lauantai 9. lokakuuta 2010

Mink Muffs

Lisää mutalakkoja :) eikös olekin ihanasti sanottu! Vannoin aiemmin etten hurahda näihin mutta mites nyt kävikään? Harmaat, ruskeat, greiget ja taupat ovat ihania! 


Essie Mink muffs lakka on lämpimähkö ruskea, sellainen suklaan värinen. Lakka peittää todella hyvin jo kahdella kerroksella sekä on koostumukseltaan tuttu ja tasaisen laadukas Essie. Suosittelen! Pullo kaunis ja suti loistava.

Muita mutalakkojen ystäviä?

4 kommenttia

 1. Mutapaini..lakkojen ystävä täällä! Tuota Essietä en omista (paha virhe), mutta muita samankaltaisia aina haalin. Mavalalle on tullut kaksi ihan kivan sävyistä mutalakkaa, harmaampi ja ruskeampi, ruskea muistuttaa paljolti Chanelin Particulierea.

  Opin You don't know Jaques on lempparini.

  VastaaPoista
 2. itselläkin olisi tarkoituksena hankkia nuita mutalakkoja edes pari. ihan kivoilta näyttävät, vähän tommosta erillaista :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään aivan hirveästi mutalakoista! On ollut varastoissa muutamia jo aika pitkään. :) Nyt syksyllä on kiva käyttää niitä ja muitakin maanläheisiä ja murrettuja värejä. :)

  VastaaPoista
 4. milipili: Mutapaini :D en ole Mavalaa tsekannut, ehkä nyt täytyy! Jos ostat niin kerro onko hyvälaatuisia. Mutalakat on ihan kivoja, tilasin Vixeneistä sen Ingridin kun olen seonnut mudasta :)

  salla: Niinpä! Ei näitä ennen ollut :) ja nää on kivoja matattuina :)

  JLCHARLOTT4: Sopivat muuten hyvin syksyyn ;)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥