perjantai 27. elokuuta 2010

Cosmic girl


Maistiaisia uusista ostoksistani :) Orly Cosmic kokoelman Galaxy girl pääsi kynsilleni ensin. Lakkasin illalla, aluslakkana Nubar Nu Nail ja päällyslakkana Nubar Diamond. Galaxy girl lakkaa 2 kerrosta.


Kuivui todella nopeasti ja levittyi hyvin. Ehkä pientä miinusta annan kärjistä kulumiselle, tässä kuvassa lakka ollut kynsilläni 14t ja kulumia on kärjissä. Vaati siis paikkausta heti kotona. Muuten lakka on todella kaunis duochrome, erikoinen syksyn väri. Purppura pohja jossa vihreää ja sinistä sekä paljon shimmeriä. Eikö olekin kaunis?

10 kommenttia

 1. Tää on ihana! Transdesignissa hinta 10 dollaria! Hyi.. Mulle tulee tästä ihan mieleen macin blue brown pigmentti, joka on mun suosikkeja! Ehkä tämäkin on pakko hankkia! Eniten odotan china glazen halloween lakkoja!

  VastaaPoista
 2. On kyllä nätti lakka, tosi erikoisen värinen.

  VastaaPoista
 3. Mistä tilasit näitä Orlyn fx- lakkoja? Itse yritin Transdesiginin sivuilta, mutta siellä lukee, ettei lähetetä ulkomaille.

  VastaaPoista
 4. Weezer: Mä odotan myös Chinan Halloweeneja sekä Color clubin :) ai oliko ne noin kalliita kun tilasin, en edes katsonut :D

  Plaz^: Mä tykkään tosi paljon :)

  Sahrami: Transdesignitä tilasin, juuri ennen kieltoa.

  VastaaPoista
 5. Scrangie valitti että pitää kerrostaa hulluna, muttei kuitenkaan(ko?). Erittäin nätti lakka.

  VastaaPoista
 6. ^2 kerrosta peittää täydellisesti. Näissä ei ole ollenkaan samanlainen todella hitaasti kuivuva laatu kuin vanhemmissa Orlyissa.
  Ei mitään ongelmia lakan kanssa, tykkäsin laadusta tosi paljon ja itse lakasta :) nämä on paljon ihanampia kuin missään promokuvissa!

  VastaaPoista
 7. Itse en ensin näistä innostunut mutta sitten tilasin juuri tämän samaisen Galaxy Girlin (Head2toe ainakin postitti minulle tällä viikolla jos Transusta ei saa!) ja on tämä vaan niin upea. :) Hayley's Comet on vielä saatava mutta muita ei raaski ostaa kalliimman hinnan vuoksi vaikka hei, näähän maksaa netistä tilattuna saman verran ku Lorkun lakat Prismassa.. ;D

  VastaaPoista
 8. ^Mutta silti ovat laadukkaampia ja eihän näin uniikkeja värejä saa marketeista. Itse olisin valmis maksamaan lakoista vielä enemmänkin jos pakko :)

  VastaaPoista
 9. Ei kun viittasin siihen yhden anonyymin kommenttiin toisesta postauksesta.. :D Juu siis ei todellakaan saa marketeista tällaisia hienouksia! En ole tällä vielä lakannut mutta jos seuraavaksi sitten ottaisi tämän kokeiluun. :)

  Vaikka olen lukijasi ollut jo pitkään niin ihan alusta asti en kuitenkaan ole seurannut joten parina viime yönä olen napannut läppärin sänkyyn ja "ilta"lukemiseksi lukenut vanhoja postauksiasi. :D Tällä hetkellä mennään 2009 maaliskuussa. :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥