lauantai 4. syyskuuta 2010

Cuckoo for this color

OPI Swiss kokoelmasta myös tämä metallinen syvä, tumma vihreä jossa seassa shimmeriä. Sävyn nimi on Cuckoo for this color ja tämä sopiikin hyvin pimenevään syksyyn tai ihan jo vihreiden lakkojen ystäville.

Ehkä olisin halunnut onnistua tämän kuvauksessa vähän paremmin, tämä on hiukan kirkkaampi livenä. Älä jätä ostamatta huonon kuvan perusteella! Taidan ottaa tästä myöhemmin paremman kuvan :)


En ole vielä OPI Swiss kokoelmaa nähnyt suomen kaupoissa, liekkö Kicksissä? Meillä on edelleen Hong Kong uusimpana myynnissä. 

Koristeluissa Konadin laatta m13 joka muuten sopiikin tosi hyvin tulevaan Halloweeniin :)

13 kommenttia

 1. That is a cute Halloween Konad,and it does go very well with Cuckoo!

  VastaaPoista
 2. En ole meilläkään swissiä nähnyt. Hong kong ja suede (!) meillä uusimpana. Kicksissä en ole tosin vähään aikaan käynyt.

  Alan olla nyt tosi kiukkunen mun lakkaostoksiin. Mun nailetc paketti hävis, lähettivät kuulema uudestaan, ei ole mitään kuulunut. Ebaystä luotettavilta myyjiltä, joilta olen monta kertaa ennenkin ostanut, ostetut lakat ovat myös kadonneet. Siis häh... En uskalla enää kohta ostaa lakkoja :( (lohdutukseksi ostin eilen sugarpillin uusia pigmenttejä :))

  VastaaPoista
 3. Ihana! Mää haluaisin tilata näitä normisti, ärsyttää nykytilanne, ei tule ostettua.

  VastaaPoista
 4. Starlight: I love that skull design :)

  Weezer: Voi ei, onpa ikävää! Mutta ehkä joku päivä sulle tulee triplasti paketteja? Mulla on lähes aina Nails magazine kateissa, aina joudun rankumaan uuden tilalle.
  Jos haluat tehdä vaihtareita sampleista niin mailaile ;)

  milipili: Tilailu on vähän hankalaa kun pitää monesta paikasta tilaille :(

  VastaaPoista
 5. Uuh, onpas upea sävy! Ehdottomasti mun makuuni :)

  Sellaista kyselisin (miksei aiheesta saisi ihan kokonaisen merkinnänkin?), että mistä kannattaa aloittaa - eli mitkä ovat mielestäsi ne tuotteet, jotka tämmöisen tumpelon aloittelijan ehdottomasti kannattaa hankkia? Lähinnä itse pohdin tässä että mitkä mahtaisivat olla hinta/laatusuhteeltaan parhaat base- ja top-lakat?

  VastaaPoista
 6. hey i am from india.
  what are those things called skull prints ??
  i could not find them here in stores... please tell me...and all your nail art work is amazing.

  VastaaPoista
 7. Outi: Suosittelen hankkimaan heti alussa kunnolliset aluslakat. Itse kokeilin monet eri aluslakat ennenkuin löytyi hyvät. Lisää kerron täällä:
  http://charmingnails.blogspot.com/2010/04/kynsienhoito-rutiinini.html

  Mielestäni kannattaa panostaa yhteen hyvään kuin moneen huonoon :) markettien tuotteista ok vaihtoehtoja aluslakoissa ovat Lumene ja Nivea mutta minulla ne eivät estäneet liuskoittumista :)

  Päällyslakkoina Poshe pikakuivattaja/Seche vite pikakuivattaja ( saa Nailfixistä ) tai Nubarin Diamond ( saa LooksDesigniltä )

  sandhyaa: You can find those skull prints in Konad plate m13 :)
  Thank you :)

  VastaaPoista
 8. The nail colour is sooo pretty, i like turquoise :-)

  VastaaPoista
 9. Haa! Kiitos! Laitoin heti bookmarkin tuolle sivulle, että pysyy tallessa vähintään siihen asti, että ehdin hankkia tarvittavat jutut (huh, tämä alku ei kyllä tule erityisen halvaksi, mutta jospa vielä kehittyisin sen verran, että oppisin lakkaamaan itselleni nätit kynnet...) :) Lisäsin tämän blogin suosikkeihini Blogilistalle, joten tulen jatkossakin kurkkimaan!

  VastaaPoista
 10. Nyt on pakko kirjoittaa jotain, paine kasvaa muuten liian kovaksi! :D Teitä tahtoisin kovasti kiittää tästä maailman upeimmasta blogista! Lueskelen monia eri blogeja, mutta tämä kuuluu ehdottomasti suosikkeihini.

  Näin tytöksi olen melkoisen "epä-turhamainen" (kylläpäs oli typerä sana), mutta kynnet ovat melkeimpä ainoa kohta kehossani, joista voin oikeasti ja aidosti olla ylpeä. :D Tykkään kovasti lakkailla sekä koristella kynsiäni, joten tämä blogi onkin (vapaasti valittavan) jumalan lahja maailmalle! :D

  Täältä saan paljon lisää ideoita omien kynsien hoitoon, koristeluun... mihin vain, mikä liittyy käsiin! :D Unohtamatta tietenkään meikkileikkejä! :)

  Joten, vielä kerran, KIITOS ja keep it coming, täällä aina innolla odotan uutta postausta! :D

  Ps. Oon myös kateellinen siitä mielikuvituksen määrästä, mitä sulta löytyy, kun värkkäilet kynsiäsi :)

  VastaaPoista
 11. graphology: Thank you :)

  Outi: Kivakiva :) tervetuloa vaan, kysäise aina jos on jotain!

  Anonyymi: Minä luulin eka kun luin tuon "Nyt on pakko kirjoittaa jotain, paine kasvaa muuten liian kovaksi!" että nyt tulee joku järkyttävä haukkumisviesti mutta eipä tullutkaan :)
  Välillä aina tuntuu että kukaan ei kommentoi ja lukeekohan tätä kukaan eli postaako tänne ihan turhaan kuviaan mutta juuri tälläiset viestit muistuttavat että joku ainakin lukee ihan innoissaan :)
  Joten kiitos palautteesta, toivottavasti löydät täältä jatkossakin vinkkejä :)

  Arvaa vaan miten paljon on ideoita mutta aika ei vain riitä niiden toteutukseen. Mulla on uusi harrastus joka verottaa vapaa-aikaa ja kynsien koristelu on jäänyt vähemmälle mutta kyllähän tämä blogi on aina ollut sivuharrastus :)

  VastaaPoista
 12. Ja vielä lisättävä tuohon "epä-turhamainen" kohtaan, mulla on aina kynnet nätisti ja meikki nätisti ihmisten ilmoilla mutta kun olen maalla, kukaan ei ikinä voisi tunnistaa minua meikki- ja kynsifriikiksi :D

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥