torstai 28. lokakuuta 2010

Salamat

OPI Suzi says feng shui on uusi rakkauteni :) ihan täydellinen petroolinsininen cremelakka jonka laatu on todella hyvä. Lakka ilmestyi Hong Kong kokoelmassa jonka promokuva on ihana ja jaksaa aina ilahduttaa minua :)


Kyseisessä kokoelmassa ilmestyi monta muutakin ihanaa lakkaa. Tein lakan päälle salamat China glaze Millennium lakalla ja omalla Designer laatallani :) katsotaan huomenna Halloween kynsiä mutta omalla laatalla tehtyjä kynsiä on tulossa lisää!

18 kommenttia

 1. Jees. Parhain tapa mainostaa uutta laattaa on juurikin näyttää konkreettisesti, mihin se kykenee. Kuten Sanni eilen sanoi, oli minunkin vaikea nähdä laatasta kuvioiden potentiaalia, niiden upeus näkyy vasta käytössä. Tykkään eniten timanttiketjusta, valtavan kaunis!

  Tämän päivän pelkistetymmät tähtikynnetkin ovat hienot. Toimiva yhdistelmä tuo savunsininen + hopeatähdet. Imatralaiset pitkäkyntiset saisivat taiteiltua tuolla kuviolla Imatran vaakunan! :D

  http://www.edusaimaa.fi/vaakunat/vaakuna.png

  VastaaPoista
 2. Aivan upea lakkaus ja lakka, omaani en ole vielä ehtinyt kokeilla. Extra-kivaa että sain sen vitosella =)

  VastaaPoista
 3. Fairy: Sä keksit aina parhaat jutut :DD Saimaa kynnet siis seuraava teema?? LOL :)

  milipili: Mä tilasin tämän eBaystä kesällä, odotin vielä 5 viikkoa...nythän nämä Honkkarit on alessa joka paikassa...

  VastaaPoista
 4. Ihana lakka ja tykkään tuosta kuvioinnista! Mistä tuota laattaa nyt saikaan?

  VastaaPoista
 5. Lady Gaga -salama ^^.

  Tuo promokuva on kyllä ihana :). Pienet OPI-poloiset uiskentelevat meressä ja jotkut onnekkaat ovat päässeet seilaamaan veneellä.

  VastaaPoista
 6. awesome.. where did u purchased ur image plates?

  VastaaPoista
 7. ooppsss.. i forgot.. "salamat" means flashes in english.. did u know that we have "salamat" words in tagalog Philippines dialect and salamat means in our own dialect is "thank u"..

  VastaaPoista
 8. FiF: Kiitos :) ei vielä mistään, infoan kyllä heti kun tiedän enemmän itsekään :)

  Panda: Hihih, tulee kyllä Gaga mieleen tuosta :)

  Thriszha: Thanks :) Charming Nails Designer plate is not available yet. I let you know when they are available :) thank u = salamat, that´s funny :))

  VastaaPoista
 9. Miten hoidan kynsiäsi tai saat ne kasvamaan noin pitkiksi ja vielä aika rankoin käsittelyin siis meinaan et ainainen kynsien lakkailu ja poistaminen varmasti kuluttaa, et käytätkö mitään erikoisia aineita? esim joku kynsinauha voide tai jotain muita kynsitippoja tms.. tai kosteusvoidetta kynsiin? (imeytyykö se edes kynsiin?) kun oon lukenut et kynsien pitäis olla kosteetki tai ne lohkee :D mulla saattaa olla pitkät kynnet ja yritän olla tökkimättä mut sit huomaanki et peukalo alkaa lohkeilla reunasta ja tosi alhaalta, hyvä ettei kynnen tyvestä ja se tekee sit kipeetä katkasta! en ymmärrä millä saan vahvat ja kestävät kynnet :(

  VastaaPoista
 10. ^Lakan poistossa käytän Dependin vihreää kynsilakanpoistoainetta. Saa Kicksistä. Ilman sitä en pärjää, se on kynsille hellävaraisin poistoaine mitä tietääkseni on saatavilla :)

  Ihan tärkeintä on kosteuttaa kynsiä. Kynsiöljyllä, ihan Mavalalla on kynsiöljyä ja sitä saa joka marketista :) myös käsivoidetta kannattaa hieroa kynsinauhoille. Hyvä aluslakka on oltava, itsellä on Poshe.

  Ja kynsien varominen on tärkeää, ei saa räplätä kynsillä mitään ;)

  VastaaPoista
 11. okei kiitti vinkeistä.. mä en nimittäin oikein muuta mun kynsiin laita kun yöksi kynsiin jotain oriflamen rasvaa semmosesta vaaleempunasesta pienestä purkista, ja se on kai joku huulirasvan tyylinen oikeesti ja joskus laitan ihan perus erisan voidetta mut sekin tuntuu et se imeytyis kynsiin, mut kai mun täytyy mennä ostaa ihan oikeet tuotteet mitä kynsille on tarkoitettu heh :D

  VastaaPoista
 12. Ihanan värinen lakka, nam!

  VastaaPoista
 13. Ääh kirjoitus/ajatusvirhettä, editoin omaan aikaisempaan kommenttiini tähtien tilalle salamat: salamakynnet ja hopeasalamat. :)

  VastaaPoista
 14. Anonyymi: Kannattaa hankkia :) rasva voi olla mikä vain hyvä käsivoide, kyllä se Erisan perusvoide käy :)

  Rairuu: Kiitos :)

  Fairy: En edes tajunnut että siinä lukee tähdet...eli ymmärsin automaattisesti että salamoista puhut :D

  VastaaPoista
 15. i'll be looking forward for ur designer plates...

  VastaaPoista
 16. Wow, that collection looks sooo awesome <3
  Love your nails, they're really cute!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥