torstai 24. kesäkuuta 2010

Inglot makeup

Nyt niitä kuvia Inglot meikeistä!

Ekassa pohjustus UDPP ja MAC Bare study. Keltainen luomella, kulta sisänurkka ja kulmaluu kevyesti. Ruskea varjostuksissa.


Rajaus UD Zero ja ripset HR Lash queen. Tämä meikki on ihana ja keltainen väri on mahtava!


Toisessa meikissä kaikki värit käytössä. Pohjustus UDPP ja MAC Shadestick Penny. Sama rajaus ja ripset.

Oranssi luomella, varjostuksessa musta ja hieman ruskeaa. Kultaa kulmaluulla sekä sisänurkassa ja hieman keltaista varjostuksen päällä.Keijukainen, nyt mä olen testannut MAC Marine life puuteriani. Tämä on todella pigmenttinen ja saa laittaa hyvin varovaisesti.


Olen käyttänyt kevyesti 4 kertaa ja kulta kuluu heti pois. Ainakin vielä tästä tulee kimalletta naamaan mutta kunhan kuvio kuluu pois niin tämä on matampi. Hieman tuo korallisuus hallitsee kasvoilla viileää ihonsävyä joten kesällä tämä menee.

Ai niin, tänään alkaa KESÄLOMA!!!! Tässä kaikki painaa nyt sitä Facebookin "Tykkää" nappulaa ;D

8 kommenttia

 1. Hyvää kesälomaa! :) Toiset paiskii töitä läpi kesänkin :)

  VastaaPoista
 2. Like a lot!
  Ihania meikkejä, varsinkin oranssi!

  VastaaPoista
 3. Weezer: Olen kyllä jo ihan loman tarpeessa. Tuntuu ihan uskomattoman hyvältä päästä lomalle :)

  milipili: Kiits :)

  VastaaPoista
 4. Hei saanko kysyä missä olet töissä? Tai siis no okei ehkä pikemminkin et millä alalla? Oon saanut sen käsityksen että et ainakaan millään meikkaukseen tai kynsienlaittoon liittyvällä alalla (vaikka ehkä sun kuuluis :D) Mut siis wow, en osaa muuta sanoa! Mietin vaan et mikä sun ala on, joku ravintola, päiväkoti tms ja kun oot aina niin vimpan päälle osannut ittes laittaa niin siitä tämä kysymys sun ammatista :D heh

  VastaaPoista
 5. Sulla on hirmu häijyt silmät;/Ja sitku sä et laita alaripsiin ripsaria ja sulla on tosi lyhkäset ripset niin korostuu vielä enemmän toi tuima katse.

  VastaaPoista
 6. Ano: Valitettavasti en halua kertoa ja ei, en todellakaan ole aina vimpan päälle laitettu ;) tuskin tuntisit jos vastaan kävelisin :) ihan tavan tallaaja olen mutta tahtoisin olla kynsiin tai meikkeihin liittyvällä alalla.

  Ano: En tykkää käyttää alaripsaria kun hankaisin sen vahingossa pois :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana tuo oranssinen silmämeikki <3. Hyvät juhannukset sinulle :).

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥