torstai 12. elokuuta 2010

100% Blue week - Custom kicksChina glaze Custom kicks + Konad plate m78 + China glaze Happy go lucky

Kuvassa näyttää oikean värinsä eli turkoosin. Jotenkin oudosti käyttäytyi kun Konanoin keltaisella, lakkaus näytti ihan vihreältä! No mutta ihanat silti :) leopardi on parasta aina.

Näin siis alkoi 100% sininen viikko eli teeman mukaisia kynsiä tulossa :)

11 kommenttia

 1. Oi ihanaa, sininen viikko! Tätä silloin aikanaan toivoin, kun olin vielä anonyymi.
  Vaikka sininen ei muuten lempiväreihini kuulukaan (vaikka hieno värihän se on), olen heikkona sinisiin lakkoihin. Kynsissä sininen on mulle SE sävy. Innolla odottelen mitä muuta sulla on tällä teemaviikolla tarjota.

  VastaaPoista
 2. Jee, mahtavaa, taas teemaviikko ja vielä sininen! Odotan jo kieli pitkällä tulevia postauksia.

  VastaaPoista
 3. Kaunis sävy!

  Keltaisella konadoinnista tuli mieleeni, että satutko omistamaan kultaista Konad-lakkaa, ja jos, niin minkätyyppisen lakan päällä olet saanut sen näkymään onnistuneesti? Oma kultainen lakka ei tunnu näkyvän vaalean eikä tumman pohjan päällä - harmi jos oli turha ostos, kun kultalakasta tuli kuitenkin monta hyvää ideaa manikyyreihin.

  Kiitos erinomaisesta ja inspiroivasta blogista!

  VastaaPoista
 4. Custom kicks on kyllä ihana, mut mua vaivaa sen kanssa sama ongelma kuin nyt kevätsarja Flyin' High -lakan kanssa. Aina pikakuivattajaa käyttäessäni lakka värjäytyy joistain kohti vihreäksi. :( Onko sulle tullut vastaavia ongelmia joidenkin lakkojen kanssa, tai onko jotain vinkkejä miten lakkaa voisi käyttä? CG kuivuu niin hitaasti ettei kärsivällisyys riitä oikein ja normaali päällyslakkakin tuom vihreyttä siihen jonkin verran.

  VastaaPoista
 5. Bronwyn: Hyvä että oli mieleinen :) itsellekään sininen ei ole ihan lempiväri mutta kynsilakoissa se on ihan kiva. Vaikka ei mulla älyttömästi sinisiä lakkoja ole :) on mulla jotain kivoja tarjolla :)

  Sara: :) toivottavasti vaan sitten tykkäätte :)

  May: Eikö olekin? Mulla on kultainen Konadlakka ja olen käyttänyt kultaisia muitakin lakkoja. Ovat toimineet vaalean ja tumman päällä ihan hyvin. On vain pitänyt kokeilla eri yhdistelmiä että mikä toimii hyvin :)
  Kiitos kivasta kommentista!

  Bicy: Hmm, en kyllä ole huomannut vihreyttä...enkä valitettavasti osaa neuvoa :( jotkut Chinat kyllä kuivuu hitaasti mutta sama homma aina cremelakkojen kohdalla. En tosiaan vihreyttä huomannut muutakuin keltaisen Konadkuvion kanssa.

  VastaaPoista
 6. ihanaa. mä rakastan sinisiä ja sinivihreitä kynsilakkoja. Olisi kiva nähdä jokin yhdistelmä jossa jonkun vaalean/keskitumman sinisen päällä olisi joku nfu.oh opaalilakka. Itsellä kun on vaan yksi vihreä opal lakka, eikä se toimi mun vaaleampien sinisten kanssa ollenkaan, ainostaan miltei mustansinisten.

  VastaaPoista
 7. ^Laitan Nufun muistiin jos keksisin jotain ;)

  VastaaPoista
 8. jee sininen viikko! Se onki mun lempiväri, tai oikeestaan turkoosi :) Noista kynsistä tuli upeet!

  VastaaPoista
 9. jeeeeeeeeeeeij 100% blue !

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥