lauantai 5. kesäkuuta 2010

LOL

Beauty baben kirpparilta tarttui mukaan Golds viisikko. Mietin pari päivää ostanko ja sitten otin yhteyttä kauppojen tekoon. Olen tehnyt tällä muutaman meikin ja pitää myöntää että oli onnistunut ostos. Pelkäsin tämän olevan liian lämmin kun jotkut lämpimät sävyt ei pue ollenkaan mutta onneksi taidan olla neutraali jolle sopivat tietyt lämpimätkin värit.

Silmien vihreyttä tämä ei hirveästi korosta mutta sinisille silmille tämä voisi olla hyvä valinta.

Pohjustajana MAC Metal-X Gold spice luomiväri, Goldsin keskimmäinen sävy, yläkulman kulta ja alakulman pronssinen kulta luomella. Eli oikean puoleiset sävyt käytössä. Kulmaluulla MSCHIC Surf.
Toinen versio on vähän vihertävämpi. Pohjustajana MAC Paint pot Moss scape. Paletin vihertävä kulta luomella ja loppu puolikkaalla punertava yläkulman sävy. Kulmaluulla keskisävy.


Päivän kynsissä China glaze LOL joka on hiukan syvempi violetti kuin IDK. Minusta tämä on myös sinipohjaisempi. Kumpikohan on upeampi? En tiedä, kesällä nämä on edukseen. Koreilemassa auringossa:


Pari kerrosta, China glazen OMG lakat on suosikkejani.


Mitäs Pate eilen toi? Oi, onkos nämä Color clubin syyskokoelman lakat? ON! Minä en uskalla vilauttaa enempää ja swatcheja saatte odotella vielä hetkisen. Google ei kerro kokoelmasta vielä oikein mitään eikä oikeita pullokuvia ole näkynyt. Mutta minulla ne ovat ja uskokaa, näissä on muodikkaita sävyjä sekä erikoisempia värejä.

Mä olen niin onnellinen.

14 kommenttia

 1. Odotan, odotan, odotan....=)

  Ihania meikkejä, Golds on hieno paletti. Paljon parempi kuin omistamani Goldfever joka on kertakaikkiaan liian pliisu.

  VastaaPoista
 2. Love the make up. It suits you too.
  I just got my LOL polish and I can't wait to wear it.

  VastaaPoista
 3. Aivan täydellisen ihana meikki! Tuohon ei auta kun yrittää heti tänään pyrkiä! ;)

  VastaaPoista
 4. kerro lisää noist lakoist

  VastaaPoista
 5. Ihastelin myös Golds palettia, mutta päädyin sitten ei-ratkaisuun. Kesän uudet paletit saavat riittää kultaiseen meikintekoon vaikka olenkin kai ideaali juuri sille paletille, sinisilmäinen ja lämpimän värinen :)

  Kynsilakkajuttuna olisin kiinnostunut siitä vaihdatko oikeasti lakkausta joka päivä? Vai onko harrastus sellainen että teet esim. vapaapäivänä kokeiluja ja postaat niiden kuvia sitten pitkin viikkoa kera mielipiteiden? Nostan nimittäin hattua, että julkaiset jutun kerran päivässä. Samalla kuitenkin miettien kuinka paljon koristelakkaus suunnittelut, toteutukset ja kuivaukset sekä kuvaukset vievät päivästäsi aikaa :D

  VastaaPoista
 6. Ylempi meikki on aivan hurmaava, sopii sinulle todella hyvin. Ihanan lämmin ja hehkuva, kuin kesä itse. :)
  Chinan OMG sarjan lakat ovat myös minun lemppareitani, kun lopultakin otin vinkistä vaarin ja jätin aluslakan laittamatta. Johan loppui taistelu levittämisen kanssa!

  VastaaPoista
 7. Weezer: Maltat vähän odottaa että nämä tulee myyntiin :) syksysävyjä näissä on, käytellään vielä kesävärejä ensin :)

  milipili: Golds on kyllä kivan pigmenttinen, pliisut ei mulla pääse suosikkeihin ;)

  nihrida: LOL is perfect violet hologram, beautiful for summer!

  Jenny: Voi kiitoksia :)

  Ano: Kyllä sitten kun ne tulevat myyntiin Nailfixiin ja kun saan kuvattua nämä :)

  Eiko: Sulle tää olisi sitten juuri sopiva.

  Kyllä mä nyt olen taas vaihtanut lakkausta joka päivä, mulla vaan ei taas pysy mikään. Kun olen ollut pari tuntia töissä, lakkaus alkaa kärjistä repsottaa jos kynsissä on liuskoittumia. Sitten mun on pakko poistaa lakat heti kotona ettei kynnet repsota enempää. Jos lakkaus pysyy hyvänä niin sitten laitan toisen lakan entisen päälle mutta mieluummin poistan kokonaan. Jos olisi toisenlainen työ niin kynnet ei kärsisi ja kuluisi niin paljoa :)
  Joskus viikonloppuisin saatan tehdä muutamat koristelulakkaukset. Tämä siksi koska yleensä en itse pidä lopputuloksista, haluan kuvata ne äkkiä ja poistaa heti. Löydän aina virheitä, haluan kehittyä koko ajan ja tehdä parempia lakkauksia.
  Tämä niin riippuu päivistä, siitä miten on aikaa. Menee siihenkin aikaa että lataan kuvat koneelle, kirjoittelen tekstejä jne...mutta tämä on harrastus ja ajanviete mulle :) katsos olen ihan no life ;)

  Helmisusi: Kiitos! Olisin alemmastakin laittanut silmät auki kuvan mutta sää ei ollut suotuisa kuvaukseen. Haha, onhan ne omalaatuisia levittää mutta onneksi kolot saa paikattua koska ooämgee lakat kuivuu niin nopeasti :)

  VastaaPoista
 8. eih, ei jaksa odottaa:P ... mul on nyt se IDK kynsis ja aivan ihana auringossa!:) kauniin värisiä meikkejä. mäkin käytän yleensä tuollaisia sävyjä...

  VastaaPoista
 9. Oih, tuskin maltan odottaa lakkakuvia :D

  VastaaPoista
 10. shiny: Holot on nättejä :)

  Nea: Malta nyt vähän ;D

  VastaaPoista
 11. Golds on kyllä todella nätti ja näyttää sopivan sulle hyvin. Mun pitäisi ihan oikeasti harjoitella tekemään tuollainen viistomainen varjostus ja häivytys silmämeikkeihin. Tykkään nimittäin siitä pehmeän kissamaisesta ilmeestä, jonka saat silmiisi tuolla tyylillä :)

  VastaaPoista
 12. ^Minusta kun taas tuntuu että haluaisin tehdä samanlaisen v-vajostuksen kuin sinä, omat varjostukset on ihan tyhmiä ;P mun silmät on viirumaiset vähän luonnostaan, ihan toisen malliset kuin sulla. Vaihdetaanko ;D

  VastaaPoista
 13. En julkaise tässä anonyymin kommentteja jotka eivät ole asiallisia.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥