lauantai 28. elokuuta 2010

Snowcrystal 447

Snowcrystal 447 kuuluu uuteen syksyn kokoelmaan jota myydään Kicksissä. Makeita syksyisiä värejä, vihreää, harmaata, taupea, punaista.

Snowcrystalin lakat maksavat 7,90e / kpl.


447 on purppuran värinen cremelakka. Suosittelen tätä sinulle jos hakusessa on aikuisempaankin makuun sopiva hillitty mutta värikäs sävy. Ei varmasti pomppaa liikaa silmille vaan on katseen vangitseva ja monella sopiva.

Snowcrystalin sivuilla voit käydä kurkkimassa kokoelman muita värejä, itseä kiinnostaisi vielä se vihreä. Ehkä pääsen joskus Kicksiin ja saisin sen ostettua :)

Snowcrystalin sivuille

5 kommenttia

 1. Onpas jännä väri. Mulla ei ole vielä yhtään Snowcrystalin lakkaa joten kiitos näistä kuvista. Osaa tehdä ostopäätöksiä näitten ansiosta. Seuraavalla kerralla Kicksissä siis.

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  Mä olen yrittänyt etsiä täydellistä luonnollisen vaaleanpunaista/nudea lakkaa, joka olisi koostumukseltaan sellainen, että kaksi kerrosta riittäisi ja kynsiin ei jäisi "rantuja", eli se olisi sellainen cremelakka.
  Olisiko sulla suositella jotain suht helposti suomesta hankittavaa lakkaa? Oon kokeillut useampaakin OPIa, mm. passion-sävyä ja essien paria sävyä.

  Olisin ikionnellinen jos löytäisin sopivan luottolakan jonka kanssa ei tarvi kikkailla kymmentä kerrosta saadakseen hyvän lopputuloksen :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Tsekkaa ihmeessä :)

  Jenny: Voi miten mukavaa että ihmiset osaavat antaa asiallisia kommentteja.
  Juuri edellisessä postauksessa esittelin Color clubin Sugar baby lakan, se on aivan täydellinen, ei jää rantuja ja jo kaksi kerrosta peittää. Ja sitä saa suomesta:

  http://nailfix.valmiskauppa.fi/color-club-kynsilakkasugar-baby-p-835.html

  Tässä on myös ihan hyvin hyvin pientä kimalletta, tämä lakka on ihan täydellinen nudelakka. Kuivuu myös nopeasti. En voi enemmän kehua tätä!

  VastaaPoista
 4. I'm your new follower. Really like your blog! Maybe you can check out mine sometime: www.melaniesnailspolish.blogspot.com

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥