tiistai 23. marraskuuta 2010

Cowgirl up

 
China glaze Cowgirl up & Nfu Oh 38  Onko tullut käytettyä Nfu Oh lastulakkoja?
  Dior viisikko Silk satinilla tehty meikki. Pohjustus UDPP + Gosh Love that Pink! puikko. Mun mielestä tästä tuli ihana talvinen jääkuningatar meikki :)
  Ripsissä minulla on Max Factor FLE ja eyeliner Lumene Blueberry.


  15 kommenttia

  1. Nätti kynsilakka ja nätti meikki. :) Sopii kyllä hyvin näin talvella, etenkin kun pakkasetkin kiristyivät niin tulee enemmän jääkuningatar fiilistä. ;)

   VastaaPoista
  2. Kun saisikin jostain noita Nfu Oh:n lakkoja!!! Yksi suomalainen nettikauppa niitä vissiin myy, mutta niillä oli ihan älyttömät postikulut ja INHOSIN sitä, että yhtäkkiä laskuun pärähti vielä erillinen 23 %:n ALV, joka ei siis tilausta kasattaessa näkynyt. MUR. Kiukustuin tuosta niin, että ainakin siitä paikasta jäin Nfu Oh:t tilaamatta.:/

   VastaaPoista
  3. Ihana talvinen silmämeikki! yritin jotain tuonsuuntaista taikoa tässä pari pvää sitten, mutta ei se oikein onnistunut ;) harjoitusta, harjoitusta..

   Kynnetkin ovat kauniit :) lastulakkoja ei meikäläisellä ole, mutta kivalle näyttävät. Irtoavatko ne ihan nätisti kynsilakanpoistoaineella? mulla on kauhukokemuksia jostain glitterlakoista, kun olen hangannut raivolla niitä pois, eikä millään meinannut irrota....;)

   VastaaPoista
  4. Olen ettinyt suomalaiset nettikaupat läpi, ja en vaan ole löytänyt Nfu.Ohin lastulakkoja. :'/ Löytyiskö Ebaysta?

   VastaaPoista
  5. milipili: Kiitos :)

   Rairuu: Olisi kiva käyttää luomiväriä tai edes rajausta mutta nyt pakkasilla silmät vuotavat vettä joten meikkaus on minimissään...

   Papu: Sama homma. En tilaa enää sieltä sikamaisilla postikuluilla kerran lakat tulivat puolta halvemmilla aikaisemmin. Myös hinnat on ilmoitettu liian epämääräisesti. Ihan saman hintaiseksi tulee tilata FabulouStreetiltä. Tulevat myös yhtä nopeasti.

   Heini: Ihan hyvin irtoavat...onneksi. Ei nyt yhtä iisisti kuin normilakka joten ei kamalan usein jaksa näillä lakkailla.

   Timangy: Kynsisalonki Näytä kyntesi myy näitä mutta muista katsoa loppusumma ennen tilauksen vahvistamista koska tulee alv vielä. On siis suomalainen nettikauppa.

   VastaaPoista
  6. Ihana meikki! Vitsi miten kaunis!

   Oon himoinnu tota Cowgirl Up lakkaa jo vähän aikaa, se on just täydellisen värinen :) Nufuja haluisin tilata, mutta en osaa päättää että mitä niistä... Mites ne niiden hololakat, onko ne hyviä vai pysyykö ollenkaan kynsissä?

   VastaaPoista
  7. ^On ne ihan hyviä, hieman hankalia ehkä levittää. Kyllä ne taisivat pysyä, aikaahan siitä on kun olen niitä käyttänyt niin ei ihan muista :D

   VastaaPoista
  8. HEIJ onko sulla yhtäkään blogimerkintää tai jotain mistä näkis sun ihan kaikki kynsilakat + tarvikkeet ? =) eli tarkoitan vähänniinkuin kynsi/kynsilakkakokoelma - juttua ? :D toivottavasti ymmärrät..

   Jos ei ole, niin voisitko pliidepliide tehdä sellaisen ? Olisi to-del-la kiinnostavaa nähdä mitä arkkusi pitää sisällään ;)


   ja kiitän aivan ihanasta blogista, saan inspistä täältä myös omiin kynsiini.

   VastaaPoista
  9. ainiin, ja se vielä, että kuinka monta kerrosta pistät lakkaa yleensä jos pistät ihan normaalisti esim. punaista lakkaa ?
   1? 2? jopa 4 ?

   kiitos :)

   VastaaPoista
  10. ^Klikkaat Kokoelmani tuosta sivupalkista ;) lakasta riippuen aina 2-3 kerrosta ;) joskus enemmän.

   VastaaPoista
  11. upeet kynnet ja meikki!
   Hei mulla ois semmosta tiedustelua, että mitä maksaa Wild & Crazy lakka Seppälässä? Onko ne hyvälaatusia?

   VastaaPoista
  12. ^Oisko pari euroa? Muutamia olen kokeillut ja itse en kyseisistä tykännyt. Ei tarkempaa kokemusta kyllä ole...

   VastaaPoista
  13. I love Cowgirl up itself, but with flakes it looks even hotter =)

   VastaaPoista

  ♥ Thanks For The Comment ♥