torstai 21. lokakuuta 2010

Afterglow


Tänään kynsillä China glaze Alterglow. Kärjissä on Color club Granola joka on hyvä lakka manikyyrin kärkiin. Puolipeittävä valkea lakka. 
Moni on kysellyt hyvää lakkaa kärkiin niin tässä on sellainen :) tämä ei siis ole täysin valkea vaan luonnollisen vaalea. Siksi kuorrutin koko kynnet vielä Alterglowlla joka on kylmä sinertävä vaaleanpunainen puolipeittävä lakka.

6 kommenttia

 1. Tiiätkö mitään keinoa millä sais vähän kuivuneen/sitkeentyneen kynsilakan sellaseks löysemmäksi? Kun mun muutama lakka on sitkeentynyt ja nyt kun niillä lakkaa ni tulee kauhean ryppyset kynnet ;----; Ja pystyykö sitä kynsilakan "sutia/pensseliä/levittäjää" jotenki puhdistamaan?

  VastaaPoista
 2. Noista tulee ihan ekaksi mieleen englannin sana "ethereal", en oikein keksi hyvää suomenkielistä termiä joka kuvaisia kynsiä yhtä hyvin. Kaunista siis jälleen!

  VastaaPoista
 3. Jenna: Kynsilakanpoistoaineella. Puhdistat sillä pullon suun, korkin ja sudin. Voit myös tiputtaa sitä ihan muutaman tipan lakan sekaan ja ravistaa. Mulla ainakin toimii :)

  HeidiB: Kiitoksia :) itseä vaan harmittaa näin huonot kuvat kun ei oikein tuota päivänvaloa ole lakkausaikaan :)

  VastaaPoista
 4. Nice! Osaatko nimetä hyvän, kestävän ja helposti levityvän valkoisen lakan ranskalaiseen manikyyriin? Tarkoituksena olisi ostaa joku vaikka laadukkaampi lakka jotta sujuisi helpommin tuo perussiisti lakkaus :) Kiitoksia jo etukäteen!

  VastaaPoista
 5. ^Tekstissä on linkki tähän Granola lakkaan jota mulla on kärjissä. Se on vain puolipeittävä, etsitkö siis ihan valkeaa? Bongasin Nailfixin sivuilta French manicure sarjan jossa on valkea tippilakka:

  http://nailfix.valmiskauppa.fi/color-club-tuotesarja-sweet-seduction-french-collection-c-31_53.html

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥