keskiviikko 18. elokuuta 2010

Naamioita

Minulle on jäänyt mieleen Tiinan kommentti jonka sain silloin kun ekan kerran kirjoittelin My Beauty Diary naamioista: 
"CN, kokeilepa myös Hisamitsun kangasnaamioita, ne ovat myös aivan ykköstuotteita.
Kun itse käytin ensimmäisen kerran naamiota, niin en ollut uskoa silmiäni, niin eri tuntuinen iho oli, kuin olisi käynyt hoitolassa ja vaikutus tuntui useamman päivän."


Myönnän että vasta nyt sain itseni tilaamaan Hisamitsun naamioita. Jotenkin niistä on melko vähän tietoa missään suomalaisten kesken? Tilasin näitä eBaystä, melko randomilla otin testiin naamiot nimeltään Hisamitsu Lifecella essence sheet mask hyaluronic acid.

Naamio on hiukan erimuotoinen kuin MBD naamiot. Näissä on laput jotka halutessaan saa silmien päälle. Tämä ei ole ihan niin kostea kuin jotkut MBD naamiot. 
Naamio ei kirvellyt yhtään iholla eikä tuoksunut juuri millekään. Annoin olla 30min ja otin pois. Olin menossa nukkumaan ja tarkastelin ihoa hieman peilistä. Ei mitenkään silmiin pistäviä muutoksia, iho on kyllä huomattavasti vaaleampi ja sileä. 

Vaikutuksista osaan kertoa vasta nyt pari päivää myöhemmin. Naamio heleytti ihon tasaisen väriseksi ja siistiksi. 
Mikä parasta ja uskomatonta, tämä tasoitti pois 2 ihonalaista isoa paukamaa jotka sain nukuttuani käsi naaman päällä. Yleensä paukamat kestävät viikkoja ennenkuin häviävät mutta tämä naamio edesauttoi niiden parantumista. Ihan uskomatonta!
Vielä 3 päivää myöhemminkin iho on sileä ja uskomattoman hyvässä kunnossa. Mikään MBD naamio ei ole tähän vielä pystynyt joten Hisamitsuja lisää ja äkkiä!Tilasin myös Facial-shopista Yogurt naamioita. Näistä olen tykännyt niin paljon että niitä halusin paketillisen. 

Yogurt Mask

Olen tätäkin kommentoinut aiemmin mutta nyt koko pakkauksen ostettuani kokeilin tätä heti uudestaan. 
Tämä tuoksuu jugurtilta ja on kasvoilla ihanan viilentävä ja virkistävä. Tunne ja tuoksu yhdessä rentouttavat kivasti. Myös tämä vaikutti puoli tuntia. Naamion poistettuani iho on selvästä vaalentunut, iho on todella sileä ja tasainen. 
Mielestäni tämä naamio rauhoittaa rasvaista/sekaihoa todella hyvin joten siksi suosin tätä itse. Tämä tasapainottaa talineritystä ja sisältää collageniä.

Bulgarian White Rose Mask

Olen aiemminkin kommentoinut tätä naamiota mutta ajattelin kirjoittaa uuden kokemuksen, tämän käytöstä kun on aikaa. Tavallaan nämä omat kokemukset on mulle myös "ostoslistaa". En millään pysty muistamaan kaikkia kokemuksiani MBD naamioista, niitä kun on niin monia. Toki parhaat jää aina mieleen mutta joskus tarkastan mitä tykkäsin siitä ja siitä, ostaisinko siis uudestaan :)

Bulgarian white rose naamiossa on ruusun tuoksu. Tämä naamio kosteuttaa ja kirkastaa sameaa tai harmaata ihoa. Tuntuikin että ihoni on elähtänyt ja kaipaa virkistystä. Naamio viilentää iholla todella mukavasti ja puolen tunnin kuluttua naamiota ei tahtoisi ottaa pois! Nämä on niin ihania, näiden kanssa rentoutuu ja katsoo televisiota.
Puolen tunnin päästä ihoni on hyvinvoiva, sameus on poissa ja ihon pinta on kuulas. Iho on myös vaalentunut hieman. Naamio kosteutti ihoa hyvin, tuntui että ihoni ei sitä olisi tarvinnut mutta tarvitsi kuitenkin. Sen tuntee ihon sileydestä. 

Eli voin nyt muistaa tämän olevan hyvä naamio ihon heleyttämiseen ja kosteutukseen.                            Mitkä kangasnaamiot ovat teidän suosikkejanne?

Ps. Sininen viikko jatkuu vielä pari päivää. Viikon ideana on esitellä 7 lakkaa eri viikonpäivinä mutta sori nyt on vähän lipsunut muihin asioihin :) mutta kynsiä taas huomenna :)

7 kommenttia

 1. Kiitos vinkistä, oon just tekemässä Sasalle tilausta, niin täytyy tilata noita Hisamitsuja kokeeksi! Oon tähän asti kokeillut vasta MBD:n kangasnaamioita, joista oon kyllä tykännyt. Suosikkeja on ollut (muistaakseni) black pearl ja cherry blossom.

  VastaaPoista
 2. Hey, onko sulla ennestään näistä joku tarkempi käyttöön liittyvä postaus? Kiinnostus heräsi, mutta mitä tarkalleen ottaen tuo naamio kasvoilla tekee? Kuorii, kosteuttaa, vaalentaa? Kiitos jo etukäteen :)

  -Mims

  VastaaPoista
 3. Sara: Black pearl mulla taitaa olla mutta Cherryä en ole kokeillut. Oliko hyvä?
  Mä tilasin lisää Hisamitsuja :D

  Mims: Olen kirjoitellut aiemmin, tässä kaikki MBD kirjoitukset:
  http://charmingnails.blogspot.com/search/label/My%20Beauty%20Diary

  Sieltä löytyy kokemuksia, lue myös kommentit :)

  VastaaPoista
 4. ai hitto, olihan noita tilattava. ihanaa kun nuo(kin) ovat niin halpoja, 5 naamion setti Ebayssa on vitosen luokkaa!

  VastaaPoista
 5. ^Niin halpoja? Mä maksoin kympin. Eihän ne ole niitä silmänaamioita? Tai sitten en selannut tarpeeksi vaan otin taas ensimmäiset :D

  VastaaPoista
 6. Ovela tapa näyttää kokonaamakuva! Nätti on tuo ylempi. Näytät hirmu suloiselta siinä. :)

  VastaaPoista
 7. ^:D tuskin noista kukaan tunnistaa ja haitannekko tuo vaikka tunnistaakin :) piti kertoa muuten että minun arin ja pienin kissani säikähti minua kun oli naamio päässä :D että se siitä söpöydestä :DD

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥