sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Piha black


Tänään kynsissä Lancome lakka Piha black. Kiva että löysin nyt mustan lakan. Lakassa on noita hopeisia shimmereitä mutta eivät näy kynnellä lähes ollenkaan. Tämä ei kyllä haittaa, lähes samanlaisia lakkoja minulla on jo 2, Misan ja OPIn lakat. Lancomen lakka on todella laadukas, koostumus on jellymäinen ja todella kiiltävä. Maksoin tästä alessa huimat 5e :)

Kynnen koristelut Konad laatat m68 josta kukka keskellä ja m45 josta polda dots pilkut. Rajaan kultaista glitter koristelulakkaa.7 kommenttia

 1. rakastan sun blogias ja kynsiäs !
  harmittaa ku tää sää vaikutti mun kynsiin niin paljo, et oli pakko sit leikata.. :(
  Nyt vaa ootella et kasvaa vähän pidemmäks ja sit taas jatkaa koristeluaa :)
  ite en henkilökohtasesti lämpee lyhyistä kynsistä.. iu !

  VastaaPoista
 2. Ihana lakka, mulla on Lancomelta yksi tummansininen ihanuus.

  VastaaPoista
 3. Hmm.. Kuinkahan lähellä Piha Black on Diorin Black Sequinsia? Oiskohan BS:ssä enemmän hopeita hippusia.. Nätit kynnet teit kyllä taas, mutta mua miellyttää pelkkä musta enemmän ;)

  VastaaPoista
 4. Nail-Gloss: Thank you :)

  Jenna: Kasvatus vaatii kärsivällisyyttä mutta lopputulos palkitsee :) talvella öljyäminen ja kosteutus on ihan must hommaa.

  milipili: Mulla on Lancomelta myös se magneettilakka jossain...pitäis käyttää...

  HeidiB: Vähän googletin tuota Dioria...jonkun kuvan mukaan näyttää siltä että Lancomessa on vähän enemmän hopeaa ja isompina hippuina mutta saisivat näkyä enemmän kynnellä :/

  VastaaPoista
 5. Miten oikein saat laitettu kuvia kahdesta eri laatasta noin siististi? Itsellä menee yksikin kuviointi usein ihan ketuille... Jaksan tätä aina ihmetellä; tee joskus tutorial jos jaksat!

  VastaaPoista
 6. ^Ei siinä muuta ole kuin leimaa vaan eri kohtiin kynttä :) pitää olla pitkä kynsi että mahtuu paljon eri kuvioita :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥