kosteat kaikista rasvoista ja voiteista ku muista? Koska kynnet ei ainakaan tunnu mitenkään ohuemmilta, vaan tosi vahvoilta. Ainoa että se valkoinen väritys haihtui pois.

  VastaaPoista
 13. Kuten arvelitkin, China Glazen Peace on Earth sopii mainiosti konadointiin. Että olen rakastunut siihen ihanaan oliivinkullanvihreään! Se on niin omintakeinen ja kaunis.

  VastaaPoista
 14. m57 on minunkin ensimmäisiä laattojani ja yksi supersuosikeista. Tykkään sen kaikista kuvioista, leopardi on kyllä suosikkini <3 Tiikeri/seepra on kyllä myös hyvä.

  VastaaPoista
 15. S: Voi muuten olla että sun blogista luin haukut leokuviosta :DD
  Mä taas tykkään enemmän leimatusta mutta toki voisi itsekin tehdä täplät kynsiin :)

  juttaaa: Kyllä mä melkein lakkaan :)

  Mohn: Kyllä sun pitää hankkia jos yhtään tuntuu että tulisi leimailtua ;)

  Anonyymi: Ainakin mulla lähtee valkoisuus pois jos rasvaa tositosi paljon tai liuottaa vedessä...jos olet rasvailematta niin kyllä sen pitäisi palata takaisin valkeaksi, ainakin mun logiikka sanoo näin?

  Sugarfree: Tosi kiva että sopii :)

  Anna: Seepra on myös tosi kiva kuvio :)

  VastaaPoista
 16. Ei oo out ollenkaan, lepardit rules!
  Ingrid on nätti lakka, mutta aika tylsyys yksinään, tämmöinen tyylikäs konanointi on tuonut sen eloon!

  VastaaPoista
 17. ^Ehkä Ingrid tosiaan on vaisu yksin? Kyllä varmasti välillä sitä käyttäisi yksin mutta kaksin ehkä kivempi :)

  VastaaPoista
 18. No hehheh, aivan varmasti tulisi leimailtua! Sehän mua tässä vähän pelottaakin, että jos kokeilen niin se on sitten menoa ja mopo karkaa totaalisesti käsistä ja elämä on yhtä laattaa sen jälkeen. :-)

  Anonyymille vielä tuosta kynsien värittömyydestä. Itselläni on normaalisti hyvin selkeät ja valkoiset kynnenpäät, tähän tyyliin (joskin tuossa kyllä vähän kellertävät ;) ):
  http://pakolliset.blogspot.com/2010/10/rimmel-french-manicure-ja-nail-tip.html

  Mutta esim. aina suihkun jälkeen ne saattavat olla lähes läpinäkyvät, joskin yleensä valkoisuus häviää vain osittain. Samaa tapahtuu toisinaan, kun rasvaa kädet todella runsaskätisesti. Aina se valkoisuus kuitenkin palautuu, se ei ole vielä koskaan hävinnyt pysyvästi. Kysymys lienee siis kynnen "kastumisesta" tms.

  VastaaPoista
 19. Tuo valkoisuuden poistuminen kuulostaa siltä, että kynsilevyjen väliin on mennyt ilmaa eli kynsilevyt eivät ole ole kiinni toisissaan. Kenties kynnet liuskoittuneet tai "avautuneet" kärjistä? Öljyä kannattaa varmastikin silti käyttää ja kyllä mä rasvailisinkin. Ennemmin vois kuvitella, että veden kanssa on lotrattu..? Hanskat aina käteen tiskatessa ja siivotessa :)

  Myös kynsilakka saattaa suojata hieman tuolta ilmiöltä ainakin jos levittää lakkaa kynsien kärkien päälle. Jos nyt lopettaa rasvailun kokonaan, niin kynnet kenties kuivuvat ja lähteävt liuskoina irti. On hoitolakkoja, jotka sitoo kynsilevyjä toisiinsa, sellainenkin voisi siis olla kokeilemisen arvoinen. sh

  VastaaPoista
 20. Toivottavasti Anonyymi käyt lukemassa hyvät vastaukset ja vinkit :) kannattaa kokeilla noita niksejä jos apua löytyisi ;)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥