sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Arvonnan voittajat!

Arvonta on nyt suoritettu Random.orgilla. Ja tässä ovat voittajat:

 1. Jane, Eyeko paketti sulle :) olet vamaan sama Jane, joka osti eilen kirpparilta joten ollaan sähköpostitse yhteydessä.
 2. Sunny, sinä saat vihreän paketin ;) otatko yhteyttä maililla.
 3. Miina, punainen lakka sulle, otatko yhteyttä maililla ;)
Ilmoittakaa Sunny ja Miina jos te olette ostaneet kirpparilta jotain niin tulevat samassa kuoressa ;)
  Onnittelut voittajille :)

  Haluan tässä samalla hieman vastailla palautteisiin mitä kommenteissa tuli. Ensin kiitos vielä kaikille osallistuneille, palaute on aina tärkeää. Toivon sitä aina kommenteissa saavani. Jos kukaan ei ikinä huomauta mistään puutteista, en osaa parantaa. 

  Eniten toivottiin tutoriaaleja kynsien koristelusta. Saamanne pitää. Aina kun minulla on mahdollisuus, lupaan niitä kuvata. Ne ovat vaan kovin aikaa vieviä ja vaativat hyvät kuvausilmat joita näin talvella ei meille suomalaisille suoda. Huonoja kuvia täällä blogissa ei tulla näkemään ( tämän enempää ) joten toteutan juttuja heti kun on mahdollisuus. Talvella kuvausaika on hyvin rajattu ja kynsiä ei oikein voi kuvata kuin hyvässä luonnollisessa valossa. Muuten sävyt vääristyvät ja en usko että kukaan haluaisi kuvia sitten katsella?
  Mutta ensi viikolla on tulossa ihan mahtava tutorial, jaksakaa odottaa!

  Kynsikuvista. Toivottiin lisää koristeluita eikä pelkkiä lakkauskuvia. Tämä on kynsiblogi jossa esitellään koristeluja sekä lakkauskuvia. Itselle lakkakuvat ovat hyödyllisiä kun ostan uusia lakkoja. Koristeluja teen ajan puitteissa. En tiedä oletteko huomanneet mutta minulla on entistä vähemmän aikaa blogille.
  Aloitin uuden harrastuksen joka vie aikaa tunteja viikossa. Minulla on tottakai myös työni hoidettavana. Mutta niin pitkään kuin blogia pidän, haluan ottaa laadukkaita kuvia joita on ilo katsella ja kirjoittaa sitten vaikka lyhyemmän tekstin tai pelkän lakan + laatan nimen. Eli kun joskus on lyhyempi juttu, se johtuu siitä että mulla ei ole ollut aikaa.
  Pidän kuitenkin kiinni siitä joka päivä päivittämisestä, mieluummin sitten vaikka pelkillä kuvilla :) esittelen monenlaisia lakkauksia; helppoja ja vaikeita. Yksinkertaisesti minulla ei ole enää aikaa tehdä joka päivä monimutkaisia koristeluja enkä aina haluakaan. Tiedän että niitä toivotaan ja niitä tulee olemaan mutta etenkin nyt kun kynnet ovat lyhyet, minua ei kiinnosta koristella kun niihin ei mahdu mitään ja olen masentunut niiden takia :D

  Kuvista. Kuvien toivottiin olevan kirkkaampia, isompia ja monista eri kuvakulmista otettuja. Kirkkaampia kuvat eivät voi olla, ne eivät ole enää luonnollisia. Säätäkää näytön asetuksia, mulla itsellä näkyy kuvat oikein.
  Isompia kuvia en laita ettei blogi lataa kauempaa. Ja kuvia otan mahdollisuuksien mukaan. Jos otan 30 kuvaa ja 1 onnistuu niin siinä ei enempää kuvia laitella ja itselle riittää monesti pelkkä yksi kuva kynsistä. Mä en usko että enemmät kiinnostaa, etenkään jos kynsiin ei tule kommentteja oikeastaan ollenkaan niin suotta räpsin monia kuvia ;)
  Se kuvaus ei ole niin helppoa kuin luulisi, etenkin kun toisella kädellä kuvaan. Siksi en voi ottaa molemmista käsistä kuvia ;) niitäkin toivottiin mutta ei ole mahdollisuutta toteuttaa.

  Tekstistä ja minusta. Tekstissä on parantamisen varaa ja teksti on töksähtelevää. En osaa kirjoittaa paremmin ja ei aina ole aikaa. Panostan ennemmin kuviin :)
  Toivottiin postauksia enemmän minusta. Jotain olen jo luonnostellut ja postailen heti kun ennätän ;) kiinnostaako muita sellaiset jutut edes? Haluatte blogiin enemmän huumoria ja inhimillisyyttä. Tarkentakaa, en ymmärtänyt! Olenko töykeä?
  Miten parannan meikkipostaksia? Antakaa palautetta postauksiin joissa on parantamista! En voi ymmärtää miten parantaa jos vikaa ei sanota ;) alus- ja päällyslakoista halutaan maininta joka postaukseen mutta en halua niitä mainita kun ne ovat aina samat Poshe + Poshe/Seche :)

  Teksti ei ollut kirjoitettu pahalla, se on suoraa puhetta ja palautetta teille :) luin joka palautteen läpi ja toteutan juttutoiveita heti ensi viikosta alkaen. En tiedä edes lukiko kukaan tästä tekstistä mitään muuta kuin voittajat. Mutta ei se mitään. Tästä taas jatketaan. Kiitos että luette blogiani. Järjestän taas arvontoja ja kirppiksiä. Toteutan juttutoiveita. En lopeta blogin pitämistä ennenkuin pakon edessä :) tämä on kiva harrastus joka on laajentunut parin vuoden mittaan. Tämä on minun näköiseni blogi, ei täydellinen mutta onko meistä kukaan?

  Ps. Bannerikilpailusta jota toivottiin. Mietin sitä. Bannereita saa lähetellä, jos joku ihastuttaa, sinä saat yllärin postissa. Olisin vaihtanut bannerin viime kisassa palkitun banneriin mutta hän oli poistanut sen linkin takaa. Nykyinenkin on hienoin mitä ikinä on ollut mutta olen niin helposti kyllästyvä että vaihtelu virkistää ;)

  22 kommenttia

  1. Mun mielestäni ehdottomasti ei ole tylsiä lakkauskuvat! Rakastan lakkauskuvia :D Eikä aina tarvitse olla uusimpia uutuuksia, vakiovalikoimiinkin kuuluvista lakoista olen sun kautta löytänyt ihania helmiä, en ole kuitenkaan ollu addikti kuin vasta muutaman vuoden.

   En ole ikinä suuremmin kaivannut vaihtelua sun blogiin, sulla on mun mielestä selkee linja ja sisältö, mielestäni se on yksi parhaista puolista.

   VastaaPoista
  2. Ei minusta sinun teksti kyllä ole töksähtelevää, mutta noh, mielipiteensä kullakin! :] Innolla odottelen etenkin kynsiaiheisia postauksia ja niitä, missä saadaan tietää lisää sinusta!

   VastaaPoista
  3. Kiitos, että olet lukenut palautteet, vaikka se ei varmaan kaikilta osin olekaan ollut mieltä ylentävää. :) Omasta puolestani voin sanoa, että lakkakuvat ovat tärkeitä, aivan kuten sinullekin, kun ostelen netistä tuiki vieraita lakkoja. Kiitos siis niihin panostamisesta.
   Vauhdilla ne kynnet taas entiselleen kasvavat, älä masennu, ystäväni. Erilaiset ovenkahvat talviaikana ovat kyllä äärimmäisen vaarallisia. :/ Iloa sinulle uudesta harrastuksesta, kuten myös tästä vanhemmasta!

   VastaaPoista
  4. Jaksoin lueskella, vaikka en voittanutkaan :D Kiitoksia muuten kirppiksestä! Odottelen jo innolla varsinkin sitä OPIn lakkaa, väri on aivan uusi tuttavuus kasvavassa kokoelmassani.

   Säikähdin jo, että oletko kenties lopettelemassa jossain vaiheessa, jos kiirettä pitää, mutta onneksi et. :D Itse pidän juuri tuosta "töksähtelevästä" tyylistäsi. En itse jaksa välttämättä aina lukea pitkiä jaaritteluita ja kun seuraan muutenkin montaa eri blogia, olisi suorastaan hirveää, jos jokainen kirjoittelija jaarittelisi pitkät pätkät. Tämäkin blogi keskittyy kuitenkin eniten juuri kynsiin, en käsitä, mistä voisit selittää enemmän. Tekstisi on asiallista ja sellaista asiassa pysyvää. Ja itse koen kuvat niin, että niistä saa paremman idean siitä, millaiselta lakkaukset näyttävät luonnossa. On sitten helpompi itsekin ostella uusia lakkoja, kun pullossa kuitenkin näyttävät erilaisilta. Jatka vain hyvää työtä sinulle sopivalla tyylillä!

   VastaaPoista
  5. ..........miiiitäääää! :---D Mä en koskaan voita mitää, aahahhah! Oon niin ilonen!
   Lähetän sulle viestiä mun s-postilla ellyw@hotmail.com !
   ♥~ Sunny

   VastaaPoista
  6. Heips! Mukava kun olet palautteita lukenut (minä pentele en ehtinyt kirjoittaa). Mutta nyt kun luin läpi vastauksesi, ihan hyviin juttuihin kiinnitit huomiota. Kuvat tosin on musta hyvät näinkin.

   Minusta et ole töykeä ja ymmärrän ettei blogin pitämiselle aina riitä tarpeeksi aikaa, varsinkin jonkun kynsien koristelu -kuvauksen tekeminen on varmaan tosi aikaavievää. Mutta makeeta jos niitäkin tulee enempi! Ehdottomasti sinusta ja tavallisesta hömpästäkin olisi kiva lukea. :)

   Halauksin, Emmi.

   VastaaPoista
  7. Weezer: Mun mielestä on kanssa ihanaa selata jotain blogia ja löytää ihania "aah" elämyksiä eli uusia sävyjä! Shoppaan kuitenkin vanhojakin sävyjä kuten esim.nyt vasta ostin ChG Adoren Romantique kokoelmasta ;)
   Kiva kuulla että sisältöasiat on kunnossa ;)

   Sonne: Melko varovasti suhtaudun "julkisuuteen" eli en halua että tunnistetaan. Sille linjalle lähdin alussa ja sillä jatkan. Ei kuitenkaan haittaa jos joku tunnistaa minut täältä ja jos tunnetaan IRL ennestään. Mutta en halua kasvokuvia laittaa enkä kirjoittaa henkilökohtaisia kun ei ne jotenkin kuulu tänne. Mutta jotain minusta on tulossa!
   Jotkut teinit bongasivat minut Ircistä ja levittivät linkkejä Demittäjiin, sen jälkeen poistin Irc tunnukset enkä sinne aio palata. Se tuntui tosi ikävältä!

   Helmisusi: Voi kiitoksia :) kyllä luen aina kaikki palautteet ja kommentit. Ihanan kommentin annoit :)
   Autossa on jo uusi kahva ja siihen on tartuttu hyvin varovasti kynsien katkeamisen jälkeen ;) aloitin taas kalkkitablettien syönnin pienen tauon jälkeen ja kyllä nämä tästä!

   Marjo: Kiitos kiitos :) minäpä jatkan töksäyttelyä ;) mutta eikös me savolaiset olla sellaisia töksäyttelijöitä ;) ?
   En mä jaksa jaaritella enkä jaksa keksiä tahallaan enempää turhaa vain jotta olisi enemmän luettavaa. Ei siinä oikein ole järkeä ja ei yhdestä kynsilakasta ole montaa lausetta kerrottavaa ;)
   Ja en ole lopettamassa, en missään nimessä!

   Sunny: En minäkään, kerran ole blogiarvonnasta voittanut ;) onnea sulle!

   Emmmi: Kyllä kynsiblogin pitäminen on melko työlästä, en osaa sanoa paljonko menee päivässä aikaa, ehkä pari tuntia? Ei aina niin paljoa. Joskus enemmän ja joskus vähemmän. Riippuu millaisia lakkauksia tekee. Onneksi ne voi tehdä omien hommien ohella :)
   Kiitos kivasta kommentista :)

   VastaaPoista
  8. Ehdottomasti tavallisiakin lakkauskuvia, nehän ovat elämänsuola =)

   VastaaPoista
  9. Apua! Minäkään en ikinä voita mitään :)
   Jos ei siellä useampaa samaa nimimerkkiä käyttänyttä ollut, eikä tainnut, niin sitten sama ihminen kyseessä :D

   Lisää kynsilakkoja - jee!

   Mitä tulee sitten tämän postauksen muuhun sisältöön, niin et ole töykeä. Olet ytimekäs! Se on hienoa, että osaa kertoa asiat ilman liirum laarumia ja silti kertoen kaiken olennaisen. Jätetään ne ihkupihkutukset niille, joiden tyyliin ne luontaisesti sopii.

   Itse olen kans törmännyt tuohon kuvausvalo-ongelmaan, kun olen kuvannut omia töitäni (ihan käsitöitä yms.). Tahtois kuvata mahdollisimman hyvin, että värit on oikein ja siihen luonnonvalo on paras, mut melko vähän sitä näin syksyn ja talven aikana on.

   En oo koskaan ees aatellut, että blogissasi ois liian vähän tai liian vääränlaisia kuvia. Nehän on erittäin onnistuneita ja kertovat kaiken olennaisen ilman, että niitä on miljoonia. Siis hyvin sama juttu kuin kirjallisen puolen kanssa. Less is more ja laatu korvaa määrän.

   Jatka vaan samalla linjalla. Tykkään!

   VastaaPoista
  10. Minä ainakin luin koko postauksen ja ymmärrän kantasi. En ole lukenut kaikkia sinulle jätettyjä kommentteja ja osa näistä asioista tuntui kummalliselta nillitykseltä... Siis lukijoiden puolelta! Minä en ole tullut näitä ajatelleeksikaan! Nykyään tuntuu olevan vallalla käsitys, että koko bloggaajan elämä koostuu vain blogiin liittyvistä asioista. Ihmiset eivät tunnu ymmärtävän, että bloggaajillakin on työ, opiskelu, harrastukset, perhe, ystävät, löhöilyaika jne... Jotkut lukijat tavallaan odottavat viihdettä 24/7. Menisivät leffaan tai alkasivat maksaa bloggaajille kuukausipalkkaa :D

   VastaaPoista
  11. Ne joita oikeasti kiinnostaa kynsienhoito/lakat/kaikki muu aiheeseen liittyvä, osaavat arvostaa pelkkää lakkakuvaa ja tietoja kuvan alla!

   Välillä on toki mukava nähdä erikoisempiakin juttuja, mutta lakkakuvat ovat itselleni ainakin hyvin arvokkaita sillä tiedän että kannattaako ostaa itselleni tuota kyseistä lakkaa kun näkee sen kynnelle levitettynä!

   Kiitokset mahtavasta blogista, vaikken joka postaukseen kommentoikaan niin luen aina joka ikisen postauksen läpi, aina ei vain keksi järkeviä sanoja kommettiin :DD

   VastaaPoista
  12. Yhdyn tuohon että pelkistä lakkauskuvista on paljon apua kynsilakkoja ostaessa; sinunkin blogistasi olen löytänyt monta ihanuutta (enkä muuten olisi edes tiennyt Colour Clubista ilman sinua!) jotka olen sitten jenkkilästä tilannut. :)

   VastaaPoista
  13. Minä aina toivon koristeluita, mutta lakkauskuvatkin on kyllä kivoja. En aio nyt vähään aikaan ostaa uusia kynsilakkoja, mutta tykkään katsella. Minäkin yhdyn siihen että ei sinun tarvi alkaa teksteissäsi jaarittelemaan. Sehän on ihan turhaa.

   VastaaPoista
  14. milipili: Niitä tulee siis ;)

   Jane: Ei ollut :) jatkan samalla linjalla, kiitos hyvästä palautteesta!

   shekerim: Hyvä pointti! Kyllä minunkin mielestäni on kiva lukea blogeja ja kulutan niiden lukemiseen paljon aikaa. Mutta jos ei ole viihdyttäviä uusia juttuja, luen vanhoja. Totta on että on työ, kotihommat, harrastukset, kaverit, löhöaika, nukkuaika ja sitä rataa! Mutta kaikki palaute on otettu vastaan, oli nillitystä tai ei, halusin kuulla mielipiteitä :) kaikkia en vaan voi mitenkään muuttaa, valitettavasti :)

   Hannukkaz: Eikä aina tarvitse kommentoida kaikkien, en mä ennättäisi vastailla joka kommenttiin. Ja tykkään vastailla, vastaan aina jokaiseen, ellen oikeasti unohda! Kyllä mä vakkarilukijat muistan :)

   Celia: Hyvä homma :) kyllä pelkät lakkauskuvatkin on kauniita :) jos koko ajan koristelee hiki otsalla, luulen että menisi mielenkiinto hommasta!

   VastaaPoista
  15. muumi_otus: Kiva että olet sitä mieltä. Tuntuu siltä että aion jatkaa omalla linjalla ja omalla tyylillä. En halua alkaa muuttamaan blogia muiden mieliksi jos se itsestä tuntuu vastenmieliseltä.
   Blogin pidosta ei missään vaiheessa saa tulla pakkopullaa.
   Palaute on silti aina tärkeää, kyllä minä niitä korvan taakse laitan :)

   Mä yritän myös vähän ostolakkoilla nyt...

   VastaaPoista
  16. Minäkin luin koko postauksen, niin kuin yleensä aina jos jotain blogia seuraan. Pitkä tai lyhyt teksti. ;-)

   Minä annoin palautetta tekstin töksähtävyydestä (mitä on siis vain joskus) mutta en tarkoittanut sillä tekstin pituutta enkä sisältöä. Mainitsin myös, että pääsääntöisesti teksti on ihan hyvää. Se ei myöskään ollut moite, se vain oli ainoa mitä tuli mieleen siinä kohdassa missä pyysit risuja. Eikä se minua häiritse sinänsä.

   Tietenkään kenenkään ei pidä lähteä muuttamaan tyyliään sen takia, että joku muu haluaisi jotain muuta! Eikös tämän homman tarkoitus ole kuitenkin viihdyttää myös tekijäänsä? Jos blogin pitäminen ei ole itsestä kivaa niin siinä ei kai hirveästi ole järkeä...

   Minä tykkään eniten justiinsa pelkistä lakkauskuvista, niistä saa tosi hyvin käsityksen lakkojen väreistä ja miltä ne näyttää kynnellä. Koristelukuvatkin on ihan kivoja, niistä saa ideoita ja inspiraatiotakin mutta silti pelkät lakkaukset palvelee minua henk.koht. enemmän. Näin meitä näyttää olevan moneen junaan, mikä on tietysti vaan hyvä asia. ;-)

   VastaaPoista
  17. Mohn: Jotkut muutkin taisivat mainita tekstin pituudesta, et ollut ainut ;) kyllä mä mietin joka risua miten sitä voisi parantaa :)
   On totta että pakolla ei tule mitään aikaiseksi. Jos väkisin rupeaa tekemään ja tekstiä venyttämään niin kyllä se siltä alkaa näyttämään.
   On kiva että on monenlaisia lukijoita, toinen tykkää ja toisesta ja siksi yritän vaihdella postausten aiheita usein ettei joka päivä samaa ;)

   VastaaPoista
  18. Itse tykkään kyllä niistä peruslakkauskuvistakin, tietty samasta syystä kuin kaikki muutkin... Etkä mielestäni kirjoita töksähtelevästi vaan "puhekielenomaisesti", siis mielestäni hyvin helppolukuisesti (verrattuna hervottoman pitkiin lauseisiin ja rönsyileviin selityksiin). Ja huumoria ja inhimillisyyttä sun blogista löytyy vaikka muille jakaa, tuota kommenttia en ihan ymmärtänyt!?! Ja musta on MAHTAVAA että jaksat päivittää päivittäin (ja myös vastata jokaiseen kommenttiin) vaikka sulla on muukin elämä, iso KIITOS siitä! :) :) :) Tsemppiä ostolakolle! :)

   VastaaPoista
  19. Minäkin liityn joukon jatkoksi ylistämään lakkauskuvien hyödyllisyyttä! Monia uusia ihastuksia on blogeista löytynyt, ja usein tulee etsittyä kuvia ja esittelyitä lakoista ennen hankkimista (varsinkin kun nettiostamisesta puhutaan).

   Itse tykkään sun kirjoitustyylistä ja ihmettelen, miten ehdit kirjoittaa niin usein - varsinkin pitkien postausten kanssa! Ja väkisinhän on turha yrittää vääntää pitkää tekstiä, jos vähemmälläkin saa kaiken tarvittavan sanottua :)

   Jatka vaan samaan malliin, sulla on ihan mahtava blogi.

   VastaaPoista
  20. SHF: Kiitos SuperHottis :)) mä tiedän että sinä jaksat lukea, kiitos :)

   Lumi: Kiitos sullekin :) eikös se sanota että vähemmän on enemmän ;)

   VastaaPoista
  21. Pelkät lakkauskuvat on tosi hyödyllisiä tällasille alotteleville "holisteille" :D:D aina saa bongailla ihania juttuja, oon katellu sun blogin monesti läpi kun oon miettiny että mitä itse aikoo tilata, tosi hyödyllistä!Ja sun meikkikuvat on mun mielestä tosi monipuolisia ja selkeitä, vaikka itse en noista meikeistä olekaan niin innostunut niin niitä on kiva katsella :))

   VastaaPoista
  22. ^Mukavaa kuulla että hyödyt kuvistani ostoksia tehdessä ;) itsekin bongailen usein blogeista oisko joku sävy hyvä :)

   VastaaPoista

  ♥ Thanks For The Comment ♥