sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Sina Nail Art Kit


Musta ja oranssi on mielestäni todella kaunis yhdistelmä. Minusta on aina ihana miettiä värejä mitkä sopivat yhteen ja suunnitella lakkauksia tai koristeluita sen mukaan.

Tällä kertaa koristelin kynsiä Sinan koristelupakkauksella jossa on kuivakukkia, paljetteja, pieniä helmiä ja timantteja.
Kuivakukkia nimettömässä ja etusormessa, leikkasin niitä pienemmiksi joten ne sai kivasti puolikkaalle kynnelle. Paljetteja joka kynnellä ja pikkurillissä helmiä.

Jotenkin vähän huonot kuvat, aurinkoa ei ollut saatavilla mutta koittakaa kestää :)

11 kommenttia

 1. Kuinka useasti vaihtelet lakkaa kynsissäsi? Itselläni pysynyt nyt hyvät manikyyrit koristeiden kanssa viikon verran, enkä raaski ottaa pois kun vasta sitten kun on tarpeeksi kuluneet :)

  VastaaPoista
 2. ^Päivän-parin välein :) joskus ei vaan pysy töiden takia ja joskus en malta olla lakkaamatta kun on niin paljon ideoita mitä haluaisi toteuttaa :)

  VastaaPoista
 3. Wau mitkä kynnet! Tumman lakan kanssa käy mielestäni kans parhaiten raikkaat ja kirkkaat sävyt, oranssit, keltaiset, kultaiset... Pitää noita kuivakukkia kai uskaltaa itsekin kokeilla kun saat ne näyttämään niin herkullisilta :)

  Sitten oikein kymysys: muistelen lukeneeni että käytät hiuksiin jätettävää hoitsikkaa? Itse kampaajan pelottelemana ostin elämäni ekan putelin moista ihmeainetta, ja nyt vaan mietityttää se annostelu. Miten yleensä itse käytät sitä, kuinka paljon, kuinka usein? Näin kesällä esim. jos aamulla laittaa ja iltapäivästä käykin uimaretkellä, niin pitäisikö laittaa sen jälkeen uusiksi? :o Oon niin newbie hiustenhoidon kanssa, joka aamuisen harjaamisenkin oon omaksunut vasta viime vuosina...

  Ja kuten aina, kiitos ihanasta blogista, oot mahtava tyyppi <3

  VastaaPoista
 4. Milloin sulla on viimeksi ollut aivan lyhyet kynnet? Näyttää että sulla on ollut jo pitkänkin aikaa pitkät. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos NM, mukava palaute :)
  Käytän kyllä aina jätettävää. Joskus Tigin tai CHI:n pituuksiin suihkutettavaa lisänä mutta aina pelkästään latvoihin jotain voidemaista.
  Laitan sitä pyyhekuiviin hiuksiin pesun jälkeen, en laita uudestaan hiusten kuivuttua. En mä tiedä tarviiko sitä laittaa vaikka uinnin jälkeen mutta aina pesun jälkeen.
  Laitan pari pähkinän kokoista nokaretta mutta mun hiukset on tosi paksut ja kuivat. Kyllähän ne hiukset silti haaroittuvat mutta leikkauttaa aina säännöllisesti. Jos suoristat paljon tai käsittelet hiuksia niin lämpösuoja pituuksiin ja latvoihin jätettävä.

  MinäMinäMinä: Marraskuussa pahasti lyhyet:

  http://charmingnails.blogspot.com/2009/11/lyhyista-kynsista-virsi-kaunis.html

  On tarkoitus lyhentää paljon vain jos kynsi repeää pahasti :) muuten aina mahd.pitkät :)

  VastaaPoista
 6. Heh, tuleepas tällainen supertyhmä kysymys, mutta voiko tekokynnet vahingoittaa oikeita? En ole ikinä käyttänyt sellaisia... :)

  VastaaPoista
 7. Missä noita Color club-kynsilakkoja myydään? Ajattelin vai että onko ihan jossain kaupassa vai nettikaupassa?
  Vissiin aika peittäviä, mutta kestääkö lakkaus pitkään vai lähteekö se heti pois?

  VastaaPoista
 8. Ano: Eipä ne kovin hyvää tee kynsille, liima ei ikinä ole hellää kynsille. Irroitusvaihe saattaa repiä kynsistä kerroksia irti.

  MinäMinäMinä: Peittävät hyvin, pysyvät, tykkään tosi paljon ja sävyissä on mistä valita! Lempimerkkejäni. Ei myydä kaupoissa mutta Nailfixin myymälästä Liisankadulta Helsingistä näitä voi myös ostaa :) tai tilata:

  http://nailfix.valmiskauppa.fi/color-club-tuotesarja-c-31.html

  VastaaPoista
 9. Mistä sä noita koristesettejä hommaat? :)

  VastaaPoista
 10. ^Cesars shopista :)

  http://www.cesarsshop.fi/koristelutuotteet-sina-nail-collection-c-55_190.html

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥